witam
ledwo co przeczytałam te stronki
u nas ok bylismy dzis na usg bioderek naszczescie wszystko ok nie trzeba pieluszki uf:-):-):-):-)
GRZECHOTKA ja tez nie moge zgubic tych kilogramów i tez nie mam w co sie ubrac ,mi zalega jeszcze 12 kg przed ciaza wazyłam 48/50 kg nie chciałabym tak schudnac bo wtedy wygladałam jak suchar gratuluje 1 przespanej dobrze zniósł szczepienie przez kubusia i super szczepienie wam poszło a no i kapcie odkup tesciowej hehe
VIKIciesze sie ze PABLO
ATAATA super ze mała pokochała swój wozio i super ze nie płakała na pobieraniu krwi , grupy krwi mała nie ma :- mała jezdzi z tyłu bo ja nie mam prawka a fotelik mam bez bazy i jest na pół lezaco
JUTRZENKA krzesełka jeszcze nie mam a co do fotelika to mysle ze to jest kazdedego sprawa indywidualna ale co racja to racja ze dzieciom lepiej sie spi na lezaco a z jedzeniem małego to moze faktycznie ma gorszy dzien ty sie zle czujesz bo pogoda nie ta to i moze on tez
SYLWIAja ci zazdroszcze tego zlotu czarownic tez bym chciała miec takie spotkania
ANECZKA ja tez podzielam twoje zdanie na temat wiary a za fryz to niezle zabuliłas ale ci pasuje slicznie wygladasz
PAULA biedna ta twoja julcia moja oliwka czasem tez mi tak marudzi, gratuluje szczepienia ze tak poszło ładnie , a jaka ty bys mi fryzurka poleciła odrazu mówie ze nie lubie krótko
MONIAwspółczuje wczorajszej bieganiny jak ty se dajesz rade podziwiam cie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a z ty autem to zeczywiscie pech a moja oliwcia juz dawno tak sie podnosi ,na przewijaku to se jeszcze raczka pomaga,i niedługo mysle ze sama usiadzie myslałam ze wasze szkraby tez tak robia
KASIA swietny macie z oliskiem humorek,, super , tak trzymac!!!!!!!!!!!!!!!!! a z tym robactwem to tez tak mam najmniejszy pajak mnie obrzydza bllllle
WERONICZKA co do plamek oliwkowych to ja tez takowe posiadam
DOTKA a z tym koniem to dobre usmiałam sie ze szok nawet mójT sie usmiał
ja co roku kupuje i zakładam taka sietke -to jakos sie nazywa -w rossmanie
kupowałam
o stefki nie ma?
MAGDALENKA cos jest chyba w tych zabkach bo oliwka tez wszystko do buzi bieze najlepiej to moje palce a jak jej zabiore to płacz no i ciezko jej samej zasnac musi mamusia po nosku pogłaskac i paluszka dac do potrzymania oby nie było gorzej
a po za tym to muszer oliwke pochwalic taka grzeczniutka cały dzien była ze szok u ortopedy bardzo długo nam zajeło bo lekarz sie spóznił potem zakup i wogóle nie marudziła nawet mamusi butki pomogła wybrac kochana moja twu twu zeby nie zapeszyc
dobra bo sie rozpisałam
a gdzie
wszystkie wybyły ? jak pójde spac to wszystkie skocza
Ewejda , Stefcia Ataata I TAK DALEJ WSZYSTKIE PO KOLEI GDZIE JESTESCIE?