reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

:-Dale po co od razu konia kupować zwierzę biedne się zmęczy żyjemy w tak nowoczesnym świecie że pot koński pewnie mozżna we flakonikach ze spryskiwaczem dostać przecież ludzie teraz wszystko wymyślą:-D

reklama
Są przeciwwskazania do rentgena. Nazywają się NFZ. A ja potem coś będzie nie tak to opieprzają z góry na dół że tak późno się przychodzi coby winę na rodziców zrzucić ( patrz usg bioder mojego Tadeuszka).

wiesz weroniczka on juz miał robiony rendgen 2 razy więc 3 raz naprawdę niewskazany jest bo minęło dopiero 2,5 miesiąca od ostatniego a jeżeli to jest ta wyroś to za pół roku i tak i tak będzie ale karz mówi że nie trzeba się tym przejmować bo to nie zagraża ani życiu ani zdrowiu

Są przeciwwskazania do rentgena. Nazywają się NFZ. A ja potem coś będzie nie tak to opieprzają z góry na dół że tak późno się przychodzi coby winę na rodziców zrzucić ( patrz usg bioder mojego Tadeuszka).

No tak jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze... A na kogoś przecież buraki muszą zwalić, nie zwalą przecież na siebie...

wiecie co ja nie mogę narzekać na służbe zdrowia jeżeli chodzi o zdrowie Kuby bo zawsze jak tylko mam problem przyjeżda lekarz natychmiast. Mmy tutaj taką doraźna pomoc medyczną dla dzieci Medax prywatny ale mąją umowę więc się nic nie płaci. w szpitalu jak byłam to też bardzo troskliwie sie dzieckiem zajeli wszystkie badania mu zrobili i był neurolog i kardiolog i laryngolog pediatra przychodził 2 razy dziennie codziennie przychodziła dietetyczka naprawdę nie mogę narzekać. W tej przychodni do której chodze tez jest świetna ta pediatra bardzo troskliwa i zna Kubę juz po imieniu kojaży co gdzie kiedy

A no to jak był już rentgen to zmienia postać rzeczy, także rzeczywiście nie ma się czym martwić :tak:
A ja lecę do tego mojego Dziubka, może mi łaskawie pozwoli do siebie podejść, bo już powinien zjeść ;-)

Sylwunia bardzo pocieszające. :sorry2::sorry2:;-);-):-D:-D Właśnie ma drugą drzemkę po marudzeniu. Nie wiem co jej jest, no i zaczęła mi ulewac znów. A już było tak dobrze w tym temacie...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dota siatka lepsza od konia na balkonie :-D:-D:-D uśmiałam się... Ni o spay o zapachu końskiego potu... :-D Zastanowiłabym się... Prędzej ja bym padła niż osy...

Grzechotka
fajnie że Kuba spisał się na medal...

grzechotka super ta szkola i tylko 5 minutek od mojego osiedla:tak:
oczywiscie jstem za i juz nawet tam dzwonilam wszystko wiem....tyle ze nie ma szans dostac sie tam teraz. w lipcu i serpniu mają zamkniete ale w lipcu bedzie nowy rozklad zajec wtedy trzeba dzwonic i zapisywac sie na wrzsien.koszt karnetu na 10 zajec (1 zaj w tygodniu) 220pln.wiec niebawem wrocimy do tematu:tak::-D
no i supcio ze kubus taki dzielny byl;-)

dota wiec ile kosztuje kon na allegro???:rofl2:hehe to sie usmiałam...

reklama
Temat z koniem uważam za zakończony!!!:crazy::-p:-p

Weroniczka a Ty to popłynełaś....wyobraźnia:rofl2::-D:-D:-D

My po spacerze...a ja ziewam, ziewam...zaraz zasnę;-)chyba sobie herbatke strzelę...:tak:

Do góry