reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Mssz fajnego? Polecisz? Gdzie planujesz poród i jaki jeśli można spytać?p

@Gonzi
@Tajka03
@ewela90
@Cytryna*
@olenka201
@PaniK92
@Dorotii
@Nantes
- to jest lista spóźnialskich :)
Czy któraś z Was, dziewczyny z listy powyżej, mogłaby sprawdzić i napisać, czy otwiera Wam się ten nowy "prywatny" wątek? https://www.babyboom.pl/forum/temat/dyskusja-grudniowek.119599/page-6
Niestety nic mi się nie otwiera :(

reklama
Nie otwiera mi sie. Ja chcialam sie usorawiedliwic ze zglaszalam sie predzej ale moje wiadomosci ginely w tlumie.
Aa w porządku, ale to nie było jako krytyka absolutnie :) Tylko nie wiemy, czy ten wątek prywatny to już to czy nie, i ktoś podrzucił pomysł, żeby sprawdzić, czy otwiera się komuś spoza tej pierwszej listy, która poszła do adminki.

Kobiety gdzie mam pisać? Tu czy na tym nowym?

Ja glukoze sprawdziłam mam 89,7 tez niby wysoko, ale mieszczę się w normie, obym tylko nie musiała mieć tej diety
Wszystkie dezorientacje mamy 😅

No mi przy tym 94 kazał głównie słodycze ograniczyc, o owoce pytałam to ewentualnie ale z umiarem i tak patrzeć na to co jem ale póki co nie restrykcyjnie. Poczytałam trochę i będę próbowała uważać, zobaczymy 🙂

reklama
Do góry