reklama
dotaZ
Fanka BB :)
Viki oczywiście ze tesniłysmy, ale nie chciałyśmy sie upominac wiedząc ze masz przyjemniejsze zajecia niz siedzenie na bb
GRATULACJE dla Damina!
Dokładnie!!!

Czasem i Magda ma racje....heheh

A mi sie nudziiiiiii.....wszystko w domku porobiłam, Dziubek śpi....Jak się obudzi to cos zje i pójdziemy na spacerek....Mój mąż na zajęciach ze studentami-choć pewnie większośc to "obleśnie" studentki...hehe

kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
kasiu Gajutek mi opowiadal ze kazalas im skladac dlugopisy i roznosic ulotki a wyplate skitrałas i nawet Olis nie widzial a jak Marcel sie upominal to podobno nie dostal obiadu!!
No i tu Cię mam;-)

A tak wogóle to witam wszystkie Mamuśki i Dzidziuśki :-)
U nas jak narazie pochmurno i chyba przez to Młodemu humor się popsuł

Viki jakże tak możesz myśleć, że nie tęskniłyśmy?? Po prostu dałyśmy Wam czas, żebyście się sobą nacieszyli

Wszystkiego co najlepsze dla Adasia i Eryczka :-)
(a swoją drogą ich mamusie mogłyby dać znać co u nich słychać, bo jakaś cisza nastała)
Miłego dzionka dla Was wszystkich :-)
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Ale tu dzisiaj ciiiiiiiiiisza

Proszę mi się tu meldowac

Ja już dawno nie nudziłam się tak jak dzisiaj:-
-(

Proszę mi się tu meldowac

Ja już dawno nie nudziłam się tak jak dzisiaj:-
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Sylwia nie krzycz nie krzycz juz sie melduje.
U nas dzis upal, zar sie z nieba leje normalnie. Ciekawe jak jutro bo jutro u nas za domkiem meza brat robi 1 urodziny corci. Zeby tylko nie padalo bo sie imprezka nie uda bo oni sobie grilla zapranowali.
Buziaki dla Adasia i Eryczka.
U nas dzis upal, zar sie z nieba leje normalnie. Ciekawe jak jutro bo jutro u nas za domkiem meza brat robi 1 urodziny corci. Zeby tylko nie padalo bo sie imprezka nie uda bo oni sobie grilla zapranowali.
Buziaki dla Adasia i Eryczka.
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Jutrzenka nie chcę Cię straszyć ale na jutro zapowiadali załamanie się pogody. Deszcz i burze

U nas dziś też skwar okropny. Tadeuszek leżał w ogródku w samym body z krótkim rękawkiem

U nas dziś też skwar okropny. Tadeuszek leżał w ogródku w samym body z krótkim rękawkiem

jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Weroniczka niestety widzialam prognozy :-
-
no:
, ale moze nas ominie 

.

sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
U nas dzis upal, zar sie z nieba leje normalnie.
U nas dziś też skwar okropny. Tadeuszek leżał w ogródku w samym body z krótkim rękawkiem![]()
:-
reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
:--
-
-( a u nas cały dzień padało i nie wyszliśmy na dwór nawet na sekundę:-
-(
U nas nie padało, ale strasznie pochmurno jest i aż się nic nie chce. Dzisiaj nie będę truć, bo się pokłóciłam tak ostro z T. i mam zj... na maksa humor...