reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
;-)A moje dziecię juz śpi
Ito juz tak na noc
Sto lat dla Wiktorka Magdowego
a niewim co pisać... to ide na POLE bo mi sie kurzyć chce
Ito juz tak na noc
Sto lat dla Wiktorka Magdowego
Jutrzenka zgłaszam Daruche jako kolejną po Tadeuszku i Antośku która takich czarów jeszcze nie opanowała;-)A czy sa tu jeszcze jakies dziecu ktore sie z pleckow na brzuszek nie przekrecaja. .
ewedia mało mieć czasu ostattnio a pozatym pogoda piękna więc siedzimy na POLU, ale dzięki za pamięć ;-)ataata cos nas zaniedbujesz ostatnio....... :---(
a niewim co pisać... to ide na POLE bo mi sie kurzyć chce
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
WITAMY
my po długasnym spacerku ,po obiadku i zaraz idziemy kąpu kąpu
SOIDA dobry ten twój mąż ,dobrze że bucik sie znalazł, gratki pierwszej marcheweczki
JUTRZENKA fajowski ten pingwinek
MADZIA super ,że bedziecie mieli juz pokoik
no i troche roboty przed wami ,mójT to tez robił pokoik małej i to sie pochwale ze od podstaw tzn regipsowe sciany okno w dachu itd ,[mieszkanie mamy pod skosami] ach zdolny ten mój Tomus.
ANECZKAwcale sie nie dziwie ze tak mało widziec cie na bb ja to chyba bym nie dała rade i podziw dla ciebie ze i tak nas odwiedzasz ;-);-);-)
SYLWIA kazda wie to juz od dawna dlatego nikt nic nie pisał my ciebie też
dobra spadam kapac mała
my po długasnym spacerku ,po obiadku i zaraz idziemy kąpu kąpu
SOIDA dobry ten twój mąż ,dobrze że bucik sie znalazł, gratki pierwszej marcheweczki
JUTRZENKA fajowski ten pingwinek
MADZIA super ,że bedziecie mieli juz pokoik
no i troche roboty przed wami ,mójT to tez robił pokoik małej i to sie pochwale ze od podstaw tzn regipsowe sciany okno w dachu itd ,[mieszkanie mamy pod skosami] ach zdolny ten mój Tomus.
ANECZKAwcale sie nie dziwie ze tak mało widziec cie na bb ja to chyba bym nie dała rade i podziw dla ciebie ze i tak nas odwiedzasz ;-);-);-)
SYLWIA kazda wie to juz od dawna dlatego nikt nic nie pisał my ciebie też
dobra spadam kapac mała
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
;-)A moje dziecię juz śpi
Ito juz tak na noc
uuuuuuuuuuuuuuu:-)
ATAATA TY PALISZ???????????????????????
fajnie ma nie??:-(
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
ataata pali za mnie i za siebie ) ja tylko biernie to co przyleci od niej do mnie
elcia a ty co sie tak dziwisz??
soida co do ubierania to ja tez jestem czesto pod wrazeniem bo jak J ubiera Gajutka to wies tanczy i spiewa a na dodatek czesto wciska na nia za male ubranka...
ataata a ty dzis tak za dnia?? nie pali cie slonce wampirku??
dodaZ mimo wszystko...
elcia a ty co sie tak dziwisz??
soida co do ubierania to ja tez jestem czesto pod wrazeniem bo jak J ubiera Gajutka to wies tanczy i spiewa a na dodatek czesto wciska na nia za male ubranka...
ataata a ty dzis tak za dnia?? nie pali cie slonce wampirku??
dodaZ mimo wszystko...
Ataata
Grudniowa Mama '07
Elcia kurze jak stara lokomokotywa ;-)
Żartuje ale pale, pale,,, stety, niestety... i własnie ubieram gacie i spadam bo juz mnie "trzepie".. mój rak dostał konwulsji, musze iśc go uratować
Żartuje ale pale, pale,,, stety, niestety... i własnie ubieram gacie i spadam bo juz mnie "trzepie".. mój rak dostał konwulsji, musze iśc go uratować
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
ataata dawaj fajkę sama bym z chęcia zapaliła bo złośc we mnie aż sie wylewa i jeszcze miliard takich wściekłych mordek
a powód szkoda gadac oczywiście jak zawsze ten sam małżonek wielmożnyale nie jest to miejsce na takie żale na szczęście w piątek rano wyjeżdam do rodziców i trochę odpocznę czasami to zazdroszcze Viki i Ewelinie że na codzień się nie muszą użerać
a powód szkoda gadac oczywiście jak zawsze ten sam małżonek wielmożnyale nie jest to miejsce na takie żale na szczęście w piątek rano wyjeżdam do rodziców i trochę odpocznę czasami to zazdroszcze Viki i Ewelinie że na codzień się nie muszą użerać
reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
stefanka zapale za Ciebie też, i za Ciebie grzehotka też a to od razu za Elcie, Sylwie i Kasie;-)