reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dom wariatów :crazy:
viki
u nas to samo - nowe zabawki by sie przydały, dzisiaj kombinowałam i robiłam cuda ze szmatek i woreczków ...ale one to na pewno atestów nie mają :-)

U nas to generalnie zabawki są be. Tylko sporadycznie młodego zainteresują:crazy::crazy::crazy::crazy: Więc nawet nie próbuję inwestować w matę edukacyjną bo szczerze wątpię żeby go zaineresowała.

Dota a do nas nc nie napiszesz????

Ewedja chyba razem będziemy odliczac dni do Twojego wyjazdu, bo kilka dni później ja jadę do Polandii:-):tak:

Mój Marcel jak wieczorem zasypia to muszę dac mu moją piżame, w którą on sobie nosek wciska i odjeżdża:tak::tak: Czasami zanim zaśnie to wędruje po całym łóżeczku i najlepsze jest to że wędruje z tą piżamką:tak::-) Ale mi jest miło wtedy:-):-)

Witam

Kubus dziekuje za zyczonka i przesyla buziolki dla wszystkich.

U nas dzis pogoda marna ale chlopaki i tak zaliczyli spacerek 2 h. Udalo im sie w czssie kiedy nie padalo.
A mamusia w tym czasie pojechala do Biedronki bo dzis sie zaczela promocja wszystko dla dzieci i deserki Bobovity byly po 1,99 ate od 4 i 6 m-ca (duzy wybor pewnie z 10 rodzai) zupki i obiadki po 2,19 za te po 4 m-cu (marchewkowa z ryzem) i po 5 m-vu (z indykiem, kurczakiem, kroliczkiem(. Byly tez 2 rodzaje zupek po 6 m-cu w tych duzych sloiczkach po 3,19. W sumie fajna promocja bo to ok 0,50 groszy taniej niz w najtanszym sklepie u mnie. Byly tez kaszki Bobovity (mleczno-ryziwe po 5,49) i herbatki po 7,99. Naprawde niskie te ceny. I ie zdadniecie ile sloiczkow kupilam (zupki, obiadki i deserki).............w sumie 40 :szok::szok::szok::szok:. Mowie Wam ma normalnie manie kupowania malemu jedzenia, mam pewnie z 70 sloiczkow w domu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::szok::szok::szok:.

A odnosnie kierownicy to tez chce taka dla mojego malego do jego jeepa :-D:-D. Fajna jest ze mozna ja do wozka przypiac.

Co do zasilkow to w Polsce poprostu porazka. Jakies glodowe kwoty a do tego trzeba albo na czarno pracowac ale miec umowe za grosze zeby sie komus nalezalo. Nam sie oczywiscie nie nalezy bo oboje pracujemy. A moja siostra co ma 3 dzieci tylko maz pracuje, a ze jest policjantm i ma wszystko na papierze to im nawet na 5 osob nie wychodzi. Do tego ma dziecko niepeslnosprawne wymagajace ciaglej rehabilitacji a zasilek pielegnacyjny to chyba ok 150 zl :no::no::no::no:. Ciekawe na co to moze wystarczyc.

Ewedja super ze polecisz do meza, tylko szybko do nas sie odezwij po przylocie.

Sorki ale nie pamietam o czym jeszcze byla mowa bo jakos dzis nie mam natchnienia.

Witam nowa grudniowke, moze zagoscisz u nas na stale.

A gdzie Was wszystkie wywialo????? :szok::szok::szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::baffled:.

Haaaaaaallllllllllllloooooooooooooo. Gdzie jestescie?????

Dobra to ide i ja, sama ze soba nie bede gadala. Dobrej nocki dla Was i maluszkow.

Witam Pryzybelke z rana.

Witajcie Kochane!

Komputer w naprawie, na razie mam pożyczony ... ale udało mi się przebrnąć przez te moje ogromne zaległości:tak:.
U nas w porządku, Wiktorek jest grzeczniutki, nie daje Babci w kość wcale aż się jej trochę nudzi ;-).
Ja nadal za nim strasznie tęskni e, ale mam coraz więcej zajęć w pracy także ten dzień leci coraz szybciej, niestety wspólne popołudnie również:baffled: ... Wiktor jest już taki słodziutki, widać z dnia na dzień, że jest coraz mądrzejszy i zabawniejszy jednocześnie ... nawet nie wiecie ... JAK JA STRASZNIE GO KOCHAM :zawstydzona/y::happy: mój Skarb największy:rofl2:

Najlepsze życzenia dla wszystkich szanownych Solenizantów ...
Kubuś, Juleczka, Adaś, Wiktorek, Eryczek, Krzysiu, Szymuś, Oliwka

STO TYSIĘCY BUZIAKÓW DLA WAS WSZYSTKICH
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

(mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam)

Ewedja super że wreszcie spotkasz się z mężem:-)
Magda brawo dla Wiktorka w swoim pokoiku:-)
Kasia przykro słyszeć, że znów borykasz się z problemami ... i to stwarzanymi przez kochanego mężczyznę ... ale na pewno co postanowisz to będzie słuszne;-)
Ps. Też podziwiam Artura z YCD - skubaniec jeden, niesamowity jest;-)
Ataata fajnie, że wreszcie wyrwałaś się na imprezę, następna na pewno będzie już o wiele bardziej udana;-)
Viki no nie, znów rozstanie:baffled: ... ale cóż, taki nasz los ... wiernie czekać:-);-):-D

Wybaczcie, że nie odpiszę Wam wszystkim ... ale serdecznie Was pozdrawiam ... no i całusy dla Maluszków :-):-):-)

Idę nakarmić moje Szczęście i do spanka ....
Słodkich snów :-)

reklama
ejjj, a co to dzisiaj tak malo postow?:szok:
u nas juz po weekendzie i kicha...znow prawie cale dnie same w domu...
tez sie zastanawiam nad prawkiem jazdy, tylko ze nie bede narazie miec czasu na jazdy, bo nie mam z kim malej zostawic... bo u nas to w ogole nie trzeba na kurs chodzic, tylko maz moglby mnie uczyc, no ale wlasnie jakos to by trzeba zorganizowac, a tymczasrm znow gosci z PL sie spodziewamy (tym razem meza wujkowie i beda spac u tesciowej, ale my rzut beretem od siebie mieszkamy;))

Monia, no to teraz Ci pewnie czas expresem leci i zanim sie obejrzysz, a synus osiemnastke bedzie swietowal;-)

Jejciu, zeby choc jutro ladniutka pogoda byla, bo u nas dzisiaj strasznie wialo i sie boje o moje pomidorki!!! Bo mi normalnie odbilo i na balkonie w doniczkach 5 krzakow posadzilam!!! (takich mniejszych pomidorkow:) Kurcze i jeszcze o jakis ziolkach mysle jak tylko znajdziemy czas, zeby pojechac i kupic

Milego wtorku dziewczynki!!!!! Szkoda, ze przez ta roznice czasu kawki z Wami rano wypic nie moge;-)

Do góry