reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasia a co ja mam powiedziec???? Myślałam że za chwilkę sobie żurek wsunę a tu KLOPS:wściekła/y::angry: Żurku nie ma a ja dalej głodna. Wyskoczę chyba po fish&chips (frytki z rybą):crazy:

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MADZI I JASIA

Dzis pobudka o 5 rano ja to nie wiem jak zrobic zeby go spac nauczyc, mama zombie dzis chodzi.
Dzis rano bylo badanie morfologia i o dziwo nie bylo wielkiej akcji, bez problemu pani krew pobrala a Zaki nie plakal moj dzielny zuch :-D:-D:-D
Pozniej bylismy na mega spacerku, kupilismy dla Zakiego pierwsze ogrodniczki, to na komunie na niedziele, mamusia jest chrzestna wiec ja po kieszeni szarpnie :tak::tak::tak:
teraz niunia spi a mama kozysta z chwili i sie wreszcie do bb dorwala, mam nadzieje z pozwoli mi wszystkim odpowiedziec chocby po kilka slow

jutrzenka u mnie norma jest pobudka miedzy 5 a 6 i juz nie ma spania, wiec ja czasami nie kontaktuje a w dzien nie umiem spac

anetka a w jaki sposob sama poradzilas sobie z buziunia Madzi sama, ja tez cos potrzebuje a to co mi daje doktor szczeze powiem ze jest do d...
a z Sebastianem to mialas niezlego stresa, ja nie wiem czy umiala bym tak zareagowac

belka gratki dla zabkow, i tego ze Zosienka jest takim aniolkiem spokojnym

sylwia przykro mi ze sie tyle narobilas i niestety musialas wyrzucic, ja w polsce wogole nie gotuje bo by nikt tego w domu u mnie nie jadl, ja preferuje wloska kuchnie a u mnie w domu tradycyjna polska wiec nie ma kto jesc

a wszystkie grudnioweczki do ktorych nie zwrocilam sie bezposrednio serdeczie pozdrawiam i milego wieczorku zycze

Sylwia to mowisz ze sobie pojadlas ;-);-):szok::szok:. Ja nie mialam dzis pomysly na obiad wiec kupilam sobie kostki z lososia i pieczone ziemniaczki a do tego suroweczka i bylo pycha.

Ewedja ale bohater z Twojego Zakiego. Super. Oby wyniki byly dobre.

Sory ale muszę się wykrzyczeć bo mnie zaraz szlag trafi z chłopakami
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Normalnie jakiegoś wściku dostali obydwaj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Moje bestie wreszcie śpią a ja ochłonęłam troszkę. Idę sobie bo jak Was nie ma to sama ze sobą nie będę rozmawiać. Idę malować krasnale.
A jutro mnie tu pewnie nie bdzie bo jedziemy na Śląsk do rodzinki

Weroniczka powiedz chłopakom, że jak będą niegrzeczni to ciocia Kasia z Olisiem przyjedzie, a On ich wtedy swoim krzykiem pokona;-):-p Młody to wyjątkowo spokojne dziecko, ale potrafi się wydrzeć bardzo pięknie :-)

A my dzisiaj na obiad wszamaliśmy sobie kurczaczka, a jutro idziemy na grilla do Sylwii, ach chłopaki (Oliś i Patryś) pójdą sobie spać, a my się piwka napijemy ;-)Wogóle znaleźliśmy strasznie tanie mięso na grilla, za 2 kilogramy karkówki 10 funtów, to naprawdę taniocha;-)A za 8 kilogramów udek z kurczaka (wychodzi ok.20 sztuk takich porządnych udek) niecałe 7 funtów:-)
Lecę wykąpać mojego gagatka i pamiętaj Weroniczka, powtórz chłopakom ;-)

Weroniczka to milego wyjazdu zycze. Dobrze ze chlopaki spia to odpoczniesz.

Kasia to zycze smacznego jutro. Ale 8 kilo udek to tez na grilla :szok::szok::szok:, na ile osob ;-);-):laugh2::laugh2:. Ja tez jutro robie sobie grilla z moja siostra, pogoda ma byc super wiec maly na dworze pobędzie.

Ewedja ale bohater z Twojego Zakiego. Super. Oby wyniki byly dobre.

dzieki Jutrzenka, wyniki sa dobre bo robilem prywatnie wiec po 10 minutach mialam juz wynik, maly mial prawie dwa miesiace duza anemie i bral zelazo przez miesiac, ale teraz juz nie bieze a wyniki ma w normie wiec jest ok

witam my po długim spacerku po obiadku i szykujemy sie do kapieli
ANECZKAmoja ginka tez mi narazie zabroniła wkładki póki nie skacze powiekszac rodzinki a tabletek tez nie moge bo cos mi po nich nie tak i po wszystkich wymiotowałam a dalej nie próbowałam bo szkoda mi było juz kasy ,wkoncu ile opakowan mozna testowac . no i zostały nam preski i nie nazekam na brak skutecznosci tylko dyskomfort jest dobijajacy
w czasie "robienia dzidziusia" bez to była jazda hehe cały czas tak bym mogła
EWEJDA gratulacje dla zakiego , zuch chłopak oby wyniki były ok
WERONICZKA trzymaj sie
SYLWIA a to ci pech ,obiadek smacznie sie zapowiadał a tu klops
MAGDALENKA zycze ci aby objawy zabkowania szybko mineły
GRZECHOTKA jak tam obiad smsakował tescowej?
KASIU tota twoja przyjaciółka miała szczescie takie zabezpieczenie i tu bach oliwka a z oliska to ty sie ciesz ze taki samodzielny

reklama
No to super, że u Zakiego wszystko ok :-)
A co do udek to te 8kg to nie na grilla tylko tak do domu, na obiadki ;-)
Oliś wykąpany, teraz Mu jedzonko szykuje, a Tomek tego głupiego Harry Potera czy jak mu tam ogląda. A ja jak go widzę to mi się niedobrze robi :-p

Elciu a co do Oliśka to ja się cieszę, że On taki samodzielny, ale czasami mógłby chłopaczek mamusię docenić ;) A nie tylko leje i kupcia na mnie ;P

Do góry