reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hehe dziewczynki z tymi smoczkami to moja tez tak potrafi niedosc ze wsadzi go do buzi z ta plastikowa otoczka to i jeszcze paluszka uda jej sie włozyc hehe zdolne te nasze dzieci
laski co macie na obiad ?pochwalic sie tu natychmiast!!!!:wściekła/y:

reklama
Ja własnie ziemniaki obierałam, póki Młody śpi i udka z kurczaka przyprawiałam. Będą ziemniaki z kurczakiem. Muszę iść jeszcze po coś na sałatkę, ale jak narazie mi się nie chce :-p

A u mnie jako że dziś piątek to rybka:tak: Panga pieczona w masełku czosnkowo-cebulowo- koperkowym. Do tego ziemniory i sałatka z pomidorów, cebulki i śmietany;-);-);-)

kurcze nimam pomysła co zrobic na obiad KASIU MAGDALENKO dzieki ze chociaz wy sie pochwaliłyscie:tak: a reszta to sie chyba boi ze im zjem ten obiad :-D:-D:-D:-Dalbo nic nie gotuja tzn zeby w parapet i to ich obiad hehe:-D:-D:-D:-D:-D o i tobie dzieki WERONICZKO ciekawo ca
zy ja dostane w sklepie rybke? mała wstanie to polece mniam mniam

Witaski.

Wiedzialam ze jak pol dnia mnie nie bedzie to milion postow przybedzie. (nawet sie zrymowalo)
Takze wybaczcie ale nie odpisze na wszystkie poruszone tematy bo jakos nie mam sily. Goraco mi.

Buziaki dla Krzysia i Szymonka

U nas narazie pogoda super, panowie poszli do parku ale musieli skrocic spacer z powodu kupska w pieluszce.

A mamusia w tym czasie zamiast cos zrobic buszowala w sklepie bo byla promocja wszystko - 40%, i taka prawdziwa nie taka lipa jak nie raz, od kazdej ceny -40%. I z tego szlenstwa 10 rzeczy kupionych :szok::szok::szok:. Ale polowa dla meza, a co mialam gest i pomyslalam o nim ;-);-):-D:-D.

Joanna zeby Ci sie pojawil suwaczek to musisz ten BBcode wkleic w podpisie, na gorze strony masz ustawienia a tam edytuj podpis i wtedy wklejasz nie w post tak jak to robisz.

A u mnie dzis na obiad zupka pomidorowa bo jakos mi sie zachcialo zupki. To w sumie jedyna zupka poza zurkiem ktora gotuje bo moj R nie lubi zup bo sie nimi nie najada wiec woli tresciwsze obiadki :-):-).

kacha byl listonosz ale udawalismy ze nas nie ma w domu i zostawil awizo :)) podobno jak sie przez 7 dni nie odbierze to wraca do nadawcy !!!
ZYCZENIA URODZINOWE DLA KRZYCHA PUDZANOWSKIEGO JUNIORSA ORAZ DLA SZYMUSIA !!!

kacha byl listonosz ale udawalismy ze nas nie ma w domu i zostawil awizo :)) podobno jak sie przez 7 dni nie odbierze to wraca do nadawcy !!!
ZYCZENIA URODZINOWE DLA KRZYCHA PUDZANOWSKIEGO JUNIORSA ORAZ DLA SZYMUSIA !!!

Przewidziałam takową sytuację, więc wpisałam w nadawcy także Twoje dane :-p Najwyżej sobie pomyślą, że jakaś szalona babka sama sobie paczki wysyła:-p

A za tego Krzycha to Ci się pewnie oberwie od Doty ;-):-p

reklama

Stefanka chyba sę zaraz posikam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Elcia u mnie na obiad pupety, które muszę wszamc samotnie (czego szczerze nienawidzę) bo moja druga połówka dopiero późnym wieczorem będzie:tak:

Do góry