MartaMarkry
Fanka BB :)
Zjadłabym bob…. Czy ktoś widział bob?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czemu odradzał? Jak to argumentował? Może on taki prawy i sprawiedliwy?Rozumiem ja mam dwie chore osoby w rodzinie i 34 lata ale lekarz tylko na moja prosbe dał skierowanie na usg ale niczego nie sugerował wręcz odradzał Sanco/Nifty No nic zobaczę jak pójdzie USG jeśli będzie choć cień wątpliwości tez się zdecyduje pozdrawiam
chyba jeszcze za wcześnie ale taki mrożony pewnie można kupićZjadłabym bob…. Czy ktoś widział bob?
W zeszłym tygodniu po 20 zł widziałam.chyba jeszcze za wcześnie ale taki mrożony pewnie można kupić
gino dopiero u mnie się buduje po pracy lece po wszystkich warzywniakach… zjadłabym taki słony
w biedronce jest mrożony. Jak już fasolka szparagowa żółta jest to bob musi być. Znajdę! Będę polować aż dopadnę dzisiaj pragnienie jest silniejszechyba jeszcze za wcześnie ale taki mrożony pewnie można kupić
Ja ostatnio jadłam ale mrożony z braku laku tez ok ...Zjadłabym bob…. Czy ktoś widział bob?
Oooo jaaaa tylko u mnie nie ma sklepów Dino
U mnie tylko ze śniadaniem problem , jak mój mąż mi zrobi z szynką to ja zjem ale osobiście robić tego nie mogę bo mnie mdli na sam widok
A z owoców to nie wiem jak wy dziewczyny ale mnie wzięło na nektaryny i jest wojna z dziećmi kto pierwszy zje
O też bym zjadła z 2 dni o tym myslalmZjadłabym bob…. Czy ktoś widział bob?