Karola z nadzieją
Fanka BB :)
@PsychoPatka91 proszę o dopisanie USG na 13.05.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
będzie wszystko ksiazkowo ja mam wizytę dzień po Tobie i tez myśle tylko o tym momentami.ja ciagle zyje wizyta. Jutro ide zrobić badania, potem znowu dzień wolny i do lekarza. Tylko mam na 19.30, chyba będę chodzić tego dnia po suficie. Niby wiem, ze wszystko jest dobrze czuje taka pewność, po mojej sytuacji z listopada. Tutaj mam już miesiąc po pozytywnym teście i wszystko nadal jest jak być powinno, wiec wierze, ze wigilia będzie wymarzona! Staram się już tak bie myśleć negatywnie, bo to niczemu nie sprzyja. Mnie dziś boli tylko lewy sutek hormony chyba rozlewają mi się nierównomiernie hahahaha
u nas dzisiaj pada(gdansk).. i już sama nie wiem co z sobą zrobić. Rano tez wpadłam w szał sprzątania, ale zrobiłam przerwę, czeka mnie jeszcze prasowanie 100000 rzeczybędzie wszystko ksiazkowo ja mam wizytę dzień po Tobie i tez myśle tylko o tym momentami.
Ja niedawno wstałam i zabrałam się za kurze i kuchnie. Dostałam napadu sprzątania, po czym w połowie dopadły mnie mdłości i już sprzątać skonczylam dziś obejdzie się bez tego. Mąż dokończy a dziś pogoda piekna to może gdzieś skoczymy na spacer. Niestety, nadmorska majówka nam nie wyszła, bo jutro pracuje… liczę na to ze dużo nie straciłam bo podobno nad morzem tłumy
pije dużo bo się zmuszam ale ja bardzo nie lubię wody. I zaczelam jeść zdrowiej bo czułam ze zapychałam się jakimiś 7daysami, i innymi… ciężko było ale teraz rano jogurcik, owocki, granola i pieknieIle pijecie wody w ciągu dnia? Ja czuje po wadze i po sobie jak mi się woda zatrzymała i zmuszam się do picia wody.. ale ciężko. Kupiłam miętę i zrobiłam z cytryna, żeby łatwiej wypić jej więcej, mam nadzieje ze się uda.
Ostatecznie muszę przywiązać większa wagę do diety zdrowej. Ostatnio przez te mdłości jadłam najszybsze kanapki byle nie stać w kuchni długo i szybko zataić głód który mnie doprowadzał aż do mdłości, ale nie tedy droga. Zamierzam przerzucić się na nocna owsiankę, by rano była już gotowa i na mnie czekała
Nie pije wody tylko sok lub cole to tylko przechodzi mi przez gardło niestety . Dziś mi jest tak słabo i kręci mi się w głowie ....masakraIle pijecie wody w ciągu dnia? Ja czuje po wadze i po sobie jak mi się woda zatrzymała i zmuszam się do picia wody.. ale ciężko. Kupiłam miętę i zrobiłam z cytryna, żeby łatwiej wypić jej więcej, mam nadzieje ze się uda.
Ostatecznie muszę przywiązać większa wagę do diety zdrowej. Ostatnio przez te mdłości jadłam najszybsze kanapki byle nie stać w kuchni długo i szybko zataić głód który mnie doprowadzał aż do mdłości, ale nie tedy droga. Zamierzam przerzucić się na nocna owsiankę, by rano była już gotowa i na mnie czekała
O tak ja też lubię takie gadżety bez Hizero podwójna robota, Thermomix chlebek zakręci, Roomba lata jak nas nie ma i jeszcze mój ulubiony sprzęt suszarka do ciuchów i życie staje się łatwiejszePowiedz coś proszę więcej o tym robocie. Co to za sprzęt ? Jaka firma ? Faktycznie spoko ?
Lubię takie rzeczy typu hizero czy thermomix więc od razu mnie zaciekawiłas !
Ooooo Hizero! moje marzenieO tak ja też lubię takie gadżety bez Hizero podwójna robota, Thermomix chlebek zakręci, Roomba lata jak nas nie ma i jeszcze mój ulubiony sprzęt suszarka do ciuchów i życie staje się łatwiejsze
U mnie dziś tez zawroty głowyNie pije wody tylko sok lub cole to tylko przechodzi mi przez gardło niestety . Dziś mi jest tak słabo i kręci mi się w głowie ....masakra