reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ewedja nie oferma, tylko podekscytowana rychłym spotkaniem z mężusiem;-) A z tym BB to już Ci pisałam, żebyś na początku jakiś abonament w kafejce wykupiła, bo tak często będziesz nas odwiedzać ;-):-)
A moje mądre dziecię chyba ma jakieś skłonności anorektyczne;-) Wsadził sobie całą piąchę do buzi i zwrócił 1/3 zupki, którą zjadł ;-)

reklama
ewelina te kierownice to sa takie do zamontowania do wozka i nie tylko bo maja sprytne mocowania i J np przymocowal dzis Gajucie do lezaczka.
kacha biedaczek :)) moze mu zupka nie smakowala ??

kurde ja od tygodnia szukam takiej kierownicy jak stefa kupila i nie ma:-:)-(
sa jakies ale takie beznadziejne, nie do przypiecia do wozka...wiec jakbyscie znalazły taka jak ma gajut to prosze o linka:tak:

Smakowała, smakowała, tylko tak sobie w tej buzi grzebał, że za daleko sięgnął ;-)Może gardełko chciał sobie zbadać, czy cuś ;-)

no wlasnie sluchajcie tutaj ona kosztuje tylko 10 funciakow. a jest firmy Early Learning Centre czyli ELC. a i jeszcze musze powiedziec ze ona o wiele lepiej wyglada na zywo i wydaje dzwieki :))
viki jak chcesz to ci posle :))

Ja dziś byłam odebrać zasiłek rodzinny- 48zł miesięcznie!!! :no: to jakieś jaja są. Nawet na pieluchy dla dziecka to nie starcza!
Paula to tak ciul, bo ja żeby dostać to zasrane 48zł to musze mieć najpierw przyznane sądownie alimenty:szok::wściekła/y: bez tego nawet cholerne 48zł mi sie nie należy!!!! A zasiłek dla samotnej matki to aż 170zł:szok: który też dostane dopiero wtedy jak bede miala alimenty przyznane!! Bez alimentów nic mi sie nie należy...:-(
Zajebiś... nie?!!!!:wściekła/y:

stefanka a Gajutek ma kierownice:szok:
Hehe dobre mała rajdówka Ci rośnie;-)

U mnie marudzenie od rana!!
Juz mnie szlag trafia, jeszcze nawet obiadu nie jadlam bo ryczy non stop!!! Dobrze ze kolezanka wpadla to mi pomogła z małą sie zabrac do sklepu... Zimno jak w d... ubrałam ją więc grubo, zeszlam na dół wlożylam do wózka a ta sie mlekiem zalała:angry: se mysle w nosie to mam poszlam do sklepu oczywiscie w sklepie ryk na całego, no to na biegu wszystko!
Myślalam ze pośpi troche na tym polu zaczelam ją usypiac no i zaczęlo lać!!!
Porombane to wszystko

ide cos zjesc bo śpi wiec mam 15 minut

kurde nie znalazłam nic tej firmy oprócz jakiegos bebenka:-(
no szkoda moze jeszcze cos sie pojawi, bo nie bede cie stefa kłopotac z wysylkami:tak:
narazie poszukam czegos innego bo stwierdzilam ze pawłowi znudzily sie juz zabawki w domu i trzeba je na jakis czas schowac i zastapic nowymi, bo juz go po prostu nie cieszą na tyle by mial ochote pobawic sie choc 5 minut:wściekła/y:

Widzę, że wiele mamuś zachorowało na tę kierownicę. Ja też jej poszukiwałam i też nie znalazłam:no::no::no::no: A chętnie bym zakupiła:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

hmm co tu zrobic zeby wam wyslac...szkoda ze przesylka tu jest dosc kosztowna...co tu wymyslic??

reklama
Do góry