reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
No to ja będę dziś pierwsza :-)

Ja już zaczynam jazdy od soboty nie wiem jak ja się z czasem wyrobie ale postaram sie tu wpadać i chociaż was czytać :-(

Rano mało odlotu nie zaliczyłam nie wiem czemu mi się tak słabo zrobiło ale już miałam wołać Edwina bo czułam że glebę zaliczę:sorry2:

Madzia była 3 dni temu u lekarza z powodu alergii i znowu zmiana mleka tym razem bez laktozy :dry: to już jej 3 mleko odkąd stwierdzono u niej alergie pokarmową teraz jest to Nutramigen można oszaleć
Jeśli po tym mleku jej się nie wyciszy to jedziemy do szpitala na badania co może jej tak szkodzić :dry:

Życzę miłego dnia bez niespodzianek :-):-)

Kochane, paczki dotarły:-) Na powitanie dzieci zaserwowały mi po dużej kupce, a teraz robią demolkę, jestem prawie siwa :szok:Gumowe zabawki są w użyciu, muszę się gdzieś zabarykadować!!!!!!!!!!!! Gajutek sprawdza wytrzymałość stołu młoteczkiem, Marcelek testuje kałasza na telewizorze, a Oliś testuje wytrzymałość mojej głowy bejsbolem!!!!!!!!!!!! Kochane, ja chciałam dobrze, ale chyba zaraz wyślę paczki zwrotne w trybie pilnym, bo w wieku 25 lat zaczęły mi rosnąć siwe włosy :-p
Darusiu Kochana ciocia Kasia prosi, żebyś była grzeczna;-)Chyba, że dzieciątko kochane chcesz mieć na sumieniu osiwienie jej pozostałych w dobrym stanie włosków;-)
Stefcia, Sylwia, zamawiam kuriera:-p Wasze dzieci to prawdziwe aniołki, ale taki miks z moim Oliśkiem powoduje, że dostają jakiś różków, a chciałyście przecież, żeby dzieciaczki wróciły dobrze wychowane:-DWidzę, że efekty są odwrotne, sodoma i gomora to pikuś:-p

A tak wogóle to życzę wszystkim miłego dzionka :-D

I oczywiście serdeczne życzonka dla jednego z naszych Pudzianów - Krzysiaczka Doty na 5 miesięcy :-)

EDIT: Anetko, a może w ciąży jesteś??:-p;-) Pgwodzenia na jazdach i dużo zdrówka dla Madzi, żeby ta wredna alergia dała jej w końcu spokój, bo jak nie to wyślę nasze trzy kochane maleństwa do Was i się z wysypką rozprawią;-):-) Tylko, że wtedy Ty biedna oszalejesz i osiwiejesz, 6 na głowie to już nie mała szkoła przetrwania, ba szkoła przetrwania to pikuś :-p

witam laseczki
u nas nocka przespana z 1 pobutka na cysia o 2 te nocki przespane to był chyba wybryk?:dry::dry:
pogoda troche wietrzna ale chyba skoczym na spacerek
mała cos szybko dzis wstała i nie dała mi pospac,wszystko tak gryzie ze szok chyba zaczynaja zabki dokuczac:szok::szok::szok::szok::szok: masakra
KASIU szybko dotarły te paczki do ciebie ;-)a twój T nie jest zazdrosny o tych chłopaków?hehe:-D:-D:-D:-D:-D
KRZYSIU BUZIACZKI DLA CIEBIE OD BBCIOTKI I OLIWKI
ANETKA 24 wspołczuje ci z tymi zmianami mleka naprawde mozna oszalec
DZIEWCZYNY CHCEM STAWIC ZDJECIE POD SUWACZKI I WKLEJAM BBCODE I NIE WYSKAKUJE TYLKO SAME WIDZICIE CO WYSKAKUJE A PO WKLEJENIU WYSKAKUJE MI NAPIS InvalidFile O CO CHODZI? ODP

Witam się i ja.

Kasia na dobry początek dnia uśmiałam się okrutnie z twojego T. i jego wyobraźni o Gayutku i Marcelku:-):-):-):-):-)

Joanna Witaj.

No i nie wim co napisać więc kończę tego posta.

Acha Krzysiu sto lat

KASIU juz zmniejszyłam i to o ile wkurzyłam sie i wszystko pozamykałam nie mam nerwów do tego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a powiedz jak ci idzie z twoim przedszkolem:-D:-D:-Djuz wysłałas je spowrotem?

reklama
Wszystkiego naj... dla Pudzianka - Krzysiaczka Doty na 5 miesięcy :biggrin2:

Kasiu w ciąży nie jestem ale chyba wiem to moje obżarstwo mi sie kłania zawsze się obżeram a potem muszę swoje odchorować :-( łakomczuch ze mnie okropny zawsze się dziewczyny dziwiły jak ja to robie 5 tabliczek czekolady w ciągu 20 min i nawet nie mam nadwagi a mam takie napady głodu :sorry2::sorry2:

Do góry