reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Ja 1 czerwca koniecznie napisz jak wyszło, a czy pappa robisz przed usg? Mi nikt tego nie mówił ale czytam ze dobrze jest mieć przy usg już wynik pappa z krwi
Oczywiście że dam znać od razu po wizycie 😊 jeśli chodzi o te pappa to sama nawet nie wiem bo nikt mnie się nie pytał przy rejestracji 🙈 mam już 2 dzieci i 30 lat ma karku ale nigdy nie robiłam prenatalnych i do tej pory lekarze mnie nie wysyłali na takie badania 🙈😅

Więc nie wiem co mnie dokładnie też czeka na tych prenatalnych 😅 czy będą robić mi tylko usg, czy będą pobierać krew 🤔 a nie mam pojęcia 🙈

Więc nie wiem co mnie dokładnie też czeka na tych prenatalnych 😅 czy będą robić mi tylko usg, czy będą pobierać krew 🤔 a nie mam pojęcia 🙈
nie wiem mnie robili i USG i krew . Teraz najpierw krew za tydzień USG 🤷 wyniki dostałam teraz na koncie pacjenta i jestem zielona z tych wyników więc chyba muszę czekać jeszcze cały tydzień 🙈 chyba oszaleje , mam nadzieję że bąbelek zdrowy 🙏

reklama
Wiem, wiem, lekarz którego wybrałam jest na liście FMF oczywiście. Po prostu nie jest to USG obowiązkowe i zastanawiam się jak podejdzie do tego mój lekarz, jutro mu o wszystkim powiem i jednocześnie zechcę to trochę wykorzystać do tego, aby zrobił mi jutro standardowe USG, żebym mogła zobaczyć malucha 😀
Mi Prof poleciła sanco, powiedziała ze więcej wad wykrywają, może któraś z dziewczyn wcześniej robiła i ma wiedzę w tym temacie?
A macie wskazanie do tych badań? Czy robicie dla świetego spokoju? Mój lekarz powiedział ze jeśli usg i pappa złe wyjdą to wtedy się idzie na sanco - bo tak to szkoda kasy ponad 2 koła

Do góry