reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ale Stefcia, dzieciaki chcą mi wytoczyć wojnę, więc jakbym się jutro nie pojawiła to będzie oznaczało, że poległam z gumowych broni naszych kochanych, grzeczny, słodziutkich dzieciaczków:-pA i kilka postów wcześniej wkleiłam Ci moją najaktualniejszą fotkę :-p;-)
Żonkilek dużo zdrówka dla Juleńki :tak:My też mamy cały czas problem z tym napięciem, no ale u nas to już jest wpisane w ZD także tym się nie martwię, bo cały czas Młody postępy robi;-)

Nie wiem ile jeszcze dzisiaj tutaj posiedzę, bo mi komp strasznie muli, T. coś ściąga i strasznie powoli wszystko chodzi, a do cierpliwych to ja nie należę :-p

EDIT: No to zmykam, nie przewidziałam jednego,szef wszystkich szefów się obudził i skrzeczy coś tam sobie:baffled: Kochane ząbeczki:crazy:

reklama
kacha ty tutaj nie sciemniaj !! ja musze wymislic na jutro lekcje bo ide do szkoly i zamiast to robic to siedze na bb a jutro bede oczami swiecila...
sylwia a ty to mnie normalnie prowokujesz...niby mialas byc nocnym strozem bb razem z nami a tu codziennie o 22 idziesz grzecznie spac!! skandal!!
widze ze AGATA P. sie tu kryje po katach...AGATKO PROSIMY, NIE WSTYDZ SIE

witam się ncną porą z tymi które rozmawiać jeszcze ze mną chcą, choć nie wiem czy na takie natrafię.
Żonkilek duuużo zdrówka dla Julki!
U nas za oknem igry - oj pobawiłabym się !

reklama
eh a ja siedze i kombinuje która to:-D
spoko Joanna, zdaża sie, a wogóle to witaj

sto latek dla Oliwci

Kasia dajesz po dupie z tymi kanapkami marchewkoymi to sie uśmialam aż Daria sie przebudziła, a pozatym jak jutro bedzie taka niedobra jak dotychcza to też ja pakuje i DHL-em osyłam do Belfastu:-D to juz calkiem osiwiejesz:-D

stefanka Ty szpiegu z krainy deszczowców:crazy: jak mnie wylukałas??!! heh juz wiem, pewnie po NK doszłaś:evil:

żonkilek zdrówa dla Julci:tak:

No i co... i usypiam... standard:crazy:

Do góry