Kamilad
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
napisałam ci wiadomość privDziękuję kochana
Ale numer, czyli dokładnie tak jak u mnie. Badanie nasienia 2 dni po owulacji, w cyklu, w którym doszło do zapłodnienia. Wyniki tego samego dnia. Przez ponad tydzień nie wiedziałam, że jestem w ciąży i czytałam same negatywne informacje w internecie. Podobno z taką morfologią szansa na naturalne zapłodnienie jest bardzo mała. Jeden lekarz gdzieś na jakiejś stronie odpisał kobiecie, że jest bliska zeru I jak po czymś takim się nie załamać Co prawda widziałam tez takie wpisy, ze zdarzały się cuda i dziewczyny zachodziły normalnie w ciąże przy morfologii 0%. To tak jak Ty Ale jednak 90% całego internetu mówi, że przy takiej morfologii najlepiej skorzystać z inseminacji lub invitro.
A co do poprawy jakości nasienia to nie wiem co mam o tym myśleć, podobno suplementy w takim wypadku to ściema i podobno mężczyźni, którzy piszą takie cudowne historie, ze np po pół roku zażywania supli, mieli morfologię na poziomie 15%, to tak naprawdę nie prawdziwi ludzie, a firmy, które reklamują te suplementy już lepsza jest dobra dieta i zdrowy styl życia. Mój partner biega od bardzo dawna kilka razy w tygodniu, je tez całkiem ok, nie pali i właśnie nie wiem co jeszcze mógłby zrobić…
Oczywiście nie jestem ekspertką, ani tez lekarzem. Piszę tylko to, o czym dowiedziałam z internetu. Ile w tym wszystkim prawdy, nie wiem. Jutro chcę się spytać mojej ginekolog co ona o takiej morfologii sądzi i czy można ją jakoś poprawić na razie się cieszę, że mimo wszystko się udało. Nie wiem jak na to patrzeć, cud czy nie cud?
Trzymam kciuki za Twoją ciążę i gratulacje
dziękujęJa mam Inhalator Microlife NEB 200 i jestem zadowolona, nie jest jakiś wypasiony ale swoje robi. A już dużo go katowalam przez dwa lata, w międzyczasie dwa razy Covid i też fajnie pomagał
jest. Idealnie się tam ciało układa. Nie zapada się jak „jasiek” jak w większości poduszek. Warto! Na nowa może szkoda, ale na vinted można kupić za małe pieniądze. To samo z poduszka do karmienia. Noworodek nie zapada się w nim. rogala te swoją droga można używać do karmienia. ale oczywicie tansze nigdy nie znaczy złe.Ja kupiłam najtańszy z allegro, ale duuuuży, chyba 4 dychy kosztował i jest ok
Szkoda mi było kasy na polecany motherhood i nie żałuję. Ale ja lubię sobie ugniatać i kłaść się po swojemu, a ten motherhood chyba aż tak plastyczny nie jest.
na gardło tantum verde, do nosa seria *spam* lub sulfarinol do nosa. Pozostaje herbatka z miodem i cytryna, niestetyWitajcie, mam pytanie głównie już do doświadczonych mam, ale może i te noszące pierwsze dziecko mi pomogą. Co drogie panie można brać na przeziębienie? Coś mnie rozkłada mam katar, kicham i boli mnie gardło .
Link do: Inhalator/nebulizator - jak wybrać najlepszy? Ranking 2022 - Pan Tabletka ja mam akurat pgilipsa. Ale zawsze polecam wejść na Pana tabletkę i zobaczyć recenzje i opinieJa mam Inhalator Microlife NEB 200 i jestem zadowolona, nie jest jakiś wypasiony ale swoje robi. A już dużo go katowalam przez dwa lata, w międzyczasie dwa razy Covid i też fajnie pomagał
Przez chwilę było lepiej jak wróciłam do domu, ale od jakiegoś czasu znowu boli mnie krzyż jak na okres... Przed chwilą wzięłam nospe, już sama nie wiem co moge jeszcze zrobić nie plamie ani nie krwawię tylko ten ból...
Ja tak mam, że jak głównie leżę to mnie nic nie boli, ale tylko mam zwiększona aktywność fizyczną to boli mnie cały pośladek, Udo i trochę plecy i już wyczytałam, że to rwa kulszowaNo ja też mam pracę biurowa ale krzyż boli mnie od rana im później tym bardziej zyskiwał na intensywnosci... Nie sądzę aby to było od tego, szczególnie po długim weekendzie gdzie tyle nie siedzialam
Znajdź wywiad z Gosią Heretyk i Ernestem Musiałem, oni mieli taki sam problem i Ernest znacząco poprawił swoje wyniki poprzez dietę, ćwiczenia i suplementacje. Ja uważam, że suplementacje są w tych czasach niezbędne, bo nie jesteśmy w stanie dostarczyć, aż tylu wartościowych rzeczy do naszego organizmu poprzez jedzenie.Dziękuję kochana
Ale numer, czyli dokładnie tak jak u mnie. Badanie nasienia 2 dni po owulacji, w cyklu, w którym doszło do zapłodnienia. Wyniki tego samego dnia. Przez ponad tydzień nie wiedziałam, że jestem w ciąży i czytałam same negatywne informacje w internecie. Podobno z taką morfologią szansa na naturalne zapłodnienie jest bardzo mała. Jeden lekarz gdzieś na jakiejś stronie odpisał kobiecie, że jest bliska zeru I jak po czymś takim się nie załamać Co prawda widziałam tez takie wpisy, ze zdarzały się cuda i dziewczyny zachodziły normalnie w ciąże przy morfologii 0%. To tak jak Ty Ale jednak 90% całego internetu mówi, że przy takiej morfologii najlepiej skorzystać z inseminacji lub invitro.
A co do poprawy jakości nasienia to nie wiem co mam o tym myśleć, podobno suplementy w takim wypadku to ściema i podobno mężczyźni, którzy piszą takie cudowne historie, ze np po pół roku zażywania supli, mieli morfologię na poziomie 15%, to tak naprawdę nie prawdziwi ludzie, a firmy, które reklamują te suplementy już lepsza jest dobra dieta i zdrowy styl życia. Mój partner biega od bardzo dawna kilka razy w tygodniu, je tez całkiem ok, nie pali i właśnie nie wiem co jeszcze mógłby zrobić…
Oczywiście nie jestem ekspertką, ani tez lekarzem. Piszę tylko to, o czym dowiedziałam z internetu. Ile w tym wszystkim prawdy, nie wiem. Jutro chcę się spytać mojej ginekolog co ona o takiej morfologii sądzi i czy można ją jakoś poprawić na razie się cieszę, że mimo wszystko się udało. Nie wiem jak na to patrzeć, cud czy nie cud?
Trzymam kciuki za Twoją ciążę i gratulacje
Chodzi ci o USG genetyczne tak ?A ja się tak zastanawiam jak to jest z badaniami prenatalnymi, jak ja miałam przebadane genetycznie zarodki. Czy mimo to będę musiała robić te badania, a może nie wszystkie. Może ktoś wie, bo ja będę mogła się dowiedzieć dopiero na wizycie za 2 tygodnie