reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam sie dziewczynki wtorkowo
u nas nocka z 2 pobutkami 1 nie wiem na co bo o 24 a o 22 zjadła cycuszki a 2 o 2,30 juz na jedzonko i cos zaczeła sie krecic i popłakiwała i tak ja zostawiłam i sama zasneła
a tak ogulnie to straszna maruda zabki daja jej w kosc jak zaczyna jesc to jest taki płacz ze az mi sie serce kroi tak ja bola dziasełka moja biedulka najdrozsza:zawstydzona/y:
pogoda u nas zapowiada sie znakomita bo z samego ranka wieszałam pranie i tak ciepło ze szok:szok::szok:
przygotowania do wyjazdu ida cała para ach jak ja sie ciesze :-D:-D:-D:-D
KASIU ogladałam zdjecia i naprawde mie jestes gruba a ile wazyłas przed porodem? ja jak juz pisałam przed 48/50 kg a teraz ostatnio62,5 a wczoraj sie wazyłam i 60,4kg :-D:-D:-D hura wkoncu cos drgneło ale to i tak za mało bo w nic sie nie wcisne całas szafa ciuchów lezy a ja nie mam w co sie ubrac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a co do zabawek to tez by sie nowe przydały

reklama
hej
Ja dzis w podłym nastroju!!
Nie dość że wczoraj mała dawała tak w dupsko ze mi sie beczeć chcialo, myślalam ze chociaż zaśnie na noc ladnie jak zawsez, ale kuźwa ryk do 21:wściekła/y:
No i dziś zaczęla dzień d pobudki na jedzenie o 1,20:szok: zakończonej histeria podczas karmienia, a o 5 koniec spania, obudzilo mnie wycie z łóżeczka:angry:
szlag mnie trafia bo nic ją nie zajmuje, nawet jak jestem non stop przy niej to zaraz buczy!!!!!!!!!!!!!! Jak nie śpi to za przeproszenie mawet sie po tyłku nie mam czasu podrapać!!!
Boże, dom wariatów:wściekła/y:
Ratujcieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Pozatym wprowadzam mleko 2 i narazie dostaje tylko 1 miarke nowego i niewiem co jest grane ale beczy i niechce jesc, a jak pociągnie to zjada połowe, niewiem co robic:-(

Oj Agatko, wspłczuję!:szok: tym że nie chce całego mleczka raczej się nie przejmuj. Dawaj dużo pić. My też nie zawsze mamy ochotę na jedzenie i jemy mniej. Dziecko też ma prawo niemieć apetytu.:tak:
Kurczę szkoda że tak Ci daje w kość... Nie wiem co Ci poradzić. A Ty bidulo jeszcze sama w domu... :zawstydzona/y: Trzymaj się Agaciu kochana...
My już całkiem na mleku nr2 od jakiegoś miesiąca. NAN sprawdził się lepiej niz Bebilon. Mała spokojniejsza, ładne kupy, nic jej nie dolega. :sorry2:

Kasia jak wrócisz to napisz jak T zareagował na eksmisję do małego pokoju?? :-D

agata ja mysle ze to nie wina mleka:tak: moze ząbki jej idą....moj paweł mial tak kiepsko z jedzeniem prawie poltorej tygodnia..ledwo zjadal 60/90 ml gdzie wczesniej jadł 180.
od dwoch dni z jedzeniem sie stabilizuje ale tez wciaz marudzi nawet jak siedze przy nim wiec wiem co czujesz....czasem bezsilnosc jest dołująca...ale nie mamy wyjscia i trzeba to przeczekac.
trzymaj się kochana

VIKI witaj
ATAATA a moze to zabki u mnie to samo przy jedzeniu koszmar i nie je tak długo jak zawsze tylko troche pociaga troche i koniec ,jestem z nia a ona buczy na rekach buczy i tak non stop ja nie naleze do spokojnych i szybko mnie trafia ale jakos twutwu odpukac odstukac jakas jestem wyluzowana i biore to na mjekko narazie !! zobaczymy kiedy mi nerwy puszcza?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

halllllllllllllooooooooooooo jest tu ktos?:baffled:

Dzięki dziewczyny...:sorry2:
Ale to chyba nie zęby bo ona tak marudzi juz od miesiąca, a zębów jak nie było tak niema i nawet jak jej tam sprawdzam to jeszcze daleko do ząbków... wogóle ich nie czuć, ani nic białego nie widac...
Czy zęby mogą tak długo iść?? tzn tak długo dziecku dokuczac, nawet jak ich nie czuc jeszcze??
I przez to sie złamałam i mam wózek spowrotem w domu:zawstydzona/y: bo niemam czasu ją usypiac na leżaku godzine gdzie spania 20minut, a we wózku w 5 minut usypia...

Popisane!!! Pospane!!! Wstała i buczy!!!

Paula ja to juz mam nerwy tak zszargane że czasen normalnie stoje zatykam uszy, zgrzytam zębami, becze i mówie do siebie "zostaw ją, nic nie rób" bo boje sie że w złości zrobie coś czego bede potem żałować...:zawstydzona/y:
Kurde mialo być elcia:sorry2:;-)

Dzięki dziewczyny...:sorry2:
Ale to chyba nie zęby bo ona tak marudzi juz od miesiąca, a zębów jak nie było tak niema i nawet jak jej tam sprawdzam to jeszcze daleko do ząbków... wogóle ich nie czuć, ani nic białego nie widac...
Czy zęby mogą tak długo iść?? tzn tak długo dziecku dokuczac, nawet jak ich nie czuc jeszcze??
I przez to sie złamałam i mam wózek spowrotem w domu:zawstydzona/y: bo niemam czasu ją usypiac na leżaku godzine gdzie spania 20minut, a we wózku w 5 minut usypia...

Popisane!!! Pospane!!! Wstała i buczy!!!

Paula ja to juz mam nerwy tak zszargane że czasen normalnie stoje zatykam uszy, zgrzytam zębami, becze i mówie do siebie "zostaw ją, nic nie rób" bo boje sie że w złości zrobie coś czego bede potem żałować...:zawstydzona/y:
nie martw sie ja tez tak mam myslałam ze to tylko mi tak nerwy puszczaja
to chyba tak musi byc jak juz nie wytrzymujemy

ATAATA mój też marudzi mało jadł potrafił zjeść tylko 2butle na dzień po 150ml a teraz smaruję mu dziąsełka przed jedzeniem i zjada całe 180ml a od wczoraj daje mu mały kubeczek DANONKA ;-);-);-) JAK NARAZIE SUPER I MAŁEMU SMAKUJE :-):-):-)

reklama
Do góry