reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

melduje sie i ja
u nas tylko sie chmurzyło ale nie byłam na spacerku bo T przyjechał z pracy i wzioł mała na spacerek a mama se odpoczywała:tak::tak::tak:
KASIU ty powiedz temu swojemu ze jak dalej bedzie cie wkurzał i psuł ci humor to my z nim porzadek zrobimy, jak tam wszystkie wpadniemy to on zobaczy co razem potrafimy niech ma sie na bacznosci boziolki dla ciebie i oliska:-):-)

dobra laski pozdrawiam was wszystkie i do poniedziałku buziaki

reklama
Żeby on mnie tylko wkurzał to by było ok.... Ale on zachowuje się jak burak... Gdybym tylko miała jakieś środki finansowe i sama bym zarabiała to już dzisiaj bym się z tego pierd...nika wyniosła. Na szczęście teraz sobie poszedł w cholerę, nawet nie wiem gdzie, a na karcie okrągłe 0 mam, więc nawet nie zadzwonię. Zresztą pewnie i tak by nie odebrał. Coraz częściej się noszę z zamiarem wyprowadzki i w końcu nie wytrzymam. Tylko k...wa miłością Młodego nie wyżywię...
Dobrze, że chociaż Oliś już śpi to przynajmniej moich łez nie widzi...

kacha a nie masz zasilkow na Oliska?? bo nawet ja dostaje :)) wprawdzie malo bo to zalezy od dochodow wspolych jesli podasz partnera a jak mieszkasz sama albo samotnie wychowujesz dziecko to wiem ze moja koleaznka brala kolo 70 tygodniowo plus te 18 co kazdy dostaje. a jak znajdziesz sobie mieszkanie to dostaniesz dotacje.
oczywiscie nie namawiam do wyprowadzki :))

Stefanka, mam, ale wszystko idzie na Tomka konto :baffled: Do tej pory nie wrócił czub do domu i niech nie wraca... Niech sobie siedzi tam gdzie jest, przynajmniej jest cisza i spokój w domu. Ma lekkiego pecha, bo zostawił w domu swój portfel z kartami i je zarekwiruje;-) Pewnie poszedł gdzieś w cholerę do kolegów i przy wódeczce im się zwierza jaką to ma wredną babę... Jutro pewnie z podkulonym ogonem wróci, ale ja mam to w d... Będę go traktować jak powietrze, bo szkoda języka tępić.
Młody śpi, a ja się nudzę, widno jeszcze u nas jest, więc nawet się nie kładę, bo i tak wiem, że nie usnę...

kasia no to blad bo powinnas miec na swoje konto kaske :)) a ja dzis caly dzien w lozku prawie i dalej mi sie chce spac!! a za co sie tak wkurzasz na T ??
co ja widze?? sylwia i ewelina sie chowaja po forum!! moze sie panie laskawie odezwa??

Wkurzam się bo miał iść rano do stowarzyszenia polskiego, wrócił po 4 godzinach narąbany... Spotkał jakiegoś kolegę i trafiła się okazja :baffled: Później posiedział trochę w domu, coś tam sobie brzęczał pod nosem, aż w końcu poszedł na górę i się uwalił na łóżko. Powiedziałam mu, żeby poszedł do innego pokoju, bo Młody nie będzie jego oparów wdychał. Rąbnął focha, że może wogóle wyjść z domu, więc powiedziałam mu: nara... Jak wyszedł tak do tej pory nie wrócił, ale może w sumie to dobrze, bo pewnie poszedł gdzieś się zalać do kolegów i opowiadać jaką to ma wredną babę. Przynajmniej mam spokój w domu, bo narąbany facet to poj...ny facet.

aaa no to wszystko jasne :)) moze on uwaza ze w sobote nalezy mu sie rozrywka?? ehh kasia ty go jutro do pionu ustaw!! bo dzis pewnie wroci ale nie bedzie mial sily rozmawiac :))

Mało mu rozrywki?? Prawie co tydzień gdzieś chodzimy w weekendy. Jak dla mnie to niech lepiej nie wraca, bo pewnie się uwali na łóżku jak panisko, ja się już nie zmieszczę, a poza tym będzie strasznie chrapał:baffled: Niech sobie siedzi tam gdzie jest, a ze mną jutro nie będzie miał łatwo. Po prostu będę go jak powietrze traktować, słowo przepraszam jest dla mnie g... warte, a jak jeszcze do tego kwiatki przyniesie to mu je wiadomo gdzie wsadzę ;-)
Idę się chyba zaraz położę, bo przez debila nocy nie będę zarywać, a z rana znowu zbudzą mnie radosne okrzyki Olisia :tak::-)

Witajcie!!!:-)

Kacha:-)(trzym się!)
Stefa:-p
Reszta Grudniówek:-)

To sie rozpisałam.... poszalałam dzisiaj;-)

Udanej niedzieli!!pa:-)

reklama
witam

Ja wczoraj miałam już pierwsze jazdy gdyby nie to że plac manewrowy był zamknięty a instruktor nie miał kluczy do nowej kłódki to bym nie wyjechała na miasto a tu jajko niespodzianka i byłam już na mieście :-):-):-)

Nikomu krzywdy swoją jazdą nie zrobiłam ani nie obtarłam żadnego innego samochodu :-):-) ale byłam tak ze stresowana że jak chciała mi instruktor poprawić tor jazdy łapiąc kierownice to w tym momencie ja ją tak mocno trzymałam że nie mógł jej ruszyć;-) mój samochód do jazdy ma tak czuły i wysoki pedał hamulcu że go dotknę a samochód mi dęba stawał

Do góry