wiktoria708
Fanka BB :)
okolice WrocławiaDziewczyny a skąd jesteście? Ciekawa jestem czy któraś mieszka blisko nas. Ja mieszkam pod Warszawą, na zachód.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
okolice WrocławiaDziewczyny a skąd jesteście? Ciekawa jestem czy któraś mieszka blisko nas. Ja mieszkam pod Warszawą, na zachód.
oooo jeju ja tezokolice Wrocławia
Wcale bym się nie zdziwiłakto wie, może się znamy z widzenia
No nic zapytam mojego doktorka na wizycie
Miałam takie odczucie na okres w tym czasie co miał być, albo zaraz krótko po nim. Na pewno nie były to jakieś silne bóle, ale uczcie które mogło przypominać zbliżającą się @A macie momentami taki skurcz brzucha jakbyście właśnie miały okresu dostać?
Ja w ndz miałam takie bóle jakby najgorszy @ miał przyjść... A we wt delikatna kreska pozytywna na teście. Dziś dzień okresu i również czuje kłucia i pobolewanie podbrzusza.A macie momentami taki skurcz brzucha jakbyście właśnie miały okresu dostać?
Tak, miałam tak przedwczoraj po południu, akurat zaczął się 6 tydzień. Bolało trochę bardziej niż normalnie ostatnio i trochę się wystraszyłam. Ale wczoraj i dziś już jest ok. Często Cię tak łapie?A macie momentami taki skurcz brzucha jakbyście właśnie miały okresu dostać?
ja Warszawa, ale prawa strona WisłyDziewczyny a skąd jesteście? Ciekawa jestem czy któraś mieszka blisko nas. Ja mieszkam pod Warszawą, na zachód.
o a gdzie?ja Warszawa, ale prawa strona Wisły
Wczoraj i dziś tak jeden raz takie uczucie właśnie jakby się okres zaczynał. Nie wiem czy to dlatego, że weszłam w 5 tydzień czy nie…Tak, miałam tak przedwczoraj po południu, akurat zaczął się 6 tydzień. Bolało trochę bardziej niż normalnie ostatnio i trochę się wystraszyłam. Ale wczoraj i dziś już jest ok. Często Cię tak łapie?