reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Sylwia :-):-):-):-):-):-)jedyna przyjazna dusza:-):-):-):-):tak:

Magda mimo wszystko? no ok...niech Ci tam bedzie....i pracuj, pracuj;-)

reklama
;-)A moje dziecię juz śpi :-p:-p:-p
Ito juz tak na noc:-p:-p:-p

Sto lat dla Wiktorka Magdowego

A czy sa tu jeszcze jakies dziecu ktore sie z pleckow na brzuszek nie przekrecaja. .
Jutrzenka zgłaszam Daruche jako kolejną po Tadeuszku i Antośku która takich czarów jeszcze nie opanowała;-)

ataata cos nas zaniedbujesz ostatnio....... :-:)-:)-(
ewedia mało mieć czasu ostattnio a pozatym pogoda piękna więc siedzimy na POLU, ale dzięki za pamięć ;-)

a niewim co pisać... to ide na POLE bo mi sie kurzyć chce:sorry2:

WITAMY
my po długasnym spacerku ,po obiadku i zaraz idziemy kąpu kąpu
SOIDA :-D:-D:-D:-Ddobry ten twój mąż ,dobrze że bucik sie znalazł, gratki pierwszej marcheweczki
JUTRZENKA fajowski ten pingwinek:tak::tak:
MADZIA super ,że bedziecie mieli juz pokoik
no i troche roboty przed wami ,mójT to tez robił pokoik małej i to sie pochwale ze od podstaw tzn regipsowe sciany okno w dachu itd ,[mieszkanie mamy pod skosami] ach zdolny ten mój Tomus.:-p:-p
ANECZKAwcale sie nie dziwie ze tak mało widziec cie na bb ja to chyba bym nie dała rade i podziw dla ciebie ze i tak nas odwiedzasz ;-);-);-)
SYLWIA kazda wie to juz od dawna dlatego nikt nic nie pisał my ciebie też
dobra spadam kapac mała

ataata pali za mnie i za siebie :)) ja tylko biernie to co przyleci od niej do mnie
elcia a ty co sie tak dziwisz??
soida co do ubierania to ja tez jestem czesto pod wrazeniem bo jak J ubiera Gajutka to wies tanczy i spiewa a na dodatek czesto wciska na nia za male ubranka...
ataata a ty dzis tak za dnia?? nie pali cie slonce wampirku??
dodaZ mimo wszystko...

SYLWIA A TY PALISZ ,PALIŁAS PRZED CIAZA BO JA TAK I TO B DŁUGO I RZUCIŁAM W 2 MC CIAZY I TERAZ MI TO STRASZNIE SMIERDZI FUJ FUJ:baffled::baffled:
ALE CZASEM BUCHA BYM POCIAGNEŁA

ataata dawaj fajkę:-D sama bym z chęcia zapaliła bo złośc we mnie aż sie wylewa:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: i jeszcze miliard takich wściekłych mordek

a powód szkoda gadac oczywiście jak zawsze ten sam małżonek wielmożny:angry:ale nie jest to miejsce na takie żale :no: na szczęście w piątek rano wyjeżdam do rodziców i trochę odpocznę czasami to zazdroszcze Viki i Ewelinie że na codzień się nie muszą użerać

reklama
Do góry