reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Cześć Dziewczyny :)
Podczytuję Was od jakiegoś czasu i postanowiłam się przywitać i zostać na dłużej.
Mam 32 lata i to moje pierwsze ciążowe doświadczenia:)
Wszystko jest dla mnie nowe i nieznane (nie mówiąc już o strachu i niepewności) a Wy tworzycie tak mocną grupę wsparcia❤... Myślę, że dużo się od Was dowiem!

Jestem po badaniach genetycznych (robiłam w pon). Wszystko na szczęście w porządku ale emocje i strach były nie do opisania (nie wrzucam zdjęć bo ciążę prowadzę w lux medzie i sprzęt mają tam słabej jakości). Na 90% będzie chłopiec (już 63 mm).
Termin z OM wychodzi na 1 grudnia, z USG natomiast 30 listopada.
Chętnie z Wami zostanę! 😀
I bardzo, bardzo mocno trzymam za Was kciuki! ❤🧡💛
super witamy ❤️
Rozgosc się 🙂 dziewczyny są tu przecudowne ❤️

A kiedy miałyście zakładaną kartę ciąży? 🤔 ja wizytę teraz będę miała w 11 tc to myślicie, że już mi gin założy czy jeszcze nie? 🤔
Ja miałam wcześniej ale dopiero teraz jak byłam u lekarza w pon to mi tam wszystkie wyniki które się robi w 1 trymestrze wpisał więc nic się nie martw ;) Na pewno teraz założą.. w tym 11tyg.

Podczytuję Was od jakiegoś czasu i postanowiłam się przywitać i zostać na dłużej.
Wszystko jest dla mnie nowe i nieznane (nie mówiąc już o strachu i niepewności) a Wy tworzycie tak mocną grupę wsparcia❤... Myślę, że dużo się od Was dowiem!

Jestem po badaniach genetycznych (robiłam w pon). Wszystko na szczęście w porządku ale emocje i strach były nie do opisania (nie wrzucam zdjęć bo ciążę prowadzę w lux medzie i sprzęt mają tam słabej jakości). Na 90% będzie chłopiec (już 63 mm).
witaj 🙂

Mnie dzisiaj wszystko tak wkurza, pierwsza sprawa że się nie wyspałam i to chyba popchnęło to całe domino złości 😂 W pracy jak w pracy, jakoś przeleciało, ale jak wróciłam do domu to najpierw obudzili mnie z drzemki po 5 minutach, dodatkowo moi sąsiedzi nie potrafią uszanować czyjejś prywatności 😡 A na koniec pokłóciłam się z mężem, bo uważam że mnie olewa i zrobiło mi się przykro 😢

cześć! ❤️ fajnie że jest nas tu coraz więcej 😄 i super że wszystko z Twoim dzidziusiem jest w porządku 🥰

Mnie dzisiaj wszystko tak wkurza, pierwsza sprawa że się nie wyspałam i to chyba popchnęło to całe domino złości 😂 W pracy jak w pracy, jakoś przeleciało, ale jak wróciłam do domu to najpierw obudzili mnie z drzemki po 5 minutach, dodatkowo moi sąsiedzi nie potrafią uszanować czyjejś prywatności 😡 A na koniec pokłóciłam się z mężem, bo uważam że mnie olewa i zrobiło mi się przykro 😢
oj bo faceci to jacyś niereformowalni są . Zawsze przy mnie puszczał gazy i było dobrze a jak mi się w ciąży wymknął jeden malutki gazik to wielkie oburzenie 😅😁😁😁

Eh... to zawsze serią idzie 😩
Jak nadrobisz sen będzie lepszy dzień 🙂

reklama
też mam często taki zły nastrój, może spróbuj teraz się położyć 🙊a facetem się nie przejmuj, mój też mnie denerwuje. Praktycznie to codziennie się kłócimy o byle co, aktualnie leżę sama w sypialni i odpoczywam od pracy no i od niego ;/

Do góry