reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Agatko, wiedziałam, że czaisz się za rogiem ;-)
A ja bym nie żałowała jakbym się zgoliła na łyso, ładniejsze włosy by mi odrosły ;-)Tylko Oliś mógłby mnie nie poznać, a poza tym On się świetnie bawi moimi włosami ;-)

Nosz...kurka, jak dotarlam do ostatniej stronki, to Kasi juz nie ma:baffled: Ale w sumie sie nie dziwie, u mnie jeszcze 9 nie ma, a ja juz odpadam...
Ale chociaz sie ciesze, z wiesci od lekarza. Olis to wyjatkowy chlopiec!:tak:

No i jeszcze raz dziekujemy cioteczkom za zyczenia!!!!;-)

Moja Mysza juz od ponad godzinki spi, ale dala mi troche popalic, bo cos mi nie chce w dzien za duzo spac, za to wieczorkiem bez problemu... Pewnie to przez te nieszczesne dziaselka, bo sie pluje nieludzko.

A ja tez bym chciala sobie wlosy podciac, bo sie zapuscilam, ale po pierwsze pan maz lubi jak mam dlugie (to akurat najmniejszy problem;-)), a poza tym ja nie lubie u fryca siedziec, bo mnie to nudzi i ogolnie nie lubie jak mnie ktos czochra:baffled: Tak wiec wizyte odkladam maksymalnie, ale faktycznie wkurzaja mnie juz te moje kudly, wiec moze sie troche dzieki Wam zmobilizuje:-)

Witajcie!!!:-)
No Daszka to fakt z ta krwią..to dziąsełka...a zresztą dzisiaj wizyta u lekarza, to sie chyba dowiem:tak:

Najlepszego dla Wiktorka tej no jak ona tam miała Magdy.....:-p:-p
Idę sie pobawić z moim brzdącem...zajrzę potem.
papaty:tak:niebieskie buziaki;-)

hej hej ja się witam wesoło:-D:-D:-D

Buziory dla Wiktorka cmoki cmoki

u nas noc piękna padł jeszcze przed 8 obudził się dopiero o 2:30 wszamał 150 mleka i spał do 7:30 coraz lepiej chyba to mleko 2 na noc tak na niego działa :-D

no przywitałam się to zmykam do smroda mojego bo coś czuję jakis prezencik bombowy:-D

miłego dnia na zielono:-D

Witajcie Kochane:-)
Chyba muszę nauczyć się wcześniej zasypiać, bo Oliś litości nie ma i od 5 nawijkę robi ;-)
Wszystkiego co najlepsze dla Wiktorka :-)

Buziole, buziole buziole dla Wiktorka Magdusi.

U nas nocka Ok. Pospalismy do 7:30. Maly wlasnie spedza czas na swoim ukoczanym zajeciu tzn lazi po lozku. Juz ma glowe tak gdzie zawsze ma nogi i idzie dalej. :-D:-D Ale on to uwielbia.

A czy sa tu jeszcze jakies dziecu ktore sie z pleckow na brzuszek nie przekrecaja. Bo mojego jeszcze to sie nigdy nie udalo i doczekac sie nie moge kiedy zrobi ten unik ;-):-D:-D.

Pogoda u nas piekna choc jest troszke chlodno, ale i tak moje chlopaki na spacer wygonie a ja zamierzam posprzatac w spizarni bo troche ja zagracilam :szok::szok:. Ciekawe czy mi sie uda bo jak poszli w poniedzielek na spacer to ja pojechalam na zakupy i nic nie zrobilam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:.

Ewedja – a nie da się jakiejś karty wyrobić, która potwierdzałaby że jestes ubezpieczona za granicą? Wtedy można chodzić do państwowych lekarzy w Polsce. Coś kiedyś mi mignęło na BB i zacznę niedługo szukać co zrobić żeby takie coś załatwić.

Daszka czy chodzi Ci o E111 kartę??? Ja taką mam i ona uprawnia do korzystania z opieki lekarskiej w innych krajach UE.
E111 Online Form UK Health Medical European Online e111 Forms EHIC Card

Buziaki dla Wikorka

No i witam się z Wami i ja :-):tak::-):tak:tak na żółto czyli słonecznie;-)

i tak mnie teraz naszło żeby Wam powiedziec że Was KOCHAM. Cieszę się że tutaj trafiłam.

reklama
no trzymajcie kciuki kobita od mieszkania dzwoniła że się zdecydowały ale jeszcze na decyzję z banku czekają więc jeszcze do końca się nie cieszę ale już jesteśmy w połowie drogi:-D

Do góry