Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5+3 dzisiaj. A z biegunkami to ja mam problem ze względu na nerwice wiec tak noA w którym tyg jesteś? Moja wczesniejsza ciąża zakończyła się w 18tyg, wody mi odeszły i przez ten cały czas męczyła mnie biegunka
Przełożyłam na przyszły tydzień. Poza badaniami krwi to jeszcze cytologia i wymazy więc na to się czeka dłużej.. Może jemu chodziło o przyszły piątek, a mi się cos uwaliło jutro idę porobić badania.Mi założyła kartę i wyliczyła termin z om, badania to z krwi są więc myślę że spokojnie zdążysz chyba że jeszcze jakieś gratisowe
Gratulacje!Cześć dziewczyny. W sumie się tylko tu przywitałam z wami i milczałam (ale cały czas podczytywałam) , bo się stresowałam do pierwszej wizyty.
Właśnie jestem po wizycie i wszystko ok i dwa teraz już jestem spokojna trzymam kciuki za was wszystkie zarówno za bety jak i pierwsze wizyty teraz już będę się udzielać częściej na pewno
Niestety nie. U mnie podobno nic nie znaleźli a co do synka, to wyszły takie jaja, że szkoda gadać. 3 razy mówiliśmy do pielęgniarek aby zrobili badania. Dzwonimy 2 tyg później i co się okazuje? Że nie dostali wiadomości aby je zrobić więc nie wiem cvo było przyczyną Kochana. Nie jest nam już dane się dowiedziećHej, poznałaś przyczynę? U mnie podobnie ale w 19tc.
Z tą nerwica to się z Tobą zgodzę. Będąc u moich rodziców na miesiąc biegunka przestała mnie męczyć. Wróciłam do teściów i powróciła. Myślalam jeszcze czy może to nie zmiana jedzenia i dodatkowy prog. Ale sądzę, że tak jak piszesz, nerwica5+3 dzisiaj. A z biegunkami to ja mam problem ze względu na nerwice wiec tak no
A tez nerwica Cię meczy na codzień?Z tą nerwica to się z Tobą zgodzę. Będąc u moich rodziców na miesiąc biegunka przestała mnie męczyć. Wróciłam do teściów i powróciła. Myślalam jeszcze czy może to nie zmiana jedzenia i dodatkowy prog. Ale sądzę, że tak jak piszesz, nerwica