jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Monia a u nas spiworek to najlepszy przyjaciel mamusi. A maly w nim spi w nocy i jeszcze mu kolderke od pasa narzuce to jest ok. A jak wczoraj upralam spiworek i nie wysechl i Kubus spal pod kolderka to sie odkrywal cala noc a o 2 sie przebudzi ja sie podnosze do niego a on w poprzek lezy , poprawilam go przykrylam smok do buzi ale nie minie kilka minut a on znowu nogami zarzuca, odkryl sie i znowu w poprzek sie polozylv. Na szczescie dzis juz spiworek suchy wiec skonczy sie lazenie po lozku w nocy.
Daszka ja daje codzienie zupke (chyba ze nas nie ma o tej porze w domku to wtedy mleczko), soczek a deserek to roznie jak wyjdzie. Raz dostanie raz nie.
U n as dzis generalnie bylo ladnie choc wiatr byl dosc zimny, ale i tak ponad pol dnia bylismy na dworku. A i tak sie najadlam ze .
Daszka ja daje codzienie zupke (chyba ze nas nie ma o tej porze w domku to wtedy mleczko), soczek a deserek to roznie jak wyjdzie. Raz dostanie raz nie.
U n as dzis generalnie bylo ladnie choc wiatr byl dosc zimny, ale i tak ponad pol dnia bylismy na dworku. A i tak sie najadlam ze .