reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Viki oczywiście ze tesniłysmy, ale nie chciałyśmy sie upominac wiedząc ze masz przyjemniejsze zajecia niz siedzenie na bb :tak::tak::tak:
GRATULACJE dla Damina!

Dokładnie!!!:tak:
Czasem i Magda ma racje....heheh:-p

A mi sie nudziiiiiii.....wszystko w domku porobiłam, Dziubek śpi....Jak się obudzi to cos zje i pójdziemy na spacerek....Mój mąż na zajęciach ze studentami-choć pewnie większośc to "obleśnie" studentki...hehe:-D

kasiu Gajutek mi opowiadal ze kazalas im skladac dlugopisy i roznosic ulotki a wyplate skitrałas i nawet Olis nie widzial a jak Marcel sie upominal to podobno nie dostal obiadu!!

No i tu Cię mam;-):-p Przecież sama napisałaś, że biednego Gajutka do domu nie wpuściłaś to jak Ci powiedziała?;-)A na obiad to Marcelek już był w domku:tak: A tak wogóle to jeszcze biednemu Gajutkowi konto w komórce musiałam doładować, bo mi się skarżyła, że chce z Darusią porozmawiać, a nie ma z czego, bo mama nie chce jej komórki doładować :-p;-) ;-)Więc doładowałam, ale nie wiem o czym tam dziewczyny gadały, fakt, że rozmowa trwała ponad godzinę i chyba na coś tam się zmawiały :tak:

A tak wogóle to witam wszystkie Mamuśki i Dzidziuśki :-)
U nas jak narazie pochmurno i chyba przez to Młodemu humor się popsuł :baffled:

Viki jakże tak możesz myśleć, że nie tęskniłyśmy?? Po prostu dałyśmy Wam czas, żebyście się sobą nacieszyli :tak::tak::tak:

Wszystkiego co najlepsze dla Adasia i Eryczka :-)
(a swoją drogą ich mamusie mogłyby dać znać co u nich słychać, bo jakaś cisza nastała)

Miłego dzionka dla Was wszystkich :-)

Sylwia nie krzycz nie krzycz juz sie melduje.

U nas dzis upal, zar sie z nieba leje normalnie. Ciekawe jak jutro bo jutro u nas za domkiem meza brat robi 1 urodziny corci. Zeby tylko nie padalo bo sie imprezka nie uda bo oni sobie grilla zapranowali.

Buziaki dla Adasia i Eryczka.

Jutrzenka nie chcę Cię straszyć ale na jutro zapowiadali załamanie się pogody. Deszcz i burze:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

U nas dziś też skwar okropny. Tadeuszek leżał w ogródku w samym body z krótkim rękawkiem:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry