reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No to super, że u Zakiego wszystko ok :-)
A co do udek to te 8kg to nie na grilla tylko tak do domu, na obiadki ;-)
Oliś wykąpany, teraz Mu jedzonko szykuje, a Tomek tego głupiego Harry Potera czy jak mu tam ogląda. A ja jak go widzę to mi się niedobrze robi :-p

Elciu a co do Oliśka to ja się cieszę, że On taki samodzielny, ale czasami mógłby chłopaczek mamusię docenić ;) A nie tylko leje i kupcia na mnie ;P
kasiu on w ten sposób chce ci powiedziec ze cie kocha najmocniej na swiecie i jak cie trzepnie tak mocno to tak cie kocha

reklama
Tak jak któraś już napisała, pewnie Oliś mnie znaczy, żeby Mu nikt inny mamusi nie podebrał ;-)Idę zrobić podejście numer 2 z butelką, bo jak przed chwilą próbowałam to zostałam przez dziecko skrzyczana i wyśmiana. Taki młody a już za grosz szacunku do matki nie ma ;-)

Witam się wieczorowa porą!

Sto lat dla Madzi i Jasieńka na 5 miesiąc!!!! :-):-):-)

Dziś większość dnia spędziłam z Wiktorkiem na polku, bo choć pogoda nie była rewelacyjna to w końcu nasz ostatni wspólny wolny dzień:-( Niestety ...
Od poniedziałku też, myślę, że ukróci się moje buszowanie po BB i możliwe, ze będę dużo rzadziej aktywna więc wybaczcie, ale na stałe nigdy stąd nie zniknę:rofl2:

A teraz strzelę sobie bronxsa z soczkiem imbirowym i przystępuję do lektury Waszych dzisiejszych opowieści :tak:

A ja dzis nie pospie chyba. Maly cos nie chcial po specerze jesc. Od 16 do tej pory zjadl moze ze 100 razem. Buuuu. Pewnie gora do 3 pospimy.

Tragedia i u mnie :-:)-:)-:)-( musiałam Młodego na rękach usypiac bo się tak darł że aż purpurowy się robił. I co go położyłam to znów ryk ze zwiększoną siłą :-:)no: No nie wiem czy to te ząbki, czy jaka cholera. Strasznie mi go szkoda taki pędraczek smutasek dzisiaj z Wiktorka.

Weroniczka
gdzie jedziesz na śląsk i na jak długo, może z Tobą udało by mi się spotkać :-)

:szok::szok::szok:A moj synek zjadl ponad 1 h temu i zamiast spac łazi po lozku. Juz ma glowe tam gdzie jak go odlozylismy mial nogi. Zaraz dam fotki w galerii.:-D:-D:-D

Weroniczka udanego wypoczynku życzymy :tak:
No to ja chyba przestanę narzekać na ten spokój Oliśka, bo jak zacznie się wydzierać to też marudzić będę ;-)A z tym jedzeniem to chyba tak jest przez te ząbki właśnie, że dzidziole marudne i jeść nie chcą. Oliś ma też takie fazy, raz głodny jak cholera, a później nic jeść nie chce tylko piąstki do buzi wsadza, a ślini się jakby conajmniej wściekliznę miał ;-)

reklama
witam

buziaki dla 5 miesiecznych solenizantow:tak:

Magda u nas tez bunt łóżeczkowy :szok: a juz nie mialam problemow.tyle ze daje rade narazie i w koncu pablo zasypia, ale w miedzyczasie domaga sie przytulenia do piersi, i bliskosci... poprzedniej nocy juz okolo 23 zabralam mlodego do siebie do lozka bo co chwila sie budzil jak tylko czul ze jestem obok to spał..a jak odchodzilam to byl ryk...
mam tylko nadzieje ze jest to chwilowe i potrzeba mamusinej obecnosci przy spaniu nie zostanie na dłuzej...

no i gratki dla zakiego ze taki dzielny byl:tak:

monia kurcze trzymaj sie tam i nie łam ..pewnie ciezko ci bedzie na poczatku przywyknac do nowej sytuacji ale z kazdym dniem bedzie coraz lepiej:tak:

Do góry