reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula to tak ciul, bo ja żeby dostać to zasrane 48zł to musze mieć najpierw przyznane sądownie alimenty:szok::wściekła/y: bez tego nawet cholerne 48zł mi sie nie należy!!!! A zasiłek dla samotnej matki to aż 170zł:szok: który też dostane dopiero wtedy jak bede miala alimenty przyznane!! Bez alimentów nic mi sie nie należy...:-(
Zajebiś... nie?!!!!:wściekła/y:

Agatko szkoda słów na naszą polską opiekę!:wściekła/y:I na co Ci te 170 zł starczy? Dziecko trzeba ubrać, nakarmić, kupić środki czystośći, pieluszki, kosmetyki...:no: A jak byś musiała się sama utrzymać, zapłacić czynsz, rachunki, itd??? :-( Na prawdę... Żal d... ściska! No ale cóż... W takim kraju przyszło nam żyć. :dry: Człowiek zapitala całe życie i wszystkiego skąpią. A morderców i przestępców za naszą kasę w więzieniach utrzymują! Ahhh.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jutrzenka
to niezłe promocje!!! U mnie w Górze Kalwarii od września otwierają Biedronkę więc może będą takie ciekawe ceny. Bo w zwykłym sklepie to koło 3zł płacę za słoiczek... :sorry2::sorry2::sorry2:

No i jestem pierwsza po Przyzybeli :-)

Kobietki! Wstawać! szkoda dnia!!! :-D:-D:-D

reklama
I my się z Wami witamy :-)
Stefanka, pamiętasz jak ostatnio pisałaś, że nie jestem gruba?? Mój własny, rodzony ojciec zadzwonił do mnie wczoraj i się mnie pyta, który to miesiąc?? :szok::-D Moja matka była pewna, że jestem w ciąży, ale jej głupio było dzwonić i ojca wykorzystała do tego ;-) No, ale przynajmniej kilka dni żyłam złudzeniem, że jestem suchotnikiem;-)

Witam

No ja też dostaje zasiłek to znaczy rodzinne na Roksane 68 zł ponieważ ukończyła już pięć lat Sebastian 48 zł no Madzia też 48 zł i dodatek za to że jestem rodzinna wielodzietną razem wychodzi mi 240 zł i ja muszę za to utrzymać 3 dzieci :wściekła/y::wściekła/y: Polska rzeczywistość lepiej zdechnąć bo życie jest za drogie w tym kraju:crazy::crazy::crazy:

Moja Niunia ostatnio na tym nowym mleku jakiegoś apetytu mocnego dostała wstaje mi o 24 i dodatkowa butelka w ciągu całego dnia doszła może ona potrzebuje ogólnie to my jesteśmy już na mleku 2 już 1 nie mamy od 2 tygodni lekarz stwierdził że pora na zmiany :sorry2::sorry2:

Życzę wam miłego dnia:-D:-D:-D:-D

Kasiu!!! No to ładnie Cię rodzice pocieszyli... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No na tych fotkach to tak kiepsko Cię widać ale bez przesady :-D:-D:-D
Gdzie oni tą ciążę zobaczyli???

Anetka to rzeczywiście kasy dostajesz... :-D nie ma co... Oj śmieszne to nasze państwo. Na głupoty mają a skąpią na tych co za parę lat będą ich dorabiać.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam dziewczynki ten mój komputer niech go trafi:wściekła/y::wściekła/y: mój mały też jadł o 24 ale pani doktor powiedziała że mu już dawać kaszkę na dobranoc taką specjajną i śpi od 20.30 do 5.30 pogoda do d... drugi dzień pada pozdrawiam

Asia no zdjęć nie ma ale suwak się otwiera. Tylko powinnaś wkleić bbcode od niego żeby się cały czas pokazywał. Ja też na początku się gubiłam ale z czasem do wszystkiego dojdziesz... :tak:;-)

ja też dostaję 68zł marna kasa ale prowadziła sklep i teraz dostaję jeszcze z zus bo się połacałam sama 320zł ale tylko do 6miesiąca małego kasiu nie przzejmuj się wiem co to znaczy wszyscy mi mówią że mało mi zostało po małym bo mam 179cm a ważę 85kg a matka powiedziała mi żzebym schudła i wzieła się za siebie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Kasiu!!! No to ładnie Cię rodzice pocieszyli... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No na tych fotkach to tak kiepsko Cię widać ale bez przesady :-D:-D:-D
Gdzie oni tą ciążę zobaczyli??

Paula, wiesz moja mama była u mnie na Wielkanoc, a wtedy jeszcze tak nie wyglądałam;-)Ale co się dziwić jak się stało prawdziwym dżemojadem i co chwilę tosty z dżemem wcinam, albo paróweczki ;-):-p Nie wiem, może oni liczą na kolejnego wnuka, ale u mnie narazie się przeliczą:tak:Niech mój brat się weźmie do roboty;-) Chociaż przydałoby się, żeby najpierw odpowiednią kandydatkę znalazł, a z tym będzie ciężko, bo on taki skaczący z kwiatka na kwiatek jest i nie w głowie mu zobowiązania.
Zmykam powoli, bo za 1,5 godziny mam spotkanie ;-)

Do góry