reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Mój nie lubi piwa z butelki tylko z puszki, no i ja je potem zbieram. Może skorzystam z pomysłu Sylwia :-D:-D:-D puszke też można do buta albo do kieszeni kurtki wsadzić... :-D:-D:-D

A kanapki z marchewką... Ciekawe połączenie... :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Bo kobiety niby słaba płeć, ale mają łeb na karku:-)
Lecę ululać tego mojego Łobuziaka, też musi mieć siłę na jutro, a że niedawno spał to teraz Mu się odechciało.
I bardzo się ucieszył jak się dowiedział o gościach, wyciągnął gumowego kałasza (dla Marcelka), gumowy młotek (dla Gajutka) i gumowego bejsbola dla siebie i zapowiedział mi, że jutro grzecznie będą się ze mną bawić:-p A ja mam na nich inną broń, jak mi wyjadą z tych swoich gumowych broni to ja im wyjadę ze szpinakiem :-p Zobaczymy kto wygra tę i tak nierówną walkę;-):-p

Grzechotka, udanego wyjazdu i szukaj gdzieś tam kafejki, no bo jak to tak można tydzień bez nas????;-)Normalnie się sfo****ę, Grzechotka nas nie kocha, buuuuu:-(

cześć dziewczyny ja też mam syna z grudnia 2007 znalazłam waszą stronkę właśnie teraz jest super ale nie umię wkleić żadnego zdięcia pomóżcie pozdrawiam

Słodkich snów Paula :-)
A ja właśnie spadłam z krzesła ze śmiechu:-D:-D:-D:-D:-D Nawet nie widziałam, że T. stoi za mną i czyta poprzedniego posta, którego pisałam. Wyskoczył do mnie z tekstem, że co to za kolesie do mnie jutro przychodzą????Nie za bardzo wiedziałam o co mu znowu chodzi i wyskoczyłam na niego z mordą, czy chce się znowu kłócić. On na to do mnie, że przecież sama się przed chwilą chwaliłam dziewczynom, że jakiś Gajutek i Marcelek przyjeżdżają i będziemy się bawić gumowymi zabawkami:szok: Boże kobiety, jaką on ma fantazję:-D:-D:-D:-D Tak się zaczęłam śmiać, że noga od krzesła poszła i glebę zaliczyłam, aż mnie troszkę odwłok boli ;-)

Witam joanna30055!!! :-):-):-) Pewnie że możesz dołączyć. Tylko bb strasznie uzależnia :-) :-)

Jak piszesz post to zjedź troszkę na dół w opcje dodatkowe i tak jest hasło ,,dołączone pliki,, klikasz ZARZĄDZAJ ZAŁĄCZNIKAMI i wybierasz fotę. Na końcu WYŚLIJ.
Cała procedura.

Czekamy na foty synka. :tak:
Napisz coś więcej o nim, i o sobie... ;-)

Kasia popłakałam się ze śmiechu... :-D:-D:-D No to ładnie... Kolesi sobie nazapraszałaś, gumowe młoteczki, maczugi... :laugh2::laugh2::laugh2:
No po prostu łzy mi lecą po twarzy...

a tak ogólnie mogę się do was dołączyć dziewczyny

Joasiu serdecznie witamy i oczywiście zapraszamy serdecznie do nas :-) I nie przejmuj się czasami naprawdę głupkowatymi postami, bo wiesz jak człowiek siedzi w domu z dzieckiem to sam w końcu dziecinnieje;-):-p

A co do zdjęć to wklejam sposób z postu Aletki (ja wklejam właśnie w ten sposób)

"Jest taka strona - żaba - http://www.imageshack.us/
jak wejdziesz na tę stronę klikasz przeglądaj,
wybierasz zdjęcie z komputera które chcesz włożyć postu,
a następnie klikasz host it!.
Na samym dole pojawia Ci się adres Twojego obrazka zaczynajacy sie od http://- Here is a direct link to your image. - musisz go skopiować
Jak masz już skopiowany ten adres wracasz do postu na forum i wklejasz je
dodajesz przezd adresem nastepnie ten adres od [URL="http://"][COLOR=#7e7f37]http:// [/COLOR][/URL] a na koncu adresu [ /img]
(wszystko bez jakichkolwiek spacji). i wysyłasz post
dzieki temu można wklejać większe fotki ( oby nie przesadzić- bo rozciągną stronę niepotrzebnie) "

Chociaż ja robię troszkę inaczej, bo jak już mam skopiowany adres obrazka to klikam sobie na ten obrazek z górami co masz nad okienkiem jak piszesz post, czyszczę to http co tam jest i prawym klawiszem myszki wklejam adres;-)

dziewczyny zle sie usmiałam z tych skarpetek i z tych marchewek haha dobre :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
KASIUgratulacje wytrzymałosci niech sie troche pomeczy a z tymi paczkami z maluszkami to gratuluje odwagi:tak::tak::tak::tak:
GRZECHOTKA miłego wypoczynku zycze ,i nie zapomnij o nas:laugh2::laugh2::laugh2:
JOANNA witaj napisz cos o sobie i o swoim skarbku
niunka wykapana i juz spi wiec i ja lece spac

reklama
Joanna witaj i zapraszamy do nas. Milo bedzie powitac kolejna grudniowa mame.

Ja wklejam zdjecia z fotosika. Tzn mozesz zalozyc sobie album zdjec na Fotosik.pl Darmowy Hosting na Fotki Zdjęcia i Obrazki i potem tan pobierasz gotowy kod na forum i wklejag do w tresi posta i juz. Proste i szybkie. Tylko dobrze jest najpierw zmniejszyc troszke zdjecie np w paintcie bo szybciej sie umieszcaja i nie spowalniaja forum. Dasz rade na pewno. Pozdrawiam

A ja ide spac. Bee dopiero jutro po poludniu bo do 14 nie bedzie u nas pradu. Tylko nie napiszcie za duzo bo nie dam rady przeczytac.

Buziaki

Do góry