reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witajcie!!!:-)

Krzysio dziękuje za zyczenia!!!!:tak::tak::-)
A tego Pudziana to Ci Kacha nie wybacze....no!!!Krzysio jest na diecie i już zrzucił pare kilo...heheh:-D

Buziaki dla szymka!!!

Magdalenka u nas juwenalia na politechnice to tks-y (tak mówią w Koszalinie).
Natomiast w Trójmieście wszyscy studenci mają neptunalia:tak::-)

miłego dnia!!!!

reklama
Ja już myślałam, że Madzia to się czegoś nawąchała i stąd te igry ;-):-pJuż myślałam nawet, że o ogry chodzi:baffled:No ale te to przecież tylko w Shreku ;-):-)

Kochane, Oliś został zarażony jakimś szalejem;-):-D Od rana psoci, drze buźkę i zachowuje się ogólnie jakby miał ADHD ;-)A co by było jakby Marcelek i Gajutek dłużej zostali??
Stefanka coś się dzisiaj jeszcze nie pojawiła, pewnie teraz Gajutek jej opowiada co dzisiaj wyprawiali ;-)

co kraj to obyczaj :-D
a jedna mnie tu banią oskarża, druga że się nawąchałam - ładne zdanie o mnie macie, niema co :dry:

moje dziecko sie zbudziło narobiło hałasu, lece do pokoju a Wiktorek juz na brzuszku urzęduje :-D no to wrócił juz doswoich umiejętności bo się już martwiłam uff :sorry2: no ale ciekawe jest to że teraz leży i ani nie stęknie...idę zaglądnąć co on tam majstruje...

:szok::szok::szok: znalzł sobie smoczka i wsadził sobie sam do buzi, nawet poprawnie mu to wyszło :-D bo zawsze pożera kółeczko zamiast smoczka :-)
:sorry2::sorry2:ach dumna jestem z mojego Słoneczka :laugh2:

No widzisz Madzia jaki Wiktorek zdolny chłopak...
Julka też uwielbia bawić się smokiem. Wsadza go sobie do buzi, zaciska dziąsła i wyszarpuje monia. Tak sobie z niego strzela gagatek mały... :-D

hehe zazwyczaj jak Wiktor wyciągnie smoczka to już nie potrafi spowrotem dobrze trafić i się wkurza ;-)

reklama
Do góry