reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasia a co ja mam powiedziec???? Myślałam że za chwilkę sobie żurek wsunę a tu KLOPS:wściekła/y::angry: Żurku nie ma a ja dalej głodna. Wyskoczę chyba po fish&chips (frytki z rybą):crazy:

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MADZI I JASIA

Dzis pobudka o 5 rano ja to nie wiem jak zrobic zeby go spac nauczyc, mama zombie dzis chodzi.
Dzis rano bylo badanie morfologia i o dziwo nie bylo wielkiej akcji, bez problemu pani krew pobrala a Zaki nie plakal moj dzielny zuch :-D:-D:-D
Pozniej bylismy na mega spacerku, kupilismy dla Zakiego pierwsze ogrodniczki, to na komunie na niedziele, mamusia jest chrzestna wiec ja po kieszeni szarpnie :tak::tak::tak:
teraz niunia spi a mama kozysta z chwili i sie wreszcie do bb dorwala, mam nadzieje z pozwoli mi wszystkim odpowiedziec chocby po kilka slow

jutrzenka u mnie norma jest pobudka miedzy 5 a 6 i juz nie ma spania, wiec ja czasami nie kontaktuje a w dzien nie umiem spac

anetka a w jaki sposob sama poradzilas sobie z buziunia Madzi sama, ja tez cos potrzebuje a to co mi daje doktor szczeze powiem ze jest do d...
a z Sebastianem to mialas niezlego stresa, ja nie wiem czy umiala bym tak zareagowac

belka gratki dla zabkow, i tego ze Zosienka jest takim aniolkiem spokojnym

sylwia przykro mi ze sie tyle narobilas i niestety musialas wyrzucic, ja w polsce wogole nie gotuje bo by nikt tego w domu u mnie nie jadl, ja preferuje wloska kuchnie a u mnie w domu tradycyjna polska wiec nie ma kto jesc

a wszystkie grudnioweczki do ktorych nie zwrocilam sie bezposrednio serdeczie pozdrawiam i milego wieczorku zycze

Sylwia to mowisz ze sobie pojadlas ;-);-):szok::szok:. Ja nie mialam dzis pomysly na obiad wiec kupilam sobie kostki z lososia i pieczone ziemniaczki a do tego suroweczka i bylo pycha.

Ewedja ale bohater z Twojego Zakiego. Super. Oby wyniki byly dobre.

Sory ale muszę się wykrzyczeć bo mnie zaraz szlag trafi z chłopakami
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Normalnie jakiegoś wściku dostali obydwaj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Moje bestie wreszcie śpią a ja ochłonęłam troszkę. Idę sobie bo jak Was nie ma to sama ze sobą nie będę rozmawiać. Idę malować krasnale.
A jutro mnie tu pewnie nie bdzie bo jedziemy na Śląsk do rodzinki

Weroniczka powiedz chłopakom, że jak będą niegrzeczni to ciocia Kasia z Olisiem przyjedzie, a On ich wtedy swoim krzykiem pokona;-):-p Młody to wyjątkowo spokojne dziecko, ale potrafi się wydrzeć bardzo pięknie :-)

A my dzisiaj na obiad wszamaliśmy sobie kurczaczka, a jutro idziemy na grilla do Sylwii, ach chłopaki (Oliś i Patryś) pójdą sobie spać, a my się piwka napijemy ;-)Wogóle znaleźliśmy strasznie tanie mięso na grilla, za 2 kilogramy karkówki 10 funtów, to naprawdę taniocha;-)A za 8 kilogramów udek z kurczaka (wychodzi ok.20 sztuk takich porządnych udek) niecałe 7 funtów:-)
Lecę wykąpać mojego gagatka i pamiętaj Weroniczka, powtórz chłopakom ;-)

Weroniczka to milego wyjazdu zycze. Dobrze ze chlopaki spia to odpoczniesz.

Kasia to zycze smacznego jutro. Ale 8 kilo udek to tez na grilla :szok::szok::szok:, na ile osob ;-);-):laugh2::laugh2:. Ja tez jutro robie sobie grilla z moja siostra, pogoda ma byc super wiec maly na dworze pobędzie.

Ewedja ale bohater z Twojego Zakiego. Super. Oby wyniki byly dobre.

dzieki Jutrzenka, wyniki sa dobre bo robilem prywatnie wiec po 10 minutach mialam juz wynik, maly mial prawie dwa miesiace duza anemie i bral zelazo przez miesiac, ale teraz juz nie bieze a wyniki ma w normie wiec jest ok

witam my po długim spacerku po obiadku i szykujemy sie do kapieli
ANECZKAmoja ginka tez mi narazie zabroniła wkładki póki nie skacze powiekszac rodzinki a tabletek tez nie moge bo cos mi po nich nie tak i po wszystkich wymiotowałam a dalej nie próbowałam bo szkoda mi było juz kasy ,wkoncu ile opakowan mozna testowac . no i zostały nam preski i nie nazekam na brak skutecznosci tylko dyskomfort jest dobijajacy
w czasie "robienia dzidziusia" bez to była jazda hehe cały czas tak bym mogła
EWEJDA gratulacje dla zakiego , zuch chłopak oby wyniki były ok
WERONICZKA trzymaj sie
SYLWIA a to ci pech ,obiadek smacznie sie zapowiadał a tu klops
MAGDALENKA zycze ci aby objawy zabkowania szybko mineły
GRZECHOTKA jak tam obiad smsakował tescowej?
KASIU tota twoja przyjaciółka miała szczescie takie zabezpieczenie i tu bach oliwka a z oliska to ty sie ciesz ze taki samodzielny

reklama
No to super, że u Zakiego wszystko ok :-)
A co do udek to te 8kg to nie na grilla tylko tak do domu, na obiadki ;-)
Oliś wykąpany, teraz Mu jedzonko szykuje, a Tomek tego głupiego Harry Potera czy jak mu tam ogląda. A ja jak go widzę to mi się niedobrze robi :-p

Elciu a co do Oliśka to ja się cieszę, że On taki samodzielny, ale czasami mógłby chłopaczek mamusię docenić ;) A nie tylko leje i kupcia na mnie ;P

Do góry