reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
ja ciagle zyje wizyta. Jutro ide zrobić badania, potem znowu dzień wolny i do lekarza. Tylko mam na 19.30, chyba będę chodzić tego dnia po suficie. Niby wiem, ze wszystko jest dobrze czuje taka pewność, po mojej sytuacji z listopada. Tutaj mam już miesiąc po pozytywnym teście i wszystko nadal jest jak być powinno, wiec wierze, ze wigilia będzie wymarzona! Staram się już tak bie myśleć negatywnie, bo to niczemu nie sprzyja. Mnie dziś boli tylko lewy sutek 😂 hormony chyba rozlewają mi się nierównomiernie hahahaha
będzie wszystko ksiazkowo 🥰 ja mam wizytę dzień po Tobie i tez myśle tylko o tym momentami.
Ja niedawno wstałam i zabrałam się za kurze i kuchnie. Dostałam napadu sprzątania, po czym w połowie dopadły mnie mdłości i już sprzątać skonczylam 😂 dziś obejdzie się bez tego. Mąż dokończy 🤣 a dziś pogoda piekna to może gdzieś skoczymy na spacer. Niestety, nadmorska majówka nam nie wyszła, bo jutro pracuje… liczę na to ze dużo nie straciłam bo podobno nad morzem tłumy 🫢

będzie wszystko ksiazkowo 🥰 ja mam wizytę dzień po Tobie i tez myśle tylko o tym momentami.
Ja niedawno wstałam i zabrałam się za kurze i kuchnie. Dostałam napadu sprzątania, po czym w połowie dopadły mnie mdłości i już sprzątać skonczylam 😂 dziś obejdzie się bez tego. Mąż dokończy 🤣 a dziś pogoda piekna to może gdzieś skoczymy na spacer. Niestety, nadmorska majówka nam nie wyszła, bo jutro pracuje… liczę na to ze dużo nie straciłam bo podobno nad morzem tłumy 🫢
u nas dzisiaj pada(gdansk).. i już sama nie wiem co z sobą zrobić. Rano tez wpadłam w szał sprzątania, ale zrobiłam przerwę, czeka mnie jeszcze prasowanie 100000 rzeczy 😂

Ile pijecie wody w ciągu dnia? Ja czuje po wadze i po sobie jak mi się woda zatrzymała i zmuszam się do picia wody.. ale ciężko. Kupiłam miętę i zrobiłam z cytryna, żeby łatwiej wypić jej więcej, mam nadzieje ze się uda. 😅🤞🏻
Ostatecznie muszę przywiązać większa wagę do diety zdrowej. Ostatnio przez te mdłości jadłam najszybsze kanapki byle nie stać w kuchni długo i szybko zataić głód który mnie doprowadzał aż do mdłości, ale nie tedy droga. Zamierzam przerzucić się na nocna owsiankę, by rano była już gotowa i na mnie czekała 😅

Ile pijecie wody w ciągu dnia? Ja czuje po wadze i po sobie jak mi się woda zatrzymała i zmuszam się do picia wody.. ale ciężko. Kupiłam miętę i zrobiłam z cytryna, żeby łatwiej wypić jej więcej, mam nadzieje ze się uda. 😅🤞🏻
Ostatecznie muszę przywiązać większa wagę do diety zdrowej. Ostatnio przez te mdłości jadłam najszybsze kanapki byle nie stać w kuchni długo i szybko zataić głód który mnie doprowadzał aż do mdłości, ale nie tedy droga. Zamierzam przerzucić się na nocna owsiankę, by rano była już gotowa i na mnie czekała 😅
pije dużo bo się zmuszam 😂 ale ja bardzo nie lubię wody. I zaczelam jeść zdrowiej bo czułam ze zapychałam się jakimiś 7daysami, i innymi… ciężko było ale teraz rano jogurcik, owocki, granola i pieknie :)

Nie pije wody tylko sok 😣 lub cole to tylko przechodzi mi przez gardło niestety . Dziś mi jest tak słabo i kręci mi się w głowie ....masakra

Powiedz coś proszę więcej o tym robocie. Co to za sprzęt ? Jaka firma ? Faktycznie spoko ?
Lubię takie rzeczy typu hizero czy thermomix więc od razu mnie zaciekawiłas :D !
O tak ja też lubię takie gadżety bez Hizero podwójna robota, Thermomix chlebek zakręci, Roomba lata jak nas nie ma i jeszcze mój ulubiony sprzęt suszarka do ciuchów ❤️🤪 i życie staje się łatwiejsze

reklama
Cześć dziewczyny :) podczytuje Was od jakiegoś czasu :) po 3 ciążach biochemicznych jestem aktualnie w kolejnej, która póki co ma najlepsze perspektywy rozwoju 🤞 jak wszystko będzie dobrze to będzie to moje pierwsze maleństwo ❤️
25.04. beta 76,80 prog 16,5 ng
27.04. beta 178,00 prog 18 ng
Termin wg OM 27.12. ale owu miałam dopiero 20 dc także raczej będzie styczniowy dzieciaczek :)
Z chęcią do Was dołączę żeby czerpać wiedzę i może uzyskać jakieś porady bo jesteście na bardziej zaawansowanym etapie niż ja :)
Od pozytywnej bety przyjmuje zastrzyki z heparyny, poza tym acard, metformina, luteina, Euthyrox no i witaminy :) pierwsze USG mam na 10.05. będzie wtedy 6+3

Do góry