Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mi niestety nie pomaga nic a próbowałam już chyba wszystkiego. Imbiru rano jedzenie krakersów słonych paluszków dosłownie wszystkiego. Po prostu jestem tym już zmęczona.chyba jedynym rozwiązaniem jest przeczekanie, w końcu kiedyś musi to minąć ale wiem co czujesz niestety… mi nie pomaga nic i codziennie modlę się żeby już minęło
jeju tak !Czy wy tez tak macie, ze czujecie ze musicie siku, ale jak już idziecie to nic? zwariuje
jeny zwariować mozna! Przed wyjściem z domu miałam wrażenie ze się posikam i chyba 10 razy byłam i nicjeju tak !
Chyba zaczyna macica uciskać pęcherz
a miętowe cukierki ?No mi niestety nie pomaga nic a próbowałam już chyba wszystkiego. Imbiru rano jedzenie krakersów słonych paluszków dosłownie wszystkiego. Po prostu jestem tym już zmęczona.
to samo przed wyjściem wyganialam chłopa z kibelka bo strasznie mi się chce siku ...a jak weszłam to kropelka tylko i nic więcejjeny zwariować mozna! Przed wyjściem z domu miałam wrażenie ze się posikam i chyba 10 razy byłam i nic
Też mi się tak zdarza od paru dni, w ogóle ten mój maluch rośnie jakoś do wewnątrz Uciska na pęcherz i od wczoraj na kręgosłup, a w brzuch nic nie idzieCzy wy tez tak macie, ze czujecie ze musicie siku, ale jak już idziecie to nic? zwariuje
Ja nie, ale jak mi się zachce siku to już jest amen. jak nie pojde od razu to chyba się posikamCzy wy tez tak macie, ze czujecie ze musicie siku, ale jak już idziecie to nic? zwariuje