pyciolek87
Mama Alexa:*
zamówisz gościom pizze, a sama wcinaj
no to lece po dokladke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zamówisz gościom pizze, a sama wcinaj
sałatka z tuńczyka i ryżu...
ja robie zawsze wiecej bo ja uwielbiam...a wiec z moich proporcji...
2 torebeczki ryzu
2 tunczyki w puszcze(ja daje w oleju)
2 łyżki majonezu
sól,pieprz i przyprawa curry do smaku....
ugotowac ryz,odczekac az ostygnie,wrzucic do miski,do tego tunczyk, i reszta,,,wymieszac-ja ja uwielbiam pyszna,tania i latwa
SMACZNEGO
anoli właśnie zajadam sałatkę brokułową. i obawiam się, że niestety dla mojego męża nic nie zostanie. jest pyszna
sprawdziłam, to przepis tygryska. Jestem zakręcona. Ale z twoich to szyszki będę robiła ( w ramach odchudzania)
robiłam twoja sałatkę ale z kukurydza i było mniamAnoli faktycznie zapomnailo mi sie o kukurydzy...juz poprawilam
ja też dziękuje na pewno spróbuje;-)Edee, dzieki za sosik, napewno skorzystam
Do tej pory robiłam bez serka, tylko majonez + jogurt +czosneczek + natka pietruszki.
A moje chlopaki do frytek uwielbiają majonez pomieszany z ketchupem
Fryty ze śmietaną? nigdy nie slyszałamja też dziękuje na pewno spróbuje;-)
a ja fryty ze śmietana uwielbiammmm
Fryty ze śmietaną? nigdy nie slyszałam
za to u nas je sie placki ziemniaczane ze śmietaną i cukrem i moja ciotka ze Śląska bardzo sie dziwiła