Hejcia
Fanka BB :)
Tylko ze chyba lipa z tego bobu bo sezon od końca czerwca chyba że może gdzieś w markietachZjadłabym bob…. Czy ktoś widział bob?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko ze chyba lipa z tego bobu bo sezon od końca czerwca chyba że może gdzieś w markietachZjadłabym bob…. Czy ktoś widział bob?
Rano miałam znowu krwawienie, moja gin powiedziała abym podjechała do niej na IP podejrzala usg. Z dzieckiem wszystko Ok, mam krwiaka tuż przy ujściu, dlatego nie ma brązowych plamien tylko krew, bo się oczyszcza. Mam brać cały zestaw przepisanych leków i odpoczywać. Co dziwne krwawienia od 2 dni tylko rano. Później spokój. I delikatne skurcze, ale powiedziała ze to przy oczyszczaniu krwiaków normalne.@Blanca86 jak się czujesz?
Ja właśnie nie miałam a teraz, też rano często mnie bierze na mówię że dzidzia daje popalić Ty chyba też masz podobny tc nie ?a ile masz lat? Mnie wczoraj ta lekarka opowiedzielila bo powiedziałam że pappa to statystyka . Potwierdziła to co mówi mój gin że USG jest najważniejsze ale oni tych wyników z pappy i tych obliczeń nie biorą z kosmosu i to nie tyle chodzi o ryzyko urodzenia chorego dziecka bo nawet 1:200 to jest niskie ryzyko według opinii lekarzy ale chodzi o to że właśnie pokazuje ryzyko hipotrofii, porodu przedwczesnego i wiele innych i wtedy działają od 16 tyg. Tak na mnie z tym naskoczyla. Tak samo z płcią zresztą. Że na tym etapie to można sobie wróżyć , a ona wróżka nie jest tylko lekarzem i dla niej liczą się tylko fakty. A strzelać to może na strzelnicy a nie jeśli chodzi o tak ważną kwestię. Sprawdzalam kobietę i ma bardzo dużo pozytywnych opinii i faktycznie mój mąż mówi że zachwycony jest tym jak wszystko nam wytłumaczyła, tak dosłownie. Aha jeszcze o te farby pytałam, powiedziała że można farbować, malować paznokcie...bo jeśli coś w tym jest chemicznego jakiś amoniak czy coś to tego są tak małe ilości że nie ma o czym gadać.
mi też się nasiliły ale tylko rano a wcześniej miałam cały dzień praktycznie.
Dziewczyny jak mi się nie chce iść do pracy. Deszcz leje, oczy się zamykają. To będzie ciężko dzień
tak to widać zależy od organizmu i ciąży wydaje mi się obyś nie miała wymiotów bo to nic przyjemnego...Powiem Ci ze ja tez właśnie mam 12+0 i wcześniej w ogóle ani wymiotów/mdlosci nic a teraz w ciągu dnia zdarzają mi się takie rewolucje ze w żołądku się przewraca na szczęście wymiotów z tego nie ma, ale kto wie co będzie dalej
A co do pogody to faktycznie nie pomaga, ja nie mialam siły się zwlec z łóżka , najchetniej bym już tam wróciła
Jestem z tobą i musi być dobrze ❤Rano miałam znowu krwawienie, moja gin powiedziała abym podjechała do niej na IP podejrzala usg. Z dzieckiem wszystko Ok, mam krwiaka tuż przy ujściu, dlatego nie ma brązowych plamien tylko krew, bo się oczyszcza. Mam brać cały zestaw przepisanych leków i odpoczywać. Co dziwne krwawienia od 2 dni tylko rano. Później spokój. I delikatne skurcze, ale powiedziała ze to przy oczyszczaniu krwiaków normalne.
nigdzie nie było ale kupiłam tonę truskawek!Tylko ze chyba lipa z tego bobu bo sezon od końca czerwca chyba że może gdzieś w markietach
Ja kupiłam ostatnio w biedronce świeży bobw biedronce jest mrożony. Jak już fasolka szparagowa żółta jest to bob musi być. Znajdę! Będę polować aż dopadnę dzisiaj pragnienie jest silniejsze
Okej, to najważniejsze ze z dzidzia dobrze. Niech się oczyszcza krwiak, znika i nie wraca!Rano miałam znowu krwawienie, moja gin powiedziała abym podjechała do niej na IP podejrzala usg. Z dzieckiem wszystko Ok, mam krwiaka tuż przy ujściu, dlatego nie ma brązowych plamien tylko krew, bo się oczyszcza. Mam brać cały zestaw przepisanych leków i odpoczywać. Co dziwne krwawienia od 2 dni tylko rano. Później spokój. I delikatne skurcze, ale powiedziała ze to przy oczyszczaniu krwiaków normalne.