reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hehhe Kasia u mnie było to samo taki niby znawca i sprytny jest a z małym dzieckiem sobie poradzic przez chwilę nie umie:-D:-D:-D

reklama
Witam się w nowym tygodniu :tak:

Wielki dzień Moni - trzymamy kciuki żeby te 8 h minęło jak najszybciej !!! Trzymaj się Mamuśko!

Viki pewnie liczysz już godzinki :tak:
Weroniczko szkoda że przyjeżdzacie tylko na jeden dzień i to jeszcze taki intensywny. Ale super że dzień się udał :tak:
;-) No i miałaś rację, ja też bym upomniała :tak:
Współczuję ciężkiej nocy Wam.
Jutrzenka Wiktor też nie jest przekonany do Babci jak nie widzi jej dłużej niż tydzień i musi trochę poobserwować Ją z rąk mamy zanim da się Jej wziąć ;-)
Ewedja życzę żeby dzień zakupu biletu nadszedł jak najszybciej

Dotka no to masz mini szpital w domu, mam nadzieję że Ci te śmieszności szybko minął i domownicy pozdrowieją.
Paula brawa dla Julci, że taka rozgadana i już mama mówi - pewnie musisz być szczęśliwa :-D
Elcia brawa dla Oliwki za przespane noce :tak:
Sylwia sprytny ten Twój Mąż ;-)
Kacha, Weroniczka K. mówi to samo - ale ja cały dzień pracowałam i zmęczony jestem :no::crazy:

A my już po porannej drzemce, troche się pobawimy i pójdziemy na spacer :tak:
W nocy się uśmiałam bo obudziło mnie gadanie Wiktorka po 3, byłam w szoku, bo Młody najczęściej budzi się i płacze albo marudzi dość głośno. A dzisiaj sobi wziął maskotkę i sobi z nią gaworzył :-D

Pozdrawiamy Wszystkich cieplutko- Miłego Dnia !!

Witamy poniedziałkowo i na niebiesko!!!;-):tak:

Przydałaby się taka opcja - streszczenie danego dnia na watku głównym...to by nie było głupie;-):-D

U nas po staremu, dzieciakowi wkońcu ząbek się przebił i gryzie:-p:-p

(zaszalałam-zmieniłam awatar, suwaczek...wszystko...)
O i własnie się obudził...to sobie popisałam...To uciekam obowiązki wzywają:tak:

Miłego dnia kobitki, bądźcie dzielne!;-):-p:rofl2:
pa

Witajcie w ten piekny sloneczny dzionek :)))

u nas po komuni jak najbardziej ok, Zaki byl bardzo grzeczny, nawet harmider nie przeszkadzal mu w ucieciu sobie drzemki, coprawda cala msze nie spal i trzeba bylo z nim tanczyc, ale juz w domu bylo ok, wrocilismy do domu po 18 i zrobilismy kompiel i pozniej Zaki poszedl spac.
Niestety juz wczoraj mial katarek i dzis tez jest, na razie radze sobie domowymi sposobami, bo w sumie Zaki jest normalny nie jest markotny, bawi sie i gada tylko ma strasznie zatkany nosek, juz dzis kilka razy mu czyscilam ale caly czas jest, mam nadzieje ze szybko przejdzie i obejdzie sie bez wizyty u pediatry.
Dzis zjadl juz zupke, oczywiscie butelka bo na razie lyzeczka jest beeee
mamy piekna pogode wiec pewnie zaraz udamy sie na spacerek, tylko mamusia musi nadrobic zaleglosci na BB.

sylwia
super zakupki tez bym chciala tak zaszalec, zazdroszcze wam tych upalow, ale pocieszam sie ze jak wroce do wloch tez bede miala upaly

jutrzenka jak tylko pojade do Wloch to na pewien mam nadziejez krotki czas was opuszcze, bo nie bede miala na poczatku netu, bedziemy szukali jak najkorzystniej go zalozyc, bo ten co mielismy wczesniej to zrezygnowalismy :-:)-:)-( ale pewnie i tak bede wypadala do kafejki, jaki mi Zaki pozwoli, wiec od czasu do czasu sie na pewno odezwe.
a co do wendrowania po lozeczku to u nas jest to samo

monia trzymam kciuki za pierwszy dzien w pracy, mam nadzieje ze znajdziesz chwilke wieczorem i napiszesz nam jak wrazenia po pierwszym dniu

elcia gratki dla Oliwki za przespane nocki

viki to ja cie przebije w czasie niewidzenia z mezem ostatnio widzielismy sie 27 lutego a planujemy powrot na polowe czerwca

weroniczka dobrze zrobilas, czasami te dzieci sa sraszne, a rodzice nie reaguja, trzeba bylo po SUPERNIANIE zadzwonic

kacha_wawa
widzisz Olis chce ci kondycie wyrobic dlatego kaze ci biegac do niego w nocy

grzechotka niezly system, musze go czasami wyprobowac, choc nie moge
narzekac, za zeczy co moj D robi i nie musze nawet go prosic, najwazniejsze ze wiem ze przed naszym przyjazdem pewnie wysprzata dom zeby nie wygladal jak pobojowisko

dotaz witam rowniez i gratuluje gryzienia, u nas jeszcze nie na zabkow

milego dnia wszystkim mamuskom i dzieciaczkom:tak::tak::tak:

i ja sie witam w ten poniedziałkowy dzien
Oliwcia znów przespała cała noc i chyba juz tak zostanie , wstałysmy o 10 i mała drzemke se ucina
pogoda słoneczna a wiec zaliczymy spacerek
a co do tego łażenia po łóżku to oliwka tez tak łazi i nawe juz w łózku jak ja do siebie biore to tez łazikuje a to noga na mojej głowie a to dupka wypieta prosto mi w twarz ,narmalnie szokozja a ile smiechu przy tym :-):-):-):-):-)
MONIA TRZYMAJ SIE ciekawe jak jej idzie jeszcze pare godz i bedzie w domciu
JUTRZENKA to fajnie masz cały tydzien z mezem ,troche cie obarczy w obowiazkach
GRZECHOTKA dobra jestes:-D:-D ,z tym sprzataniem i pochwałami to mam tak samo .Jak T. cos posprzata to mnie woła i mówi :-widzisz ,widzisz??? -no co nie widzisz jak wszystko błyszczy? :-D:-D:-D:-D:-D:-D hehehe
SYLWIA te teksty tez słyszałam ale od narodzin małej nie ma juz takich tekstów nauczył sie tak jak ja to robie i niepowiem -WYCHODZI MU -
KASIU mój Tomek to tez taki znawca cały dzien go niema a wie wszystko" jak i gdzie" i tez szybko peka jak zostaje z mała sam na sam
MAGDALENKA to fajna noc miałas moja Oliwcia to gada czasami z miskami z poscieli -beka ze szok-
DOTA witamy i gratulacje zabków no i zyczymy przyjemnego gryzenia
EWEJDA to super ze Zaki był taki grzeczny zuch chłopak a z tym roztaniem z mezem to wszystkich połazyłas na łopatki podziw dla ciebie za wytrzymałosc
WSZYSTKIM ZYCZYMY MIŁEGO PONIEDZIAŁKU _ZEBY SZYBKO MINAŁ DLA MONI_

Dotka gratulacje pierwszego Krzysiowego ząbeczka :-)
Ewedja to na początek wykup sobie abonament w jakiejś kafejce,bo taniej Cię wyjdzie;-)Poza tym, mąż będzie w pracy to co się w domu nudzić będziesz ;-)
Elcia no super Oliwka, do 10 dać pospać, gratuluję grzecznej królewny :tak:

A tak apropos naszych facetów to często czuję się jakbym miała dwójkę dzieci w domu i Oliś jest tym grzeczniejszym;-) Przynajmniej non stop zadowolony i rzadko kiedy marudzi ;-)A stary ględzi czasami jak kobieta w ciąży :-p

KASIU ja tez coraz czesciej odczuwam ze mam dwójke maluchów:-D:-D:-D:-D
a te starsze to najbardziej marudne:-):-)

No my po pierwszej turze spacerkowej tak mgorąco jest że musiałam małego rozebrać z jednej koszulki czapki i skarpetek upał normalnie więc wypełzły już nagie ciała chętnie wystawiąjące swoje blade kończyny na działanie niszczycielskich promieni słonecznych:-D czyli duzo osób sie opala w moim parku:-D

Kuba zjadł zupkę i w kimę potem jeszcze raz na spacer zmykamy pies padł po spacerze tak sie wyszlał przynajmniej mam teraz chwilę spokoju:-D

Elcia zazdroszczę przespanych nocy oby Oliwci się nie znudziło tak spać całe nocki bez wyrywania bezdusznego mamy z błogich objęć morfeusza:laugh2:

dota no to teraz możesz mu kotleta zaserwować gtarulacje:laugh2:

a właśnie co do kotleta obiad trzeba robić macie jakeś pomysły????

( a tak apropo pomysłu na obiad to zawsze przypomina mi się reklama winiary
" i odszedł bo nie miała pomysłu na obiad" muszę coś wymyślic;-)

grzechotka fajnie ze u was tak goraco u nas jeszcze nie az tak
nie wiedziałam ze ty taka poetka jestes ?-dobre z tym morfeuszem-
a moja ksiezniczka wstała i nie chce jesc a jadła o 11:crazy::crazy:

reklama
Do góry