reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Dostałam kartę informacyjną jak byłam teraz 17 kwietnia w szpitalu na kontroli gdzie dowiedziałam się że odkleiła mi się kosmówka, niestety lekarz był tak niemiły że nie wytłumaczył mi co tam napisał a ja nie umiem odczytać tych szlaczków 🙈 do swojego prowadzącego ginekologa idę dopiero 28 kwietnia a mnie zastanawia co oznacza te 020? W tym kółku na dole i w ogóle piszę... może Wy Kochane umiecie odczytać to cudo Zobacz załącznik 1394022
020 to kod choroby , jak wpiszesz w google pisze że to krwawienie we wczesnym okresie ciąży
Ty masz tam że znakiem zapytania więc może ale nie musi 🤔

reklama
020 to kod choroby , jak wpiszesz w google pisze że to krwawienie we wczesnym okresie ciąży
Ty masz tam że znakiem zapytania więc może ale nie musi 🤔
Miałam właśnie krwawienie kilka dni przed wizytą w szpitalu oraz mały skrzep właśnie tego 17 kwietnia i to dlatego pojechałam do szpitala szybko bo bałam się że znowuż poroniłam.... i tak w ogóle dziękuję za odpowiedź 😊 nie spodziewałam się że jest to kod choroby. Tak jak napisałam lekarz był bardzo niemiły i nic nie chciał mi powiedzieć

Miałam właśnie krwawienie kilka dni przed wizytą w szpitalu oraz mały skrzep właśnie tego 17 kwietnia i to dlatego pojechałam do szpitala szybko bo bałam się że znowuż poroniłam.... i tak w ogóle dziękuję za odpowiedź 😊 nie spodziewałam się że jest to kod choroby. Tak jak napisałam lekarz był bardzo niemiły i nic nie chciał mi powiedzieć
Rozumiem , a jak Ci spokoju to nie daje to może spróbuj umówić się do swojego gin szybciej ?

Rozumiem , a jak Ci spokoju to nie daje to może spróbuj umówić się do swojego gin szybciej ?
Dzwoniłam tego samego dnia do swojego ginekologa i powiedziałam o wszystkim to powiedział że pewnie zrobił mi się tam też krwiaczek a zrobił i że mam uważać na siebie, dużo leżeć, odpoczywać i brać duphaston 2 razy dziennie tak jak biorę od pierwszej wizyty u niego. Powiedział że nie ma potrzeby abym szybciej przychodziła niż ten 28 kwiecień no chyba że będę plamić bądź krwawić to wtedy mam dzwonić i przychodzić ale na szczęście jest "czysto" więc rokowania niby są dobre

Dzwoniłam tego samego dnia do swojego ginekologa i powiedziałam o wszystkim to powiedział że pewnie zrobił mi się tam też krwiaczek a zrobił i że mam uważać na siebie, dużo leżeć, odpoczywać i brać duphaston 2 razy dziennie tak jak biorę od pierwszej wizyty u niego. Powiedział że nie ma potrzeby abym szybciej przychodziła niż ten 28 kwiecień no chyba że będę plamić bądź krwawić to wtedy mam dzwonić i przychodzić ale na szczęście jest "czysto" więc rokowania niby są dobre
No to jeśli miałaś konsultacje przez tel ze swoim i wie o co chodzi to dzielnie się trzymaj do tego 28 kwietnia , oby już bez niespodzianek 😉 trzymam kciuki

reklama
Do góry