Stefanka kope lat. Juz myslalam ze sie obrazilas albo co gorsza postanowilas nas porzucic ;-)
.
Magda u nas w sumie tez wlasciwie ja wiekszosc rzeczy robie typu sptrzatanie, gotowanie ale maz ma swoje obowiazki np odkurzanie, mycie lazienki, wynoszenie smieci a w zime dodatkowo rabanie drewna do kominka a w lato codzienne podlewanie (jak jest taka potrzeba) i koszenie trawy. Poza tym ja gotuje obiady ale on tez czasem cos zrobi co umie a sniadania i kolacje to we wlasnym zakresie choc czasem sobie robimy. Dzis np ja robilam sniadanie a teraz maz mi kolacje podal. Ale na pocaatku tez bylam taka wyrywna i wszystko robilam i wlasniewie przez to ze w ciazy lezalam to sie obowiazki rozlozyly.
Ale jesli chodzi o Kube to sie zajmuje nim jak najbardziej. Chodza na spacerki, karmi go, bawi sie z nim.
Monia kurcze lezka mi sie w oku zakrecila bo od razu o sobie pomyslam. Dobrze ze w pracy bylo OK. Pewnie troszke czasu minie i wpadniesz w rytm. Taka mam nadzieje ze tak bedzie bo i ja na to licze.
Ewedja ja na to patrze z prymruzeniem oka. Bo po co komu moje imie i nazwisko i jaka szkole skonczylam. I do czego niby??. A innych danych nie podawalam i nie zamierzam podac. Bo po co dawac tam numer tel i gg czy skype???. PRzeciez te osoby co chce to maja takie dane a jak jakas kolezanka czy znajoma bedzie chciala sie odezwac to zawsze mozna wiadomosc wyslac i podac dane.
Ale to tylko moje zdanie i pewnie kazda z dziewczyn bedzie miala wlasne.
A moj malec dzis zaliczyl dwa dlugie spacerki jeden z mama drugi z tata. I dzis juz wykapny i najedzony lazi po lozku, wlasnie sie juz przekrecil o 180 stopni i idzie dalej. A ile ma radosci przy tym wiec niech lazi. A najbardziej mnie smieszy jak sie bawi wiszacym nad nim lukiem. Jak lezy na wznak to pacha dwoma raczkami a jak zrobi obrot to tylko jedna bo druga nie siega ale macha zabawkami caly czas
. Moja mala pocieszka.