reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Dziewczyny, jeśli mogę Wam coś podpowiedzieć w temacie naturalnego leku na mdłości to mi dziś bardzo pomogła mikstura wypita na ciepło: kilka plasterków imbiru, troszkę soku z cytryny, łyżeczka miodu i wszystko zalane gorąca(nie wrzącą, żeby nie zabić miodku) wodą :)

W ogóle Dziewczyny jednak mam termin porodu wyznaczony na 25.11 więc żadna ze mnie grudniowa Mama, ale stwierdziłam ze zostaje z Wami 😊listopadowe forum już całkiem odpuszczam. Bardzo dobrze mi tu :D najwyżej będę przecierać ślady
w urodziny mojego najmłodszego 😍 też miał być grudniowy, ale nie wyszło 😛

Dziewczyny, jeśli mogę Wam coś podpowiedzieć w temacie naturalnego leku na mdłości to mi dziś bardzo pomogła mikstura wypita na ciepło: kilka plasterków imbiru, troszkę soku z cytryny, łyżeczka miodu i wszystko zalane gorąca(nie wrzącą, żeby nie zabić miodku) wodą :)
Ja nie mam wielkich mdłości, ale zabrzmiało tak smakowicie, że właśnie robię :D

Tak mnie nakręcacie tymi badaniami i objawami (u mnie cisza), że machnęłam kolejny test 😛 różnica 10 dni, wiec przyrost raczej jest.

Załączniki

• IMG_2027.jpg
    IMG_2027.jpg
    158,3 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Do góry