7grudnia
Fanka BB :)
11+6 wczoraj i tętno 166Hej jakie tętno mają wasze maleństwa w okolicach 11 tygodnia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
11+6 wczoraj i tętno 166Hej jakie tętno mają wasze maleństwa w okolicach 11 tygodnia?
najważniejsze, ze nie odwołali! Zaraz zobaczycie się z maluszkiem i będziesz miała miłe zakończenie dnia!Miałam mieć prenatalne na 17:50 i jest takie opóźnienie , że wejdę chyba godzinę później... Wizyta prywatna , ponad godzina drogi itd mogliby dać znać wcześniej zejdę na zawał..
no to spamuj nas tutaj i niczym się nie denerwuj jaka u Ciebie dzisiaj pogoda ? U nas masakra, cały dzień lejeMiałam mieć prenatalne na 17:50 i jest takie opóźnienie , że wejdę chyba godzinę później... Wizyta prywatna , ponad godzina drogi itd mogliby dać znać wcześniej zejdę na zawał..
Zarówno ginekolog jak i alergolog powiedzieli ze absolutnie bezpieczna. POz powiedział loratadyna, a oni mi zmienili na deslorstydyne
Wgl się nie szczyp i bierz zwolnienie! Ja tez większość dnia leżę bez mocyDziewczyny mam dzisiaj totalny zjazd mocy . Dowlokłam się z pracy do domu po 15 i do tej pory leżę. Od poniedziałku idę chyba na zwolnienie. W pracy jestem tylko ciałem ale nie mam siły nic robić
to odpoczywaj i bierz l4Dziewczyny mam dzisiaj totalny zjazd mocy . Dowlokłam się z pracy do domu po 15 i do tej pory leżę. Od poniedziałku idę chyba na zwolnienie. W pracy jestem tylko ciałem ale nie mam siły nic robić
Przy takiej pogodzie jaka jest ostatnio i będzie w najbliższym czasie to nie trzeba być w ciąży, żeby tak się czućDziewczyny mam dzisiaj totalny zjazd mocy . Dowlokłam się z pracy do domu po 15 i do tej pory leżę. Od poniedziałku idę chyba na zwolnienie. W pracy jestem tylko ciałem ale nie mam siły nic robić
ale w ciąży to chyba się bardziej odczuwa ta pogodęPrzy takiej pogodzie jaka jest ostatnio i będzie w najbliższym czasie to nie trzeba być w ciąży, żeby tak się czuć
Masakra