reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

:-Dale po co od razu konia kupować zwierzę biedne się zmęczy żyjemy w tak nowoczesnym świecie że pot koński pewnie mozżna we flakonikach ze spryskiwaczem dostać przecież ludzie teraz wszystko wymyślą:-D

reklama
Są przeciwwskazania do rentgena. Nazywają się NFZ. A ja potem coś będzie nie tak to opieprzają z góry na dół że tak późno się przychodzi coby winę na rodziców zrzucić ( patrz usg bioder mojego Tadeuszka).

wiesz weroniczka on juz miał robiony rendgen 2 razy więc 3 raz naprawdę niewskazany jest bo minęło dopiero 2,5 miesiąca od ostatniego a jeżeli to jest ta wyroś to za pół roku i tak i tak będzie ale karz mówi że nie trzeba się tym przejmować bo to nie zagraża ani życiu ani zdrowiu

Są przeciwwskazania do rentgena. Nazywają się NFZ. A ja potem coś będzie nie tak to opieprzają z góry na dół że tak późno się przychodzi coby winę na rodziców zrzucić ( patrz usg bioder mojego Tadeuszka).

No tak jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze... A na kogoś przecież buraki muszą zwalić, nie zwalą przecież na siebie...

wiecie co ja nie mogę narzekać na służbe zdrowia jeżeli chodzi o zdrowie Kuby bo zawsze jak tylko mam problem przyjeżda lekarz natychmiast. Mmy tutaj taką doraźna pomoc medyczną dla dzieci Medax prywatny ale mąją umowę więc się nic nie płaci. w szpitalu jak byłam to też bardzo troskliwie sie dzieckiem zajeli wszystkie badania mu zrobili i był neurolog i kardiolog i laryngolog pediatra przychodził 2 razy dziennie codziennie przychodziła dietetyczka naprawdę nie mogę narzekać. W tej przychodni do której chodze tez jest świetna ta pediatra bardzo troskliwa i zna Kubę juz po imieniu kojaży co gdzie kiedy

A no to jak był już rentgen to zmienia postać rzeczy, także rzeczywiście nie ma się czym martwić :tak:
A ja lecę do tego mojego Dziubka, może mi łaskawie pozwoli do siebie podejść, bo już powinien zjeść ;-)

Sylwunia bardzo pocieszające. :sorry2::sorry2:;-);-):-D:-D Właśnie ma drugą drzemkę po marudzeniu. Nie wiem co jej jest, no i zaczęła mi ulewac znów. A już było tak dobrze w tym temacie...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dota siatka lepsza od konia na balkonie :-D:-D:-D uśmiałam się... Ni o spay o zapachu końskiego potu... :-D Zastanowiłabym się... Prędzej ja bym padła niż osy...

Grzechotka
fajnie że Kuba spisał się na medal...

grzechotka super ta szkola i tylko 5 minutek od mojego osiedla:tak:
oczywiscie jstem za i juz nawet tam dzwonilam wszystko wiem....tyle ze nie ma szans dostac sie tam teraz. w lipcu i serpniu mają zamkniete ale w lipcu bedzie nowy rozklad zajec wtedy trzeba dzwonic i zapisywac sie na wrzsien.koszt karnetu na 10 zajec (1 zaj w tygodniu) 220pln.wiec niebawem wrocimy do tematu:tak::-D
no i supcio ze kubus taki dzielny byl;-)

dota wiec ile kosztuje kon na allegro???:rofl2:hehe to sie usmiałam...

reklama
Temat z koniem uważam za zakończony!!!:crazy::-p:-p

Weroniczka a Ty to popłynełaś....wyobraźnia:rofl2::-D:-D:-D

My po spacerze...a ja ziewam, ziewam...zaraz zasnę;-)chyba sobie herbatke strzelę...:tak:

Do góry