reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula, brudne dziecko to szczęśliwe dziecko ;-) Nic się Juleczce nie stanie jak jeden dzień bez kąpieli ;-)
A co do kup to my mamy za każdym razem takie śmierdziele,że beż torebek na pieluszki to miałabym zaraz w domu komorę gazową ;-)
Wogóle nie wiem o co chodzi, ale w prawej piersi nagle mi pokarm wrócił, w lewej nic,a w prawej się pojawił i sama nie wiem skąd, miałam tam niby kilka kropelek i od czasu do czasu Młodego przystawiałam, ale teraz wrócił mi pełną gębą, no cóż będę musiała to wykorzystać ;-)
Idę dać temu mojemu łobuziakowi flaszkę i poranną porcję leków, znowu będzie plucie i krzywienie się, no ale wcale Mu się nie dziwię, leki ohydne w smaku :baffled:

reklama
Jejku Grzechotka super ta szkoła pływania... Ja zamierzam w lato brac Julkę na basen ale bardziej w formie zabawy niż nauki pływania, przynajmniej na początku.

Kasia komora gazowa powiadasz :-D:-D:-D

Witamy!!!:-)

To co temat basenowy? My tez ambitnie zamierzamy z małym jeździc do szkoły dla niemowląt do Sopotu....
Wiem,że Aneczka tam jeździła z Witkiem, kiedys nawet wkleiła taką super fotkę małego pod wodą:tak:;-)

Na poczatku to myślałm, że juz w kwietniu-maju będziemy jeździć...no ale teraz widzę, że lepiej poczekać aż mały przynajmniej będzie seidział...jakos taki mały jeszcze jest:-)

A teraz ćwiczę codziennie żeby jakos wyglądać na tym basenie w stroju kąpielowym...bo kurde wstyd..hehe:-p:-p

Grzechotka trzymajcie się tam u lekarza:-)
Kasia- komora gazowa:-D:-D

papatki;-)

Paula Julka tak śpi żebys Ty mogła nabrac sił przed nastepnym atakiem płaczu;-):tak:.

Grzechotka powodzenia na szczepieniu, Kubus na pewno będzie dzielny:tak:

A na basen to ja tez planuje marcela wysłac ale razem z tatą:tak: My teraz musimy koczowac w domu u rodziców bo przychodza drzwi wymieniac, a rodzice w pracy:-( a taka piękna pogoda dzisiaj:angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:

reklama
A my niestety na takie basenowe zajęcie nie będziemy chodzić bo jest to zbyt duży wydatek jak na naszą kieszeń:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: A szkoda bo to jest naprawdę fantastyczna sprawa.

Aneczka a ja skoro jeszcze nie podałaś ceny fryzury to stawiam na 190 zł:tak::tak::tak:

A ja dziś idę w poszukiwaniu jakiś bluzek dla siebie bo wszystki, które miałam mają plamy z oliwki Tadeuszkowej. Mam poodbijane jego stopy:angry::angry::angry::angry::angry: no i te plamy nie chcą się sprać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry