reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzień dobry Kochane
U nas za okznem ani nie słonecznie ani zbyt pochmurno ale zimnooo, więc jak uda nam sie wyjśc to na krótko.
Z rana się zdenerwowałam. Staram się o zasiłek do urlopu wychowawczego i K. pojechał rano do US złożyc podanie o zarobki i wyobraźcie sobie że nie złożył podania bo mu kasy zabrakło na opłate skarbową - dwa podania 42 zł :szok::szok::szok: a jak brał z domu 40 zł to jeszcze mówił że za reszte coś tam kupi :rofl2: powalone.
Jakas paranoja, pamiętam jak się starałam o stypendium socjalne to pierwsza opłata była 5 zł, potem drożąło z roku na rok. ale żeby az 21 zł za podanie płacić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No i K. pewnie będzie mi wiercił znowu dziure w brzuchu żebyśmy sie zwijali z tego kraju.

reklama
Jak to jest że jedna jest od razu sucha a druga musi się borykać z kilogramami...
Kiepska sprawiedliwość.:dry:
Ja 3 dni przed porodem ważyłam 68 na 166cm a dwa tygodnie po porodzie 52.
A teraz to już wogóle załamka. Wyglądam jak anoreksja-50kg. bleee... Muszę z 5kg przybrać bo mnie rodzina zacznie ze zdjęć wycinać.... :-D:-D:-D

Witam Was Kochane Moje:-):-):-):-):-)

Kasia na pewno nie jesteś gruba!!!! Wiesz jak wyglądają angielki:tak: One to są grube:szok:

Wiecie co te zasiłki w Pl :no::no: Oni się ośmieszają dając takie pieniądze:no::no:

Kurcze nie powinnam się na głos chwalic ale Marcel dziś w nocy obudził się tylko raz:szok::szok::szok: i dał nam pospac aż do 7:szok::szok::szok: Czyli potrafi wytrzymac bez cycusia:tak:

W zeszłym roku schudłam w jednym miesiącu 11 kg ponieważ miałam kamień w nerce który powodował u mnie takie infekcje bakteryjne że brałam cały miesiąc antybiotyki i ciągle miałam temperaturę 41 stopni którą nie można było zbić bo od nerki ona była i nie jadałam po 6 dni żadnego pożywienia tylko piłam no stop plus jeszcze ataki bólu kamienicy nerkowej co trwało nawet po trzy dni okropne jak sobie przy pomne :baffled: ale jakoś sobie wtedy radziłam sama się dziwie bo od mówiłam 3 razy szpitala bo dziećmi kto się zajmie i jakimś cudem po tym wszystkim zaszłam w ciąże co lekarz stwierdził że inne kobiety to by ze 3 razy już poroniły i mam wyjątkowo silny organizmy :sorry2:

No widzisz Sylwia! Dorośleje wam Marcelek... :-)
U mnie dwie pobudki w nocy...

Asia wysłałam Ci wiadomość na gg z dokładną instrukcją. :-)

Kasiu ja też lubię dżemiki i co z tego jak przytyć nie mogę... :wściekła/y:

Viki dzień dobry ;-) ;-) ;-)

reklama
Dzień dobry Viki :-)
Asiu już widzę Ksawerka z suwaczka :tak:
Paula jak chcesz mogę Ci troszkę kilogramów uzyczyć;-):-p
Dobra, spadam, bo zaraz się spóźnię :-p

Do góry