reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witajcie Kochane
Wiktorek bardzo dziękuje za pamięć i zyczonka buzi buzi

Dotka :-p życze Ci miłego i udanego dnia mimo wszystko :tak: Niech będzie jak najbardziej kolorowy
I byłaś u lekarza? Pytałaś skąd może być ta krew ??
Daszka
no widzisz tacy sa faceci beznadziejni :crazy: albo nie zauważą albo skrytykują. No i czekam na zdjęcie!
Pryzybelka witaj w klubie, ja tez nie znosze jak mi ktoś coś z włosami robi :tak: No ale od czasu do czasu trzeba. Właśnie mnie martwi trochę to że jak zetnę na krótko to potem trzeba troszku częściej tego fryzjera odwiedzac :sorry2:
Grzechotka trzymam kciuki :tak:
Sylwia :-D
Aneczka życzę dużo siły i cierpliwośći i mimo wszystko znajduj dla nas czasu więcej :tak:

U nas zrywanie tapet dzisiaj i prostowanie ścian - takie krzywe :szok:
Jutro kładzenie tapet.
Ja dzięki temu mam luz, bo mama zabrała mi Wiktorka i siedzę i nadzoruję :-) no tak to ja mogę :-):-):-)

CudownegoDnia !

reklama
Madzia, to prosimy pozniej o zdjecia pokoiku!!!:) A tak przy okazji, ale Wam dobrze, ze macie z kim Mlodego zostawic!:tak: Ech.....

zdjęcia będą, tylko mam problem z ustawieniem mebelków :sorry2:
No tak, czasami człowiek nie docenia tego co ma :sorry2:

Grzechotka kciukasy zacisniete. A i dziekuje Ci bardzo za link ktory kiedys wkleilas z zabawkami bo ja wlasnie jedna z tych zabawek kupilam. Buziaki.

Sylwia :tak::tak::-D:laugh2::-D:laugh2:

Paula to juz dawno bylo ale zapomnialam Ci buziaki przeslac za uratowanie ubranek z marchewkowymi plamami. Kupilam ten Vanish i rozrobilam jak pisalas. I wszystko sie sprawlo. Buzka, buzka, buzka. JESTES WIELKA.

A mi dzis kurier dostarczyl zabawke ktora zamowilam Kubusiowi na allegro w poniedziale. Juz sie doczekac nie moglam jak bedzie wygladala. Jest fajniusia, synek troszke za maly jeszcze na nia bo sam nie siedzi ale u mamusi na kolankach z ciekawosci sie przygladal i lapki wyciagal. To taki muzyczny pinginek. Jak sie nim poruszy to juz melodyjki leca. Ale sie cieszyl jak to gralo. Potem mu zrobie z nim zdjecie to zobaczycie jakiej jest wielkosci.

A tak to wyglada w necie, fotke z malym wstawie w galerii
Muzyczny PINGWINEK BAŃKA WSTAŃKA Fisher Price SS (364259957) - Aukcje internetowe Allegro

buziaki dla Wiktorka!! Witamy w klubie 5 miesiecznych malcow :-):-)

U nas dzisiaj byla pierwsza marcheweczka pochlonieta ze smakiem :-):-) I jak wyszlam na chwile do lazienki zostawiwszy Lukasza w wozku to po powrocie zastalam go... siedzacego i grzebiacego w tym mini-stoliczku z przodu wozka. Jestem dumna z synka :-)

Dzisiaj bylam tez na zakupach, zaopatrzylam Lukasza w sloiczki a mnie w krotkie spodenki :tak::tak: Ale mnie wkurzyla babka ze smyka - z 20 minut mi tlumaczyla, ze na kubek niekapek jeszcze za wczesnie, z lyzeczki to 5-miesieczne dziecko nie bedzie chcialo jesc i wyliczala mi po kolei cechy kazdego ze smoczka, mimo ze kilka razy mi sie udalo jej przerwac i wtracic, ze nie chce smoczka. Wkurzyla mnie bo chyba jest tam po to, zeby MNIE wysluchac i odpowiedziec na MOJE pytania a nie pierdzielic jak to bylo z jej coreczka i jaki smoczek powinnam nabyc do kaszki a jaki do soczku. masakra! W rezultacie nic mi nie pomogla i sama musialam sobie powybierac te sprzeta :zawstydzona/y:

A dzisiaj B. wrocil ze spaceru z Lukaszem, patrze na niego a on ma gola stope!!!!!!!!!!! (znaczy Lukasz) Myslalam, ze zamorduje B. musial zrobic jeszcze raz cala trase i na szczescie znalazl bucika, ale skarpetki juz nie :crazy::crazy:

no i my po spacerku:-D

dzięki za kciuki ale jeszcze z tydzień treba je trzymać bo klijetka sie wstrzymuje jakis konflikt z corka dla której jest to mieszkanie oby sie pogodziły:-D

a kuba tak sie slini znowu jakby mu zeby nowe szły:angry: ale to chyba za wczesnie bo dopiero co dolne 1dynki wyszły

jutrzenka prosze bardzo mnie tez sie ten pingwinek podoba:-D

soida gratulacje pierwszej marcheweczki oby tak dalej:laugh2:

narazie uciekam obiadek zaraz odezwe sie wieczorkim

jestem cała w ślinie

Jutrzenka my też mamy coś w stylu tego pingwinka tylko że u nas jest Hipcio:tak: Ulibiona zabawka Marcela, wystarczy że ją szturchnia a ona już gra.
Ja dzisiaj nabyłam kierownicę dla mojego małego kierowcy. Doczepia się ją do wózka. Mam nadzieję że spodoba się synkowi bo mamusie podoba się baaardzo:tak:

ja bym chciała jeszcze tylko powiedziec że dzisiaj wyznałam Wam miłośc ale NIKT nie zareagował:-:)no::-:)-:)-:)-(

reklama
Sylwia, I love You :-)
Brawa dla Łukaszka za samodzielne siadanie i za spryt :tak:
Dzisiaj taka piękna pogoda u nas, że jakoś nie mam weny na pisanie i prawie cały dzień na dworzu spędziliśmy z szefem wszystkich szefów ;-)

Do góry