reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
mnie tak samo ☹️
do tego regularnie przeziębienie, a ja praktycznie nie choruję. Miałam dzisiaj teleporadę, dostałam trochę zaleceń typu ta seria ciążowa Pren**** (mam już te pastylki na gardło i są jak pyszne malinowe landrynki i to bez cukru😅), syrop prawoślazowy, inhalacja z olejkiem eukaliptusowym, płukanie gardła wodą z solą. To by było na tyle, jeśli chodzi o leczenie przeziębienia w ciąży 🤷🏼‍♀️
Mam od dzisiaj zwolnienie i właśnie dogorywam na kanapie.

mnie tak samo ☹️
do tego regularnie przeziębienie, a ja praktycznie nie choruję. Miałam dzisiaj teleporadę, dostałam trochę zaleceń typu ta seria ciążowa Pren**** (mam już te pastylki na gardło i są jak pyszne malinowe landrynki i to bez cukru😅), syrop prawoślazowy, inhalacja z olejkiem eukaliptusowym, płukanie gardła wodą z solą. To by było na tyle, jeśli chodzi o leczenie przeziębienia w ciąży 🤷🏼‍♀️
Współczuję. Ja dziś mialam w planach porobić coś w domu bo jakoś chwilowo lepiej się poczułam. Ale jak mnie dopadła alergia tak się nie schylę bo głowę rozwali. Ja to już nie pamiętam kiedy mnie głowa nie bolała 😁🙈🙈🙈

mnie tak samo ☹️
A syrop prawoślazowy nie jest na alkoholu, czy mi się pomerdało? 🤔

Tak, robię i pobierają mi tego samego dnia po USG :)
już się tam dodzwoniłam łaskawie. Tamta baba jednak wprowadziła mnie w blad. Po usg normalnie dostaje tez ocene ryzyka i czekam 2 tygodnie na ocene. Pappa jedynie porostu jest dokładniejsze. Już się cała zestresowałam…

reklama
Dziewczyny ratunku... Koszą u mnie na osiedlu trawniki.... Alergia mnie zaatakowała zatoki zawalone.... Zaraz zrobię irigasin. Ale czy jest coś co można przyjmować w ciąży na alergię? I najlepiej żadne psikacze do nosa bo ani to na mnie nie działa ani nie lubię tego aplikować...
Moja alergolog pozwala tylko Hitaxe

Do góry