Blackoliwka
Fanka BB :)
I mnie tezJeny, mnie tez strasznie głowa boli dziś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I mnie tezJeny, mnie tez strasznie głowa boli dziś
mnie tak samoI mnie tez
Współczuję. Ja dziś mialam w planach porobić coś w domu bo jakoś chwilowo lepiej się poczułam. Ale jak mnie dopadła alergia tak się nie schylę bo głowę rozwali. Ja to już nie pamiętam kiedy mnie głowa nie bolałamnie tak samo
do tego regularnie przeziębienie, a ja praktycznie nie choruję. Miałam dzisiaj teleporadę, dostałam trochę zaleceń typu ta seria ciążowa Pren**** (mam już te pastylki na gardło i są jak pyszne malinowe landrynki i to bez cukru), syrop prawoślazowy, inhalacja z olejkiem eukaliptusowym, płukanie gardła wodą z solą. To by było na tyle, jeśli chodzi o leczenie przeziębienia w ciąży
Mam od dzisiaj zwolnienie i właśnie dogorywam na kanapie.
A syrop prawoślazowy nie jest na alkoholu, czy mi się pomerdało?mnie tak samo
do tego regularnie przeziębienie, a ja praktycznie nie choruję. Miałam dzisiaj teleporadę, dostałam trochę zaleceń typu ta seria ciążowa Pren**** (mam już te pastylki na gardło i są jak pyszne malinowe landrynki i to bez cukru), syrop prawoślazowy, inhalacja z olejkiem eukaliptusowym, płukanie gardła wodą z solą. To by było na tyle, jeśli chodzi o leczenie przeziębienia w ciąży
Mam od dzisiaj zwolnienie i właśnie dogorywam na kanapie.
Maam niedaleko to popołudniu pojade po endokrynologuU mnie nie ma w domu więc wiem co czujesz
A nie masz Lidla koło siebie ? Bo wiem że w Lidlu są napewno
Maam niedaleko to popołudniu pojade po endokrynologu
Tak, robię i pobierają mi tego samego dnia po USG
już się tam dodzwoniłam łaskawie. Tamta baba jednak wprowadziła mnie w blad. Po usg normalnie dostaje tez ocene ryzyka i czekam 2 tygodnie na ocene. Pappa jedynie porostu jest dokładniejsze. Już się cała zestresowałam…Tak, robię i pobierają mi tego samego dnia po USG
Moja alergolog pozwala tylko HitaxeDziewczyny ratunku... Koszą u mnie na osiedlu trawniki.... Alergia mnie zaatakowała zatoki zawalone.... Zaraz zrobię irigasin. Ale czy jest coś co można przyjmować w ciąży na alergię? I najlepiej żadne psikacze do nosa bo ani to na mnie nie działa ani nie lubię tego aplikować...