reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jutrzenko my jeszcze tej umiejętności nie zgłębiliśmy:-:)-:)-( Od miesiąca brakuje nam tylko ciut ciut. No ale ta okropna ręka. Gdyby się ją dało odkręcić na chwilkę;-);-);-);-);-)

Wiktorku tysiąc całusków od nas:-):-):-)

grzechotka to trzymamy kciuki tak po cichutku żeby nie zapeszyć:tak::tak::tak::tak:

reklama
Jutrzenka musze Kubę pochwalić że zaczął sie przekręcać na brzuszek od 2 dni dopiero intesnsywnie jak go kładę na plecki na macie to od razu chyc na brzuszek ale jeszcze się denerwuje bo mu rączka pod brzuszkiem zostaje i nie może jej wyciągnąć ale nie martw się wszystko z czasem

no i oczywiście nikogo nie ma

Kochane to tak apropos tematu omawianego niedawno;-):-p

Czym sie różni mucha od meza?
- Mucha jest upierdliwa tylko latem.
.................................................. .................

Czym rózni sie facet od papieru toaletowego?
- Papier sie rozwija..
.................................................. ................

Kobieta modli sie do Boga:
- Panie Boze, sam wiesz jak trudno jest zyc madrej kobiecie.
- Prosze, spraw bym byla glupsza...
- Na to Bóg:
- No, niestety kochana, mezczyzny to ja z Ciebie nie zrobie!
.................................................. ...........................................

Dlaczego mezczyzni sa wyzsi od kobiet?
- W naturze chwasty tez sa wieksze od kwiatów.

.................................................. .....................................

Dlaczego mózg mezczyzny jest cenniejszy niz mózg kobiety?
- Bo jest rzadkoscia...

.................................................. ........................

Maz: A moze dla odmiany szybki numerek?
- Ona: Odmiany od czego ....?
.................................................. .........................

Dlaczego mezczyzni sa podobni do karaluchów?
- Kreci sie po kuchni i cholernie trudno sie ich pozbyc z domu.

.................................................. .......................................
Dlaczego do zaplodnienia jednego jaja potrzeba miliona plemników?
- A widzialas kiedys faceta, który pyta o droge?

.................................................. ..........................................

Maz: Gdybys nauczyla sie gotowac, to obylibysmy sie bez kucharki. A
jeszcze sprzatac, zwolnilibysmy sprzataczke.
- Ona: Gdybyś umial mnie zaspokajac, nie potrzebowalibysmy tez
ogrodnika :szok:

.................................................. ...........................................

Co zrobic, zeby mezczyzna byl zawsze zadowolony w lózku?
- Przeniesc telewizor do sypialni :sorry2:

.................................................. ....................................

Nagi mezczyzna stoi przed lustrem i podziwia swoja meskosc:
- Dwa centymetry wiecej i bylbym królem...
- Ona: - Dwa centymetry mniej i bylbys królowa...;-)

witam dziewczynki
u nas nocka cos kieoska mała obudziła sie o 2 i cos nie mogła zasnac płakała i płakała nie wiem co jej było jakas taka marudna
lecimy na spacerek bo ładnie za oknem
miłego dnia mamusie i duzo dobrych fluidów szczególnie tym co maja dołka
buziolki dlaWiktorka:-):-):-):-):-):-):-)
SYLWIArozbawiłas mnie tymi dowcipami
GRZECHOTKAtrzymamy kciuki
JUTRZENKA moja ze 4 razy sie przekreciła i narazie koniec teraz interesuje sie nózkami jaszcze troszke i bedzie paznokcie obgryzac
MONIA:-):-):-):-):-):-)

witajcie u nas dzis nocka znowu w miare udana, tylko jedno karmienie o 2 i pozniej do 7 spanko, a pozniej obudzenie dziadka i mamusia jeszcze do 10 pospala i wypoczela dzis :tak::tak::tak:

na spacerek sie dzis nie wybieramy, bo po pierwsze maly jakis zakatarzony jest a do tego pogoda u nas jakas dziwna niby slonce swieci ale jak sie wyjdzie to zimno, wiec wole go juz nie narazac na wieksza chorobe.......

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA WIKTORKA MAGDY

kacha_wawa mam nadzieje ze tak predko Zaki nie doczeka sie rodzenstwa, nie zalamuj mnie, jasne ze chcemy jeszcze dzieciaczki ale nie tak szybko tym bardziej ze ja tez jestem po cesarce :laugh2::laugh2::laugh2:

daszka fajnie ze Jasiek ma sie lepiej po tym mleku sojowym, a co do fryzury, to pewnie i tak pieknie wygladasz a twoj Ł jest po prostu zazdrosny ze ma taka piekna zone :tak::tak::tak:; co do tego mojego nieszczesnego ubezpieczenia to jest tak ze my jestesmy ubezpieczeni we wloszech, mamy europejskie karty zdrowia, ale w polsce sa one respektowane tylko w naglych przypadkach, a w KASIE CHORYCH chcieli odemnie ten modul E111 zebym z wloch przywiozla, ale we wloszech mi powiedzieli ze nie wydaja takich modulow bo wystarczy ta karta europejska, wiec jest tak ze ci w polsce cos chca a ci we wloszech nie chca tego dac, i nas czeka caly czas prywatne leczenie, tak mnie jak i malego

ataata cos nas zaniedbujesz ostatnio....... :-:)-:)-(

przybelka u nas z tym pluciem tez jest katastrofa dziadek jest wiecznie popluty

jutrzenka u nas z tym przekrecaniem na brzuszek jest tak ze praktycznie sie przekreca ale ta reka caly czas mu przeszkadza

grzechotka a nie mowilam wczoraj ze pani od mieszkania zadzwoni dzis :tak::tak::tak:

sylwia m dowcipy pierwsza klasa usmialam sie jak nie wiem co :-D:-D:-D

wszystkim mamusia i dzieciaczkom zycze milego dzionka :rofl2::rofl2::rofl2:

Witam sie jak zwykle po dluzszej przerwie;-):zawstydzona/y:
Nie wiem ale chyba coraz mniej mnie na bb bedzie bo pogoda ladna i Witek ani mysli w domu siedziec , wiec jak tylko nie spi to zmykamy dada:sorry2:.Nalatam sie za nim nalatam:-D ten moj brzdac nie ma wcale hamulcow i ma niewyczerpane zasoby energii.Widac wyraznie ,ze chociaz Tosiek da mi troche pozyc jak bedzie w jego wieku, no chyba ,ze mu sie nagle odmieni;-)
Narazie jest chyba mega leniuszkiem bo nie ma mowy o przekrecaniu sie nawet z brzuszka na plecki:baffled: 2 razy mu sie udalo i koniec.Z pleckow na brzuszek czasem troche probuje ale daaaleko mu do tej umiejetnosci.Strasznie sie martwie tym ,ze mam dla niego za malo czasu, napewno gdybym z nim wiecej pracowala to juz by sie tego nauczyl ale ostatnio to tylko patrze zeby go Witek czyms nie trzasnal przez przypadek:zawstydzona/y::-:)baffled:
Uciekam juz kochane.brakuje mi was ale co zrobic z tym moim zywym sreberkiem juz poprostu nie wyrabiam.O ...! Tosiek sie budzi to posiedze jeszcze z wami przy karmieniu;-)

reklama
No i my sie z rana witamy!!!:-) I oczywiscie caluski dla WIKTORKA!!!!
Ale mnie ubawilyscie tymi dowcipami, zwlaszcza ze niektore z nich to nnie tylko zarty, ale swieta prawda o mezczyznach:-D
Grzechotka, no to oby sie udalo!!!:)
Ewedja, ja to sie rejestrowalam w Polsce w Urzedzie Pracy zeby miec ubezpieczenie, ale nie wiem, czy teraz tez tak mozna (no i moj maz nie pracowal w UE, wiec nie mogli mnie do jego ubezpieczenia "wcisnac".
Jutrzenka, Kuba sie wszystkiego nauczy, szybko Cie zaskoczy. Moja dopiero od niedawna dobrze sobie radzi z obracaniem na brzuszek, za to odwrotnie jej ciezko, bo za bardzo raczki "rozkracza";-) No i oczywiscie Kaya nauczyla sie tego w tajemnicy przede mna jak ja na macie zostawialam(cwaniara)
Aneczka, no ja Ci sie nie dziwie, ze jestes mocno zajeta. Oj Witus moglby sie czasem nad mamusia zlitowac:tak: Ale znajac zycie, jakby byl wyjatkowo spokojny, zastanawialabys sie, czy cos mu nie dolega;-):-)

Do góry