reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Anetka, 5 tabliczek czekolady??????:szok: Że tak powiem: o kurcze, niezła jesteś ;-):-)

Elcia i pozostałe dziewczynki, przedszkole zostało odesłane do domu, dostałam zapewnienie, że dzisiaj dotrą w ręce rodziców, także proszę wstawać i zrobić komitet powitalny dla swoich zdolnych dzieci ;-):-)

Jeszcze wszystkiego najlepszego dla Szymonka Dady (Dada gdzie jesteś??) to już 6 miesięcy :-)

A wie ktoś może co u Ewci i Doticzki?? Dziewczynki gdzie jesteście?? I gdzie Asmodis??

reklama
KASIU zlóz reklamacje do dziewczyn ze ich malenstwa oliska ci rozbrykały:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale tu pustki pewnie wszystkie na polach
no oprócz VIKI bo ta to mezem sie cieszy :-p:-p
no i MONI bo ta biedulka na chleb zarabia:-p

Dzieńdoberek!!!

Buziaczki dla Krzysia:tak::-D

U nas za oknem igry - oj pobawiłabym się !

??????????????:rofl2:

UWAGA !!! steffanka rozczarowana spiacym towarzystwem udaje sie spac!! ŻEGNAM!

Stefanko moje dziecko ostatnio nie ma dla mnie litości:no: robi mi pobódke codziennie o 5.30, w porywach do 6.00. A jak już wstaniemy to ta mała wredotka idzie spowrotem spac:angry:

Kasiu dziekuję;-) Marcel wrócił cały i zdrowy:tak: A jaki szczęśliwy:szok: Pytał kiedy znowu będzie mógł pojechac do Oliśka. Kazał podziękowac cioci Kasi za gościnę i powiedział " co złego to nie ja:no:" Powiesił zdjęcie Gajutka nad łóżeczkiem i patrzy jakimś takim rozmarzonym wzrokiem;-)

Kurcze u nas dziś pochmurno więc zaraz zmykamy na spacer póki nie pada.
A ja zapomniałam się Wam wczoraj pochwalić że Tadeuszek nareszcie obrucił się sam z brzuszka na plecki:tak::tak::tak::tak::tak: Oczywiście jak mam nie patrzyła no ale lepsze coś nic nic;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)

Witam!

Magdalenka co to są IGRY???????:-D

Asia. Musisz skopiować ten bbcode który jest w ramce i wkleić go po wejściu w ustawienia i edycję podpisu. Sówaczek się powinien pokazać.

Weronika gratulację dla Tadzia :-):-):-)

Wszystkiego naj dla Krzysia i Szymonka Dady (właśnie wczoraj myślałam co z nią ale zapomniałam zapytać)

Hello
buzki.gif

STO LAT KRZYSIU, SZYMONKU - ROŚNIJCIE DUZI I ZDROWI !

Dzieńdoberek!!!
??????????????:rofl2:

nie wiem czy ja juz polskiego nie rozumiem?? czy magdalenka na bani??

Magdalenka co to są IGRY???????:-D

Hej nie wiecie co to igry?? a ja myślałam że coś źle napisałam ??
Igry to święto studentów politechniki śląskiej to tak jak juwenalia na uniwersytecie ;-)
Kurcze muzyka prawie do rana :sorry2:

Wyszlabym w ogóle gdzieś z domu a przez ten remont który nie wiem czemu się taaaak przeciąga nie mogę :dry:

Ech Kasia to widze że długo wytrzymałas z bandą :-D

Tadziu brawo brawo !

Miłego dnia Kochane!!

reklama
Do góry