reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dziewczyny czy są jakieś sposoby aby nie wlatywały do domu osy?
Kurde chyba jakies gniazdo maja blisko...co chwilę nam wlatują...
Czytałam na necie, że nie lubią zapachu końskiego potu...heheh to nierealne dla mnie:-D
Ale tak na serio, może można coś powiesić na oknie....:baffled:

Najbardziej to szkoda mi psa, bo biega za nimi i boje się ....

reklama
Dota a dlaczego nie realne?? Co to konia sobie nie możesz kupić i w domu go trzymać;-);-);-);-);-);-);-);-);-) Tylko nie zapomnij go grubo ubierać żeby się mocno pocił;-);-);-);-);-)

Dota a dlaczego nie realne?? Co to konia sobie nie możesz kupić i w domu go trzymać;-);-);-);-);-);-);-);-);-) Tylko nie zapomnij go grubo ubierać żeby się mocno pocił;-);-);-);-);-)

Dobre, dobre :-D:-D:-D
Fajnie Dotka będziesz miała :-) A tak na poważnie to ja bym chyba jakąś gazę w oknie powiesiła, bo ja nienawidzę wszelkiego robactwa, a na widok osy lub szerszenia i pająka wpadam w prawdziwą panikę ;-)Kiedyś jak pająka u nas na dywanie zobaczyłam to chwyciłam Młodego na ręce i zaczęłam się tylko wydzierać: zabij go, zabij... Tomek oczywiście nie wiedział o co chodzi, a jak zobaczył pajączka to wziął go na rękę (brrrrr) i wyrzucił za drzwi,a ze mnie ma ubaw do tej pory ;-)

E no własnie mozna taką siateczkę załozyc:tak:no Kasia dzieki!:-)
Bo z tym koniem na 8 piętrze to nie za bardzo:-p

Ej no, a dlaczego z koniem to nierealne?? Fajnie by było :-)Hmm, tylko jak go w windzie zmieścić ;-)
Moje dziecko znęca się nade mną psychicznie :szok: Leży, bawi się zabawkami, a jak podchodzę to jest krzyk i muszę zejść Mu z pola widzenia i wtedy jest ok. Kurcze jak krzyczy jest źle, jak mnie unika też jest źle. No i jak tu matkom dogodzić ;-)

Ty to masz łeb Weroniczka:-DSprawdzę na allegro za ile stoją:baffled:
dzięki!

dziewczyny heheheheheheh:-D:-D:-Dale sie uśmiałam

a my juz po szcze pieniu KUBUS BYŁ DZIELNY BARDZO NAWET NIE PISNĄŁ tylko spojrzał na pielęgniarkę z takim wyrzutem że mu kuj kuj zrobiła:-) i od razu zasnął
lekarka powiedział że ona nie wie czy to te wyrośla czy nie bpo trzeba bybyło rendgen robić a u takiego malucha to niebezpieczne a i tak jeżeli to nawet to to i tak nic z tym nie da sie narazie zrobić więc należy to zostawić w spokoju i się nie martwić bo nic złego sie nie dzieje:-Dwięc się cieszę
za to mój kundel wstrętny szkody w domu narobił teściówki kapcie zeżarł heheh:-):-)
wciry dosta ł i siedzi pod stałem i się wstydzi:wściekła/y:

wreszcie klocka zważyłam a wyniki na odpowiednim wątku:-D

Ej no, a dlaczego z koniem to nierealne?? Fajnie by było :-)Hmm, tylko jak go w windzie zmieścić ;-)

Pewnie Docie tak naprawdę te osy nie przeszkadzają;-);-);-);-);-) bo jak moja mama mówi: dla chcącego nie ma rzeczy niemożliwych;-);-);-);-);-) A w windzie wcale nie trzeba go mieścić. Przewiązać liną i przez balkon na trawnik wypuszczać ale tylko na chwilkę coby zapach potu niezdąrzył się wywietrzyć w mieszkaniu bo osy znów wrócą;-);-);-);-);-)

reklama
No tak, nie pomyślałam z tą liną, ale ze mnie głupia baba jest ;-)

Grzechotka, a co do tego rentgenu to dla mnie troszkę dziwne, że niby nie można, mój Młody miał już rentgen trzy razy zrobiony i nic się potem nie działo. Jak są wskazania to lepiej zrobić. Wiem, że u Was napewno wszystko jest ok, ale lepiej dmuchać na zimne :tak:

Do góry