reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jutrzenko nie martw sie.Maly moze ma gorszy dzien i wzielo go na spanie.Dorosli tez tak maja czasem:tak:;-) Zobaczysz jeszcze dzis nadrobi z jedzeniem a nawet jesli nie to nic nie szkodzi bo przeciez zjadl tylko ,ze mniej.gdyby wcale nie chcial to by byl powod do niepokoju .Moglyby to byc np. zabki albo jakas infekcja ale tak to napewno wszystko jest dobrze:tak:

reklama
aneczka ale dlaczego cie przeraziło???? ja wlasnie umowilam sie na przyszły tydzien na zalozenie wkladki:crazy:

Ataata gratulacje dla Darii :-Ddzielna dziewczynka a ja wiem jak to sie odbywa bo Kuba tez miał z paluszka pobierane ale wierz mi to lepsze od pobierania z główki bo takie też miał:angry::baffled::crazy:

Viki no wioem że tak właśnie njest bo spotkałam dziś koleżnkę która tam chodzi tylko że ona ma 3 latka i mówiła że jest super ale długo się na miejsce czeka ale trzeba ię zapisać i pójdziemy we wrześniu akurat dzieciaki będą już siedziały i będzie super

Jutrzenka a może mu ząbki idą wtedy dzieci gorzej jedzą a poza tym to dopiero pół dnia minęłó może nie ma ppotrzeby teraz na jedzene nie ma się czym martwić przecież ty też czasem zjesz więcej a czasem mniej
Kuba też zjadł dziś tylko 200 od 6 rano to też niedużo ale widocznie nie jest bardzo głodny

aneczka dużo zap laciłaś ale fajnie wygladasz poważnie

a my właśnie ze spacerku wróciliśmy ale niestety tylko jakieś 40 min bylśmy bo zaczeło padac :angry:no i wogóle brzydko jest bardzo za godzinę znowu wózek musze znosić bo do laryngologa idziemy nie chce mi się bo wsumie wszystko jest już ok ale jak juz jesteśmy zapisani to niech go zbada

paula jaki kolor włosów polecasz na zmiane dla blondynki o niebieskich oczach chce zmienić kolor ale nie wiem na jaki

aneczka ja tez zakładam wkładke mirella na 5 lat nie wiem co cie przeraziło w tym artykule

Aneczka, a mi się podobasz w nowej fryzurce :-)
Jutrzenka, myślę, że nie powinnaś mieć powodów do zmartwień, zobaczysz Kubuś wieczorem nadrobi, pewnie Mu się pogoda udzieliła ;-)
A co do grupy krwii to u nas nie sprawdzali, dopiero przed operacją sprawdzą grupę. Ja swoją grupę krwii też poznałam dopiero niedawno, dopiero w czasie ciąży ;-)

U nas jest piękne słoneczko, Gaduła się zmęczył i śpi sobie wystawiony na zewnątrz domku ;-)

dziewczyny czy są jakieś sposoby aby nie wlatywały do domu osy?
Kurde chyba jakies gniazdo maja blisko...co chwilę nam wlatują...
Czytałam na necie, że nie lubią zapachu końskiego potu...heheh to nierealne dla mnie:-D
Ale tak na serio, może można coś powiesić na oknie....:baffled:

Najbardziej to szkoda mi psa, bo biega za nimi i boje się ....

Dotka:
ABC pu�apka na osy

Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro

Moja psina była chyba uczulona, bo od jednego ukąszenia prawie mi zeszła na rękach :crazy::crazy:

Aneczka - fryzura super, mnie się bardzo podobasz ale cena :szok:

Jutrzenka, może Kubus to też meteopata :tak:

Agatko, gratulacje dla dzielnej Darii, zdrówka życzymy !

Witam. Chlopaki poszli na spacer wiec na chwilke do Was zagladam bo zamierzam sie troszke zdrzemnac jak mi sie uda zasnac :crazy:.

Kubus zjadl niedawno 120ml i dalej jeczal i nie wiedzielism czemu bo mleko jeszcze mial w butelce. R wpadl na pomysl ze moze pic mu sie chce wiec zrobilam mu soczku i wypil 60 :tak::tak:, widac pic mu sie chcialo.

Jesli chodzi o wkladke mirena to mi gin ja zachwalal i mowil ze to bardzo dobra rzecz bo chroni przed stanami zapalnymi i cos tam jeszcze ale nie pamietam ale dla mnie jest narazie nieodobra. Powiedzial ze moge ja zalozyc jak juz bede miala ok 35 lat i zakoncze powiekszanie rodziny a teraz to nie zalozy mi.

Co do grpu krwii to Kubus mial oznaczona w szpiatalu bo ja mam grupe A RH minus a maz A RH plus wiec mialam zagrozrnie konfliktem. A ze Kubus ma grupe krii meza to mialam tez robione badan ie na konflikt i u mnie wystapil wiec dostalam immunoglobuline.

Odosnie fotelika to narazie uzywamy kubelka takego do 13 kg ale wczoraj specjalnie sprawdzalam czy maly ma jeszcze zapas i mysle ze dlugo to on w nim chyba nie pojezdzi. Bo niby wagowo ma 6 kilo ale dlugosci ma ok 65cm i jak czytalam w tym artukule co polecala Weroniczka to tak bylo napisane ze glowa nie moze wystawac poza gorna krawedz a jak Kubus siedzi w tym foteliku to nad glowa ma juz niewiele zapasu, mysle ze mniej niz 5 cm. Ale zobaczymy, wczoraj znajomi mi mowili ze jak kupowai fotelik to nawet w sklepie im radzili aby jak najdluzej to mozliwe wozili dziecko w tym pierwszym foteliku i to tylem do kierunku jzdy.

Ja sadzam malego z tylu bo z przodu mamy poduszki powietrzne i nie wolno wtedy tam dziecka sadzac

Sorry ale nie pamietam o czym jeszcze rozmawialyscie wiec to tyle z tego co zapamietaslam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:.

Pozdrawaim te mamusie ktorych watki pominelam.

Dobra ide sie sprobowac przespac. Do milego

reklama
Do góry