reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witajcie Kochane
Wiktorek bardzo dziękuje za pamięć i zyczonka buzi buzi

Dotka :-p życze Ci miłego i udanego dnia mimo wszystko :tak: Niech będzie jak najbardziej kolorowy
I byłaś u lekarza? Pytałaś skąd może być ta krew ??
Daszka
no widzisz tacy sa faceci beznadziejni :crazy: albo nie zauważą albo skrytykują. No i czekam na zdjęcie!
Pryzybelka witaj w klubie, ja tez nie znosze jak mi ktoś coś z włosami robi :tak: No ale od czasu do czasu trzeba. Właśnie mnie martwi trochę to że jak zetnę na krótko to potem trzeba troszku częściej tego fryzjera odwiedzac :sorry2:
Grzechotka trzymam kciuki :tak:
Sylwia :-D
Aneczka życzę dużo siły i cierpliwośći i mimo wszystko znajduj dla nas czasu więcej :tak:

U nas zrywanie tapet dzisiaj i prostowanie ścian - takie krzywe :szok:
Jutro kładzenie tapet.
Ja dzięki temu mam luz, bo mama zabrała mi Wiktorka i siedzę i nadzoruję :-) no tak to ja mogę :-):-):-)

CudownegoDnia !

reklama
Madzia, to prosimy pozniej o zdjecia pokoiku!!!:) A tak przy okazji, ale Wam dobrze, ze macie z kim Mlodego zostawic!:tak: Ech.....

zdjęcia będą, tylko mam problem z ustawieniem mebelków :sorry2:
No tak, czasami człowiek nie docenia tego co ma :sorry2:

Grzechotka kciukasy zacisniete. A i dziekuje Ci bardzo za link ktory kiedys wkleilas z zabawkami bo ja wlasnie jedna z tych zabawek kupilam. Buziaki.

Sylwia :tak::tak::-D:laugh2::-D:laugh2:

Paula to juz dawno bylo ale zapomnialam Ci buziaki przeslac za uratowanie ubranek z marchewkowymi plamami. Kupilam ten Vanish i rozrobilam jak pisalas. I wszystko sie sprawlo. Buzka, buzka, buzka. JESTES WIELKA.

A mi dzis kurier dostarczyl zabawke ktora zamowilam Kubusiowi na allegro w poniedziale. Juz sie doczekac nie moglam jak bedzie wygladala. Jest fajniusia, synek troszke za maly jeszcze na nia bo sam nie siedzi ale u mamusi na kolankach z ciekawosci sie przygladal i lapki wyciagal. To taki muzyczny pinginek. Jak sie nim poruszy to juz melodyjki leca. Ale sie cieszyl jak to gralo. Potem mu zrobie z nim zdjecie to zobaczycie jakiej jest wielkosci.

A tak to wyglada w necie, fotke z malym wstawie w galerii
Muzyczny PINGWINEK BAŃKA WSTAŃKA Fisher Price SS (364259957) - Aukcje internetowe Allegro

buziaki dla Wiktorka!! Witamy w klubie 5 miesiecznych malcow :-):-)

U nas dzisiaj byla pierwsza marcheweczka pochlonieta ze smakiem :-):-) I jak wyszlam na chwile do lazienki zostawiwszy Lukasza w wozku to po powrocie zastalam go... siedzacego i grzebiacego w tym mini-stoliczku z przodu wozka. Jestem dumna z synka :-)

Dzisiaj bylam tez na zakupach, zaopatrzylam Lukasza w sloiczki a mnie w krotkie spodenki :tak::tak: Ale mnie wkurzyla babka ze smyka - z 20 minut mi tlumaczyla, ze na kubek niekapek jeszcze za wczesnie, z lyzeczki to 5-miesieczne dziecko nie bedzie chcialo jesc i wyliczala mi po kolei cechy kazdego ze smoczka, mimo ze kilka razy mi sie udalo jej przerwac i wtracic, ze nie chce smoczka. Wkurzyla mnie bo chyba jest tam po to, zeby MNIE wysluchac i odpowiedziec na MOJE pytania a nie pierdzielic jak to bylo z jej coreczka i jaki smoczek powinnam nabyc do kaszki a jaki do soczku. masakra! W rezultacie nic mi nie pomogla i sama musialam sobie powybierac te sprzeta :zawstydzona/y:

A dzisiaj B. wrocil ze spaceru z Lukaszem, patrze na niego a on ma gola stope!!!!!!!!!!! (znaczy Lukasz) Myslalam, ze zamorduje B. musial zrobic jeszcze raz cala trase i na szczescie znalazl bucika, ale skarpetki juz nie :crazy::crazy:

no i my po spacerku:-D

dzięki za kciuki ale jeszcze z tydzień treba je trzymać bo klijetka sie wstrzymuje jakis konflikt z corka dla której jest to mieszkanie oby sie pogodziły:-D

a kuba tak sie slini znowu jakby mu zeby nowe szły:angry: ale to chyba za wczesnie bo dopiero co dolne 1dynki wyszły

jutrzenka prosze bardzo mnie tez sie ten pingwinek podoba:-D

soida gratulacje pierwszej marcheweczki oby tak dalej:laugh2:

narazie uciekam obiadek zaraz odezwe sie wieczorkim

jestem cała w ślinie

Jutrzenka my też mamy coś w stylu tego pingwinka tylko że u nas jest Hipcio:tak: Ulibiona zabawka Marcela, wystarczy że ją szturchnia a ona już gra.
Ja dzisiaj nabyłam kierownicę dla mojego małego kierowcy. Doczepia się ją do wózka. Mam nadzieję że spodoba się synkowi bo mamusie podoba się baaardzo:tak:

ja bym chciała jeszcze tylko powiedziec że dzisiaj wyznałam Wam miłośc ale NIKT nie zareagował:-:)no::-:)-:)-:)-(

reklama
Sylwia, I love You :-)
Brawa dla Łukaszka za samodzielne siadanie i za spryt :tak:
Dzisiaj taka piękna pogoda u nas, że jakoś nie mam weny na pisanie i prawie cały dzień na dworzu spędziliśmy z szefem wszystkich szefów ;-)

Do góry