reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

to mój synek KSAWERY

Załączniki

• DSC00001.JPG
    DSC00001.JPG
    228,3 KB · Wyświetleń: 16
  • DSC00002.JPG
    DSC00002.JPG
    226 KB · Wyświetleń: 18
reklama
niunka wykapana i juz spi wiec i ja lece spac

Elcia, no coś TY??????? O tej porze spać???? Dziewczynki od tego spania oczy Wam zgniją :-p

Asiu, Ksawery śliczny chłopczyk :))))) Napisz nam co nieco o swoim szczęściu i o sobie;))))) I naprawdę bb uzależnia, nawet nie wiesz na co się piszesz ;))))))) A tak poważnie to tu są najfajniejsze babeczki na świecie (nikomu nie cukruję)!!!!!!!

JOANNAja wklejam fotki tak jak paula prosto i łatwe widze ze sie udało super
synus przesliczny
jak chcesz to mozesz wklejac zdjecia małego do galeri tam sie chwalimy nasymi pociechami
zycze dobrej nocki ;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)
a no i witam PRZYBELE

Zgadzam się w 100% z Kasią. :-)
A z Ksawerego jaki mały przystojniacha... :tak:;-):tak:;-) no, no... kolejny kawaler na bb :-D Asia rozgość się u nas, na pewno się wkręcisz..

KASIU ja jakos nie moge tak długo siedziec ty to nocny marek jestes i rano wstajesz i jestes wyspana a ja to bym chyba literek nie widziała a pozatym T wczesnie jedzie do pracy a chce sie troche poprzytulac:-D:-D:-D
PAULAa ty tez nie mozesz sie rozstac co ?hehe tez juz sie zegnałas
asiu zastanów sie bo naprawde BBwciaga

Słodkich snów Paula :-)
A ja właśnie spadłam z krzesła ze śmiechu:-D:-D:-D:-D:-D Nawet nie widziałam, że T. stoi za mną i czyta poprzedniego posta, którego pisałam. Wyskoczył do mnie z tekstem, że co to za kolesie do mnie jutro przychodzą????Nie za bardzo wiedziałam o co mu znowu chodzi i wyskoczyłam na niego z mordą, czy chce się znowu kłócić. On na to do mnie, że przecież sama się przed chwilą chwaliłam dziewczynom, że jakiś Gajutek i Marcelek przyjeżdżają i będziemy się bawić gumowymi zabawkami:szok: Boże kobiety, jaką on ma fantazję:-D:-D:-D:-D Tak się zaczęłam śmiać, że noga od krzesła poszła i glebę zaliczyłam, aż mnie troszkę odwłok boli ;-)

ło boze boze ale się zryczałam ze smiechu :rofl2:

Witajcie Joasiu i Ksawery !!

Dzięki Dziewczyny łapie Powoli A Jeszcze A Ten Suwaczek To Jak Kasiu Siedzę Wdomku Z Mały Ale Chętnie Poszła Bym Czasami Do Pracy Bo Jest Strasznie Rozpieszczony Mój Mały Nie Umie Płakać Tylko Kwiczy Lubi Spać Na łóżku A Nie Włóżeczku

Załączniki

• DSC00003.JPG
    DSC00003.JPG
    210,7 KB · Wyświetleń: 17
  • DSC00004.JPG
    DSC00004.JPG
    206,2 KB · Wyświetleń: 17
reklama
Do góry