reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No to ładnie przyzwyczailiście małego Ksawerka do luksusów... :-D w wielkim łóżku...:-D Julka chyba z półtora miesiąca tak spała :sorry2: ale bez problemu ją eksmitowłam do kołyski i teraz do większego łóżeczka...

A no Elcia wychodzi uzależnienie. Nie mogę odejśc od kompa... :-D

Asia kliknij na suwaczek którejś z nas. Stwórz sobie swój i wklej go (tzn. bbcode) na górze w ustawieniach w podpisie.

reklama
Asiu tu wklejam link do wątku jak wstawić suwaczek ;-)
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawic-suwaczek-78/

A i na forum obowiązuje zasada, że można pisać posta pod postem bo bana można dostać za to od moderatora. Jak cosik Ci się przypomni to edytuj swój poprzedni post po prostu ;-)Można napisać posta pod swoim postem po upływie godzinki jak nikt nam nie odpisze ;-)
I czekamy na suwaczek cobyśmy wiedziały kiedy Ksawerkowi życzenia składać :-)

Joanna witam Cie na forum. Nie chcę Cię załamywac ale juz dziewczyno przepadłaś:tak::-p Będziesz siedziała tu całymi dniami odświeżając co sekundę a potem będziesz śniła o tym że coś piszesz do nas:-D:-p;-)

Kasia kurde ale się uśmiałam z Twojego T:-D:-D:-D:-D:-D Humor mi poprawiłaś na cały wieczór:tak:
Aaaa i ślicznie wyszłaś na tym zdjęciu:tak::tak:

Paula śpisz już??? Nie śpij:crazy::rofl2::crazy::rofl2:

Elcia tylko żebyś tam brata dla Oliwki nie wyprzytulała;-)

WItamy nową grudniową Mamę i Ksawerego:-)

Jasiek dzisiaj dostał do łapki kawałek czystej kartki papieru. Od razu się nią zajął i powędrowała do buzi... za chwilę wrzask i histeryczny płacz - ugryzł się w palec.:baffled:. Pomimo że go to bolało to śmiać mi się chciało, bo jak mnie gryzie po palcach to jest OK, a jak siebie to panika...(wredna mama...:sorry2:)

Ale się uśmiałam Kacha, jak już dawno mi się nie udało. I gratuluję wytrzymałości z obiadem i garami;-)

Lecę lulu, bo coś ostatnio zarywam nocki przez BB i mi Ł zaczyna wypominać:sorry2:

hej dziewczyny:)

znow mnie nie bylo dluugo...jestem chyba jedyna ktora sie nie uzaleznila hehe..najpierw troche sie usprawiedliwie..;]
MOja Jula najpierw jak przestalam wchodzic na bb zaczela mi chorowac..mialam tu istny koszmar..zastrzyki antybiotyki katar kaszel itp. teraz jest ok, w miare..bo jescze ja rehabilituje i robilam badania rozne np badanie fal mozgowych we snie i po lekarzach rundki..a to dlatego ze ma zaburzenia rozwoju ruchowego, napiecia miesniowego i jakies odruchy, ktorych nie powinna miec.do tego pisze prace Mgr ( jak krew z nosa) i mialam tyle stresu ze nie mialam checi siedziec przy kompie uwiezcie..
witam Wszystkie kobietki ktorych nie znam, na pewno juz jest Was wiele:)
sprobuje jakos nadrobic, net mi wolno chodzi i to tez mnie wkur...;)
pozdrawiam i 3majcie sie:)

No własnie Daszka bo te nasze dzieci siebie aż tak mocno nie gryzą, a nas ile wlezie... Może się przekonał mały Jasio co robi mamuni:laugh2:

Sylwia zbieram sie żeby odejść od kompa ale odświeżam co sekunde... :-D:-D:-D

Zaraz zmykam i pojawię się jutro koło południa pewnie... :sorry2:

Żonkilek witaj po dłuuuugiej przerwie!!! Dużo zdrówka dla Juleńki :-)

dziewczyny nie bylo mnie ze 3 godziny bo ogladalam galerie kasi :)) duuuzzooo materialu!! a jednak kasiu zawiodlas mnie...obiecywalas ze masz duza pupcie a tu co?? jakis suchotnik!!
grzechotka ty tez dawaj szybko swoje zdjecie bo ja tu widze ze sie okazuje ze sporo przesadzacie z tymi nadwagami!! a weroniczka to juz dawwnooo sie nie pokazywala!!
ja luzik bo dziecko w drodze do cioci o latynosko brzmiacym nazwisku :)) a propos mloteczka to Gajutek przeszedl szkolenie i wie jak sobie radzic w kryzysowych sytuacjach wiec lepiej niech sie Oli zastanowi!! ja mysle ze moja ksiezniczka zrobi takie wrazenie na Olisku i Marcelku ze bedzie miala u kasi jak w raju!!

Stefanka ja się obawiam że Marcel z Oliśkiem to się pozabijają o Gajutka:tak:
Kasiu trzymaj rękę na pulsie, bo choc ten mój synuś czasem jest nieznośny ja chciałabym Go dostac spowrotem:-:)-:)-(
Kochane moje ja zmykam do spania.
Buziaki mprzesyłam Wam.
Dobranoc.

reklama
Do góry