reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
chyba jedynym rozwiązaniem jest przeczekanie, w końcu kiedyś musi to minąć :D ale wiem co czujesz niestety… mi nie pomaga nic i codziennie modlę się żeby już minęło
No mi niestety nie pomaga nic a próbowałam już chyba wszystkiego. Imbiru rano jedzenie krakersów słonych paluszków dosłownie wszystkiego. 😔 Po prostu jestem tym już zmęczona.

jeny zwariować mozna! Przed wyjściem z domu miałam wrażenie ze się posikam i chyba 10 razy byłam i nic 🤣🤣🤣🤣
to samo 🙈 przed wyjściem wyganialam chłopa z kibelka bo strasznie mi się chce siku ...a jak weszłam to kropelka tylko i nic więcej 🙈😂
Po porodzie będziemy przeszczęśliwe że możemy się w końcu porządnie wysikać i nie trzeba będzie tyle biegać 😂

reklama
Do góry