reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ewedja to super ze sie u Was sytuacka klaruje, oby jak najszybciej. Ale jak wyjedziesz to chyba tez bedziesz na BB wpadac??

Sylwia to niezle zakupy zrobilas :tak::tak:

A u nas rano byl upal, poszlismy na spacerek a potem na piwko (mamusia cole bo jechala tez samochodem) pod parasole. A ze bylismy z prawie roczna corcia meza brata i ona jest zwiercona to wylala cale piwo na Kubusia nogi i wozek. Wiec wrocilismy zamienic spacerowke na gondole bo byla mokra i przebrac Kubcia i w sumie dobrze sie stalo bo tak zaczelo lac ze bysmy zmokli ze szok :szok::szok:. Ale potem znow sie rozpogodzilo i jeszcze maly zaliczyl dlugi spacerek.

reklama
Wiesz Jutrzenka, pewnie mała się wkurzyła, że jej nikt piwka nie kupił ;-)
Już mi przeszedł ból czaszki na szczęście:-):-):-)

Witajcie ciotki klotki!!!:-);-)

Nie było nas parę dni, tak jakoś pogoda sprawiła, że większośc czasu poświęcałam na spacerki....:tak:Do tego duży Krzysio ma jakąś anginę, piesio biegunkę...bawię się w pielęgniarkę:-pAle jest smiesznie:rofl2:
Biorę się za nadrabianie zaległosci z czytaniem co tam u Was:-)

witam was mamuski
wekend mile spedzony u mamusi ,był gril i smaczne jedzonko
pogoda bardzo dopisała dzis od rana na polu bylismy
pozdrawiamy wszystkie cioteczki i zabieram sie do lektury aby nie byc w tyle
a tu oliwka ze swoim starszym o 10 dni kumplem gabrysiem

Załączniki

• oliwka 022.JPG
    oliwka 022.JPG
    342 KB · Wyświetleń: 21
Ja się dopiero teraz witam taka wieczorowa porą

ale jestem padnięta cały dzień na spacverze najpierw zoo ale marnie było bo prawie zwierząt nie było jakieś dwie żyrafy i dwa wyliniałe żubry(i to bez %):-D a potem lunapark i nawet Kubuś został troszkę pierwszy raz deszczykim zmoczony:-D fajnie był ale jestem padnięta strasznie.

Ewedia i Viki cieszę się że wreszcie sie zobaczycie ze swoimi loverami :-D

sylwia zazdroszczę zakupów;-)

dota biedna pielęgniareczko a ta angina to chyba u dużego Krzysia ???

kurcze nie mam siły mysleć :baffled:więc sorki że wszystkim nie odpiszę:baffled:

U nas było dzisiaj 27 stopni!!!!:szok::szok::szok: Szkoda że w anglii taka zmienna pogoda jest bo mogłoby tak zostac.
Najpierw o 10 wybraliśmy się na spacerek ale poszliśmy tylko do sklepu i z powrotem do domu żeby się przebrac bo tak gorąco:tak: Ubrałam się normalnie jakbym na plaże szła:-p:-p Poszlismy na plac zabaw ale niestety zadna z czarownic nie dołączyła do mnie bo wszystkie z mężami ( tylko mój pracuje żeby było za co na zakupy chodzic;-)). Marcelek pochuśtał się troszkę u mamy na kolanach i baardzo mu się podobało. No ia tak jakoś nam dzionek zleciał:tak:

Witam się i ja. Komp już zrobiony więc jestem na bb.
Dziś byłam prawie cały dzień u mojej mamy na podwórku.
Julcia grzeczna, troszkę spała, troszkę dała się porozpieszczać dziadkom,
nosili na rączkach, zabawiali a księżniczka w siódmym niebie...
No i już po kąpieli, najedzona i nawija do telewizora. :-D:-D:-D
Taka dziś rozgadana, cały dzień mamamamamamamamaaaa....
A tata ma gula hihihihi... :-D:-D

Viki, Ewelina, super że się niedługo zobaczycie z mężami :tak: rewelacja...
Oliwka jakiego ma superowego kumpla ;-)
Dota dbaj o chorowitków :-)
Jutrzenka
to niezła przygoda z tym piwem... :-D
Sylwia zazdroszczę zakupów.... :sorry2:
Weroniczka jak Stasio po "kapciuszku" :-D:-D:-D

Witam Was Dziewczynki i Maluszki!

Ja tylko na momencik ... chciałam się przywitać i równocześnie pożegnać ... cały weekend nam zleciał szybciutko, wreszcie kupiliśmy tego laptopa, dziś byliśmy na zawodach Grand Prix w jeździe konnej ... i tak zleciało, że szok:szok:.
I najgorsze jutro!!!:-:)-:)crazy::crazy:
Właśnie pakuję się do pracy, mężowi wałówkę na cały tydzień i do tego jeszcze Wiktor za diabła nie chciał dziś zasnąć ... dopiero przed momentem mu się udało:baffled:
I mam strasznego doła .... ale nie zalewam już ...
Odezwę się jutro pewnie wieczorkiem jak maluszek uśnie chyba że sama wcześniej padnę:no:

Trzymajcie się cieplutko:-):-):-)

Aha ... Viki super że wreszcie mąż wraca ... aleś się biedulko naczekała, ale nareszcie nadrobicie stracony czas;-)

Całusy dla Was wszystkich:-):-):-)

dziewczynki zapomniałam sie pochwalic ze moja oliwka dwie nocki przespała całe pobutka około5 szokozja pierwszego razu nie wiedziałam co sie dzieje patrze jasno a ja pierwszy raz ja karmie :szok::szok::szok::szok:boje sie tylko ze nie bede miała dosc mleka w dzien oby nie
MONICZKO trzymam kciuki aby wszystko wam sie doskonale ułozyło i zeby te codzienne 8 godz szybko mijało .Dzielna z ciebie babeczka .Trzymaj sie bedzie dobrze
MAGDALENKA no co za postep ,ja bym chyba na taki gest dla tesciowej si nie zdobyła ale kazda tesciowa jest inna .Gratuluje odwagi i super ze te lulanie to tylko było przejsciowe i mineło szybko :happy::happy:
VIKI ciesze sie z toba ze twój mezus wraca ,a wtorek juz tuz tuz . A ile sie nie widzieliscie?
KASIA ,DASZKA, JUTRZENKA ooooo was tez na grila wywiało? dobre jedzonko nie uwielbiam palenie grila i spotkania przy nim.:tak::tak::tak:
EWEJDA jak tam po komuni? jak Zaki sie spisał? Ciesze sie ze ty tez nie długo sie z mezem spotkasz :-):-)
ach Włochy -jak ja bym chciała tam pojechac!:-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:
WERONICZKA to super ze udała ci sie sobota na slasku i super ze malce były grzeczne .Widzisz jakich masz synusiów? jak Stasiowi podobał sie "kapciuszek"?
SYLWIA M a to zaszalałas na zakupach :laugh2::laugh2:
JUTRZENKA a to miałas przygode z tym piwkiem mała chciała sie pewnie napic a tu klops nie udało sie:crazy:
DOTA ach ty to sie masz dbaj o swych pacjentów
PAULA super ze miałas swietny dzionek ,a mojemu tez guuul skacze jak oliwka tak gaworzy
A GDZIE RESZTA DZIEWCZYN ? SPICIE CZY CO ? JAK JA PÓJDE SPAC TO WY SZYBKO SKOCZYCIE OOOOO I NAWET NOCNYCH MARKÓW NIEMA STEFANKA A GDZI TY JESTES NO I ATAATY TEZ NIE MA CO WY NOWE FORUM ZNALAZŁTSCIE?

reklama
elcia nie widzialam sie z mężem prawie 9 tygodni:szok:

grzechotka no to ja nie wybieram sie do zoo;-)przynajmniej narazie hehe
no ale moze jutro mąz przywiózłby cie na romanów????
monia bądź dzielna i nie wiś w pracy na telefonie....;-)wszystko bedzie dobrze:tak:

sylwia gratuluje zakupów..kurcze ja tez juz bym sie gdzies wybrała ...no ale jak valdi wróci to z pewnoscia troche poszalejemy po sklepach;-)
paula a wiec julka "mamuje"hehe a wiesz ze jak juz z pelni swiadomie pierwsze powie mama to ponoc wroży kolejną córke..tak wiec chyba lepiej zeby u was zatatusiowała:tak:

a u nas dzionek spacerowy, damian pojeżdzil troche na rolkach no i minęło jakos..bo wiecie..jak juz odliczam do wtorku...;-):rofl2:

Do góry