reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
joanna ten link do picassy oraz bbcode suwaczka do podpisu wrzuć: u góry masz na różowo szybkie menu, kliknij na to a potem rozwiną ci sie opcje, i kliknij na edytuj podpis. wchodzisz i tam w okienko podpisu wklejasz ten bb code oaz link di picassy i dajesz pod spodem zapisz i tyle;-)

witam sie z rana.

życzonka dla solenizantów dzisieszych i wczorajszych

i spadam bo Darucha na kolanach juz sie wkurza, to tyle bylam:crazy:

Dzień dobry
buzki.gif

STO LAT ADASIU I ERYCZKU! DUZA BUZKA !!

A Wszystkim Miłego dnia !!

kasiu Gajutek mi opowiadal ze kazalas im skladac dlugopisy i roznosic ulotki a wyplate skitrałas i nawet Olis nie widzial a jak Marcel sie upominal to podobno nie dostal obiadu!!

Że co???:szok::szok::szok: A On mi nic nie powiedział, pewnie Go ciotka zastraszyła:no:;-)

Buziaki dla naszych 5-cio miesięcznych mężczyzn czyli Adasia i Eryczka

Dzień dobry Wam Mamuśki

nikt tu za mną nie tesknił:-:)no::no2::hmm::huh::oo2::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl:
ale powiem wam dzień dobry...nie bede mściwa...i fochem nie rzuce...

echhh u mnie dobrze, w domu sielanka..bajka i wogóle bosko..tylko Pablo daje troche popalic. jeden dzien ma super humor a na drugiego wrzask od rana do wieczora...no i noce co druga płaczliwa..ale znamy przyczyne..zęby:angry:

juz mogłyby wszystkie sie przebic a mam wrazenie( nie wiem czy to mozliwe) ze idą mu 4 zeby na raz na dole...co najmniej wszystkie juz widac pod dziąsełkami:tak:

poza tym to mam chwile bo valdi pojechał z damianem na zawody tzn moje zdolne dziecko znow wygrało eliminacje i reprezentuje szkole na zawodach zorganizowanych przez policje i inną szkole a zawody na temat bezpieczenstwa - teoria i zawody sprawnosciowe.tak ze trzymajcie kciuki za mojego przystojniaka:tak:

a po południu grilujemy u teściów...mało mi sie to podoba no ale co zrobic...trzeba odbębnic wizyte...

a no i wszystkiego naj dla solenizantow dzisiejszych i sprzed kilku dni, wiec buziale dla wiktora, oliwki adasia i eryczka...mam nadzieje ze nikogo nie pominęłam bo cieżko bylo przedostac sie przez te wszystkie zapiosane stronice:wściekła/y:
powinni otworzyc fabryke i wszystkie was zatrudnic do pisania..niezlą kapuche byscie miały haha

no ok ide zmywac brwi bo jakis czas temu nałozyłam sobie henne wiec zebym nie straszyła jak kruk -czas na mnie...

witajcie laseczki
buziaczki dla naszych dwóch solenzantów buzi buzi
ja tak dzisiaj na czerwono bo tak jakos mi fajnie ze wekend a sie jeszcze nie chwaliłam ze w srode jedziemy na tydzien do moej siory do Wawy ale se odpoczne:-D:-D:-D:-D:-D tylko jak ja bez was wytrzymam?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Viki oczywiście ze tesniłysmy, ale nie chciałyśmy sie upominac wiedząc ze masz przyjemniejsze zajecia niz siedzenie na bb :tak::tak::tak:
GRATULACJE dla Damina!

Do góry