reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

U mnie od rana lekkie mdłości, ale nadal - do wytrzymania. Mąż zamarzył sobie szarlotkę, więc właśnie się piecze, pogoda dopisuje, jakoś energii mam więcej niż w ostatnich dniach, może dlatego że dziś dłuuuuugo spałam 🤗 Czeka mnie intensywny tydzień, bo w środę mam pierwsze USG, a w piątek wyjeżdżamy na majówkę ze znajomymi, mam nadzieję, że nic nie pokrzyżuje naszych planów 😍
Oo proszę szarlotka, Uwielbiam😋
Oby było tak jak planujesz 😊👍

reklama
Naszedł mnie dzisiaj taki lęk, że nie daj Boże na nastepnej wizycie, która jest dopiero za miesiąc, okaże się, że jest coś nie tak, albo, że serduszko przestało bić 😭🙈
nie nastawiaj się tak złe! Ten stres będzie co wizytę, i to normalne, ale nie wmawiaj sobie ze coś może być nie tak. Nie pozwalam!!!!!!

Ja też planuje powiedzieć po prenatalnych, może w czerwcu, może w lipcu po urlopie... zobaczymy
Narazie wiem tylko ja i mąż. Dzieciom też planuje powiedzieć jak będzie zdjęcie z usg i najlepiej po prenatalnych😉

Pracować planuje, a wiadomo plany mogą się zmieniać- do września to będzie koniec drugiego trymestru, w między czasie urlop.

Ogólnie to moja czwarta planowana ciąża i ostatnia, więc planuje nacieszyć się nią maksymalnie na każdym etapie 🤗😉

reklama
Do góry