Witajcie w ten piekny sloneczny dzionek
))
u nas po komuni jak najbardziej ok, Zaki byl bardzo grzeczny, nawet harmider nie przeszkadzal mu w ucieciu sobie drzemki, coprawda cala msze nie spal i trzeba bylo z nim tanczyc, ale juz w domu bylo ok, wrocilismy do domu po 18 i zrobilismy kompiel i pozniej Zaki poszedl spac.
Niestety juz wczoraj mial katarek i dzis tez jest, na razie radze sobie domowymi sposobami, bo w sumie Zaki jest normalny nie jest markotny, bawi sie i gada tylko ma strasznie zatkany nosek, juz dzis kilka razy mu czyscilam ale caly czas jest, mam nadzieje ze szybko przejdzie i obejdzie sie bez wizyty u pediatry.
Dzis zjadl juz zupke, oczywiscie butelka bo na razie lyzeczka jest beeee
mamy piekna pogode wiec pewnie zaraz udamy sie na spacerek, tylko mamusia musi nadrobic zaleglosci na BB.
sylwia super zakupki tez bym chciala tak zaszalec, zazdroszcze wam tych upalow, ale pocieszam sie ze jak wroce do wloch tez bede miala upaly
jutrzenka jak tylko pojade do Wloch to na pewien mam nadziejez krotki czas was opuszcze, bo nie bede miala na poczatku netu, bedziemy szukali jak najkorzystniej go zalozyc, bo ten co mielismy wczesniej to zrezygnowalismy :-
-
-( ale pewnie i tak bede wypadala do kafejki, jaki mi Zaki pozwoli, wiec od czasu do czasu sie na pewno odezwe.
a co do wendrowania po lozeczku to u nas jest to samo
monia trzymam kciuki za pierwszy dzien w pracy, mam nadzieje ze znajdziesz chwilke wieczorem i napiszesz nam jak wrazenia po pierwszym dniu
elcia gratki dla Oliwki za przespane nocki
viki to ja cie przebije w czasie niewidzenia z mezem ostatnio widzielismy sie 27 lutego a planujemy powrot na polowe czerwca
weroniczka dobrze zrobilas, czasami te dzieci sa sraszne, a rodzice nie reaguja, trzeba bylo po SUPERNIANIE zadzwonic
kacha_wawa widzisz Olis chce ci kondycie wyrobic dlatego kaze ci biegac do niego w nocy
grzechotka niezly system, musze go czasami wyprobowac, choc nie moge
narzekac, za zeczy co moj D robi i nie musze nawet go prosic, najwazniejsze ze wiem ze przed naszym przyjazdem pewnie wysprzata dom zeby nie wygladal jak pobojowisko
dotaz witam rowniez i gratuluje gryzienia, u nas jeszcze nie na zabkow
milego dnia wszystkim mamuskom i dzieciaczkom