MartaMarkry
Fanka BB :)
wiec i obie mógłby by tam jakiś je przywołać by tutaj już zamknąć wątek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiec i obie mógłby by tam jakiś je przywołać by tutaj już zamknąć wątek
może też same nie wiedzą bo czekają na tą całą adminke co dalejwiec i obie mógłby by tam jakiś je przywołać by tutaj już zamknąć wątek
W normie jest.Kobiety gdzie mam pisać? Tu czy na tym nowym?
Ja glukoze sprawdziłam mam 89,7 tez niby wysoko, ale mieszczę się w normie, obym tylko nie musiała mieć tej diety
To podszedł liberalnie. Mi przy 94 kazali krzywa cukrowa robić i wyszla cukrzyca. Łącz owoce z np jogurtem albo serkiem wiejskim. Wtedy cukru nie wybijają . Teoretycznie.Wszystkie dezorientacje mamy
No mi przy tym 94 kazał głównie słodycze ograniczyc, o owoce pytałam to ewentualnie ale z umiarem i tak patrzeć na to co jem ale póki co nie restrykcyjnie. Poczytałam trochę i będę próbowała uważać, zobaczymy
- poprosiłam o ostateczne potwierdzenie, że grupa, którą znalazłyśmy jest prywatna
dziękujemy za ogarnięcie tej grupy- poprosiłam o ostateczne potwierdzenie, że grupa, którą znalazłyśmy jest prywatna
- poprosiłam o dodanie dziewczyn, które wcześniej nie znalazły się wcześniej na liście.
luzik myślę, że jutro już ogarniemy co i jak i hulaj duszadziękujemy za ogarnięcie tej grupy
będzie się działoluzik myślę, że jutro już ogarniemy co i jak i hulaj dusza
Dzieki wielkie . Juz widze ile stron tam bedzie do nadrobienia- poprosiłam o ostateczne potwierdzenie, że grupa, którą znalazłyśmy jest prywatna
- poprosiłam o dodanie dziewczyn, które wcześniej nie znalazły się wcześniej na liście.