kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Oliś ma tak, że garnie się i do siadania i do stania ;-) Często jak chcę Go wziąć do pozycji siedzącej to mi od razu nóżki prostuje;-):-)
Byłam w tej naszej agencji mieszkaniowej i po prostu mnie wk...wili. Mogę rozwiązać umowę, owszem, ale płacę za to karę w wysokości 1000 funtów, a skąd ja mam tą kasę wziąć??
Mogę odstąpić od umowy w wyjątkowych okolicznościach,a na pytanie jakie to są te wyjątkowe okoliczności to się dowiedziałam, że np. po interwencji policji w domu. K...wa jakbym policję wezwała to później toczą się kolejne procedury, a na to nie mam sił i ochoty po prostu. Czekam jeszcze na Valerie (pracownica socjalna), może ona mi coś podpowie, bo powiem szczerze, że te 1000 funtów to kwota dla mnie nieosiągalna.
Jeszcze ten idiota mnie wkurza, bo dzwoni sobie i ma super humorek, generalnie zachowuje się jakby nic się nie stało. Ja to sobie zawsze muszę życie skomplikować, nie ma co...
Dobrze, że chociaż Oliś ma dobry humor, chociaż ząbki dały o sobie znać dzisiaj w nocy i coś tam sobie kwiczał przez sen ;-)
Byłam w tej naszej agencji mieszkaniowej i po prostu mnie wk...wili. Mogę rozwiązać umowę, owszem, ale płacę za to karę w wysokości 1000 funtów, a skąd ja mam tą kasę wziąć??

Jeszcze ten idiota mnie wkurza, bo dzwoni sobie i ma super humorek, generalnie zachowuje się jakby nic się nie stało. Ja to sobie zawsze muszę życie skomplikować, nie ma co...
Dobrze, że chociaż Oliś ma dobry humor, chociaż ząbki dały o sobie znać dzisiaj w nocy i coś tam sobie kwiczał przez sen ;-)