reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kacha ja się nie dziwię po takiej rozrubie jakiej narobili rano pewnie mu adrenalina jeszcze buzuje ;-) więc się nie dziw ze zgłodniał :-)

reklama
Ja sie tylko witam i od razuuciekam bo jakas padnieta jestem.

Wieczorkiem bylismy na dlugim spacerze polaczonym z kolacja w restauracji na ktora nas zaprosili meza brat z zona bo ich corcia jutro koczy rok i chcieli to uczcic. A w niedziele robia imrezke z tej okazji na prawie 30 osob :szok::szok::szok:. Ale pojedlismy :tak::tak:, pycha byla kolacyjka (a wlasciwie pozny obiad bo to dania obiadowe jedlismy) i jeszcze na deserek zjadlysmy szarlotke na cieplo z lodami i bita smietana. Pycha. Na szczescie auto zostalo pod domem i poszlismy pieszo wiec w drodze powrotnej (ponad 2 km) troszke tego spalilam.

Jutro wybieram sie do Wawy na zakupy jakies ciuszki dla mamusi tatusi i synka na lato trzeba kupic.

Daszka potwierdzam ze fajny ten pingwinek. Nasz sie bardzo cieszy jak nim zakrecimy w kolko na podlodze bo on tak wtedy lata jak szalony w kolko i spiewa. Jak bede siedziec to sami bede w niego walic zeb gral i dzwieki wydawal.

Milego wieczorka i dobrej nocki zycze. Do jutra.

magdalenka no dobrze juz dobrzeeee...wybaczam :) a wiesz ze dzieki nowej funcji na NK dowiedzialam sie ze pula i viki dodaly komentarz do zdjec dodyZ?? a do naszych nic!! normalnie to ze nam tutaj mowia ze dzieci sliczne to kit!!
kasiu Gajutek mi opowiadal ze kazalas im skladac dlugopisy i roznosic ulotki a wyplate skitrałas i nawet Olis nie widzial a jak Marcel sie upominal to podobno nie dostal obiadu!!

:-D ach Stefcia stęskniłam się :-D
a propos komentarzy na NK - coż takie życie...jednym się należy innym nie :dry:

ja nawet na zlosc wszystkim a w szczegolnosci tym co pisza komentarze innym, wstawilam kolejne zdjecie :))
magdalenka ja sie nie potrafie dlugo gniewac na swoja pupilke!!

Weekend sie zaczal, a tu nocnych markow nie ma!;-) Eee, a wlasciwie, to bym sie dziwila, jakby ktorac wstawala w sobote o 5 rano:-)

No to i ja sie pojde polozyc spac, ale ze u Was juz 17 maja, to rowniez NAJSERDECZNIEJSZE PIECIOMIESIECZNICOWE ZYCZENIA DLA ADASIA I ERYCZKA !!!! Gorace buziaczki dla obu "panow"!!!!:-)

reklama
Witajcie!!!:-)

hej, hej...Pryzybela...chyba juz Cię nie ma-buziaki:tak::tak::-)

Magdalenka to powiadasz, że jednym sie należy a innym nie....hmmmm:-p
A do S. nie będę nic pisała...heheh:-pbo mam nadzieję, że tylko literki się jej pomyliły:crazy:

A mój Dziubek szaleje z zabawkami, krzyczy...tak fajnie wesoło w domu od rana:tak:

A no i buziaki dla Eryczka i Adasia:-):tak:dziewczyny no chyba dzisiaj to się odezwiecie:tak:

Do góry